Yeni bebeğimin fotoları burada Gv 650

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sendeki çok durdu...bu fuarda patlatsaydın bişeyler...yani 1 yıl bence yeterli...her gün muz yenirmi reis...durumunda müsait...senin cepteki bozukluklar hayabusa eder (meselaaaa...):p

Geçen gün "geyik" havamdaydım, takılmadın bana ciddi muhabbet yaptın :)

Bugün de ben havamda değilim :cherry:

Motorumdan da çok memnunum ayrıca, bi de üstüne Honda etiketi yapıştırdım mı tamamdır :wiinkk:

Geçen gün "geyik" havamdaydım, takılmadın bana ciddi muhabbet yaptın :)

Bugün de ben havamda değilim :cherry:

Motorumdan da çok memnunum ayrıca, bi de üstüne Honda etiketi yapıştırdım mı tamamdır :wiinkk:

Bizim oralarda bir laf vardır...duymuşsundur..."Her gördüğün bıyıklı babanmı" derler...yani her yazım geyik değil...:cherry: :p

sende hakka ereceksin yakında...Ya Yamaha ya Honda...kaçış yok abi...kaderden kaçamzsın...nereye kadar...belkide Pazar günü fikirlerin değişecek fuarda...

Bizim oralarda bir laf vardır...duymuşsundur..."Her gördüğün bıyıklı babanmı" derler...yani her yazım geyik değil...:cherry: :p

sende hakka ereceksin yakında...Ya Yamaha ya Honda...kaçış yok abi...kaderden kaçamzsın...nereye kadar...belkide Pazar günü fikirlerin değişecek fuarda...

Metehancığım, fuara çarşamba gittim. Şu an için beni heyecanlandıracak hiç bir Japon yok. Belki seneye...

ok...ben seni satarken göreceğim...zararının karekökünü hesaplarken göreceğim...

acilllllllllllllllllllll demiş birisi abi...baksana ölü eşşek fiyatına derler ya...

http://sahibinden.com/displayitem.php?a=3907646

yani senin moralini bozmak veya psikoljik savaşlar nedeniyle bunları yapmıyorum...emsal olsun diye paralel örnekler veriyorum...yoksa benimde gözüm kalıyor o ayrı...fakat elinde patlamasın diye diyorum...nacizane önerim...yaz geliyor...yeni bir motor...yeni bir heyecan...o ambians...yoksa körü körüne marka düşmanlığı aptalca geliyor bana...

Ahh Metehan ah !

Burda sana onlarca adam laf anlatamadı, ben nasıl anlatayım ? Benim takadım da yoktur, üstü üste 3 ten fazla yazı yazamam :)

Son düzenleme:
Ahh Metehan ah !

Burda sana onlarca adam laf anlatamadı, ben nasıl anlatayım ? Benim takadım da yoktur, üstü üste 3 ten fazla yazı yazamam :)

:sunny: :king: :thumright ::sluu:: ::asker:: ::sm_smile ::saad:: ::pokey:: ::xblink:: zıplarım...yeni geyiklere doğru akarım...

atarım dehliz kuyulara taşları ahenkle...::blusssh: ::blusssh:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor harbıden gusel yaw yoksa sen sonerın abısımı oluyorsun:)

maşallah allah esirgesin cok muhteşem motor nazar degmesin kazasız belasız keyifli suruşler arkadasım

beyler eleman motoru alalı bayağı olmuş...sattımı değiştirdimi allah bilir...topik hortlamış gibi...:)

Hala duruyor, 14 000 km oldu ki son 2,5 aydır neredeyse hiç binmedim. Velhasıl hala tepe tepe kullanıyorum tık demedi. cruser,turing,ss bana tüm bunları bu makina gibi yaşatacak bir başka makina bulursam değiştiririm ancak. :D

GKN

güzel makinada
orası yazıcıoğlunun arka sokağı dimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar