[MT Körfez] Ayvalık turu

abilerim vallaha varya acayıp içimi sizlattınız yaaaa.ayvalıklı bir insan ayvalıktan başka yerde mutlu olamaz.yani ayvalıklı ben ankarada bayılıyorum.şu okul olmasa dururmuydum hiç:(nese iki ay sonra dönem bitiyor allahtan evimdeyim ayvalık'ımda.yazada bekleriz.haberde verirseniz sizlere katılmaktan şeref duyarız

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geziniz çok güzel geçmiş resimlerden belli keşke bende aranızda olabilseydim ama o günler çok uzak değil.

UMUT 35 kardeşim biz her zaman ayvalıktayız ben havran meslek yüksek okulunda kantin işletiyorum geldiginde ugrarsan tanışırız memnun olurum hoşca kal

olur tabi abim haziranda ordayım havrandada akrabalarım var benim:)haziran 3 ayvalıktayım.sabirsızlanıyorum.kendime ait olan ilk motorumu alcağım bu yaz :)biran önce kavuşmak istiyorum motoruma:) görüşmek dileğiyle muharrem güzel geziler yaparız inşallah

abilerim vallaha varya acayıp içimi sizlattınız yaaaa.ayvalıklı bir insan ayvalıktan başka yerde mutlu olamaz.yani ayvalıklı ben ankarada bayılıyorum.şu okul olmasa dururmuydum hiç:(nese iki ay sonra dönem bitiyor allahtan evimdeyim ayvalık'ımda.yazada bekleriz.haberde verirseniz sizlere katılmaktan şeref duyarız

Umut biz hep buralardayiz, geldiginde bize ulas, ben Sarimsakli dayim... ama haziranda Bodrum da oluyorum...
eby nickli arkadasimizda Cunda li ve oda Ankara da okuyor...

güzel gezmissiniz valla :)
Tesekurler sako...

geziniz çok güzel geçmiş resimlerden belli keşke bende aranızda olabilseydim ama o günler çok uzak değil.
abi valla ozlettin kendini, hadi bi ara surpriz ya bize:)

UMUT 35 kardeşim biz her zaman ayvalıktayız ben havran meslek yüksek okulunda kantin işletiyorum geldiginde ugrarsan tanışırız memnun olurum hoşca kal
abi pazar gunune ne yapiyoruz? ben Bergamaya gidelim diyorum..

benim abicim herşeyim şimdiden planlı:) haziran temmuz ayvalıktayız.bu arada ailemde örene taşınbdı daha sakin diye3 sene önce.tabi ben her fırsatta ayvalığa geçiyorum yakın allahtan 30 km cik :p

vallahı sercan su resımlerı koydun ya ıcım acıdı yaa :D neyse kı bu hafta sonu ayvalık'ta olacagım.sanırım 1 hafta kadar kalırım..ozledım vallahı bu resımlerden sonra..

benim abicim herşeyim şimdiden planlı:) haziran temmuz ayvalıktayız.bu arada ailemde örene taşınbdı daha sakin diye3 sene önce.tabi ben her fırsatta ayvalığa geçiyorum yakın allahtan 30 km cik :p

vallahı sercan su resımlerı koydun ya ıcım acıdı yaa :D neyse kı bu hafta sonu ayvalık'ta olacagım.sanırım 1 hafta kadar kalırım..ozledım vallahı bu resımlerden sonra..

ya eby ve Umut, siz hala tanismadiniz mi yaw, ikinizde Ayvalıklısınız ve ikinizde Ankarada okuyorsunuz... ikiniz de Ayvalık aşıgısınız... bi tanisin artik:mrgreen:

eby bu hafta gelince ara... kozak yaylasinda sucuk muhabbetine kaciyoruz...

yok tanıştık biz ama yüz yüze görüşmedik hiç arada konuşuyoruz

muharrem abi allah işi karışmazsa yarın balıkesire gidiyorum...
geçerken uğrarım yanına kantinde olursun umarım...

rahmi abi nasılsın coktandır sitede göremedim seni inşalah havalar düzelince izmire misafir olacagız abibiz 20nisandan sonra canakkale düşünüyoruz sercanda katılacak sizide bekleriz kendine iyi bak hoşca kal motorla kal kazasız sürüşler

Muharrem Kardeşim her zaman beklerim DOSTLARA kapım her zaman açıktır. Çanakkaleye gelmeyi düşünebilirim.Ama bana önceden haber verin.

Sercan özledim seni kaç defa gelicem abi dedin, ama gelmedin. Ben bu arada Fuarı gezdim geldim.:cat:

UGLYCHİLD kardeşim tamam pazara allah işi karışmassa kozaktayız az önce yanımda ayarsız125 geldi baya kulagını cınlattık onu köye yolcu ettim pazara görüşürüz

tamam rami abi pilanı ayarlayınca sana haber veririz kendine iyi bak

Son düzenleme:
tamam o zaman insallah bu pazar Kozak yaylasindayiz, o zaman Rahmi abiyi de davet ediyorum, o gece kullanmayi sevmez, bende misafir ederim abimi burda,

eee hadi o zaman hareket zamani yaklasiyor... Ayarsiz 125 sen de ne yap et kac Balikesir den, atla gel Havran'a Kozak sapaginda bulusuruz...

bnde bu ay 2 sefer aywalıkga gıttım gezmeye ama bı daha olsa bı daha gıderım yanı cok guzel bı yer gıtmeyenlere tawsıye ederım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar