[MT Adana] 25.03.2007 - Mersin Dağ Taş Dere Tepe Kaleler Gezisi

aahhhh aaahhh gelemediğim bir gezi daha; herkese selamlarımı iletiyorum nice gezilerde buluşmak üzere :rendeer:

makine bak zoruma gidiyor,kıskanıyorum makine almam lazım olmuyor bak sonunda sende daglara vermişsin kendini gezi harika teprikler

Mersin İl Temsilcisi
abi o motorlardaki sisi barları nerden bulmuşlar???? ben de arıyorum ama bulamıyorum ki. bieln varsa söylesin...

@cem01 Özlettin kendini. Diğer gezilere bekliyorum.

@merih Üstat nasılsın? Umarım iyisindir. Sizin oraya geziye geldiğimizde görüşelim.

@yürekçe Mersin'de sissy bar yapan bir adam vardı. Bir arkadaş bana fotoğraflarını göndermişti. Bir araştır adamın telefonu bende yok. Bende öğrenirsem haber veririm.

@MoToR Cengiz abi 23 Nisan haftasında Peri Bacaları (Kapadokya) gezisi yapmayı planlıyoruz. Ayrıntılar üzerinde çalışıyorum şu an. Gezi planı yapmaktayım. Sanırım toplamda 3 gün sürecek. Bölge de gezilecek yerleri vs yi şu an inceliyorum. Durum belli olsun duyurusunu yapıcam.

Herkese Günaydın.

Hasan Merhaba. Çarşamba günü maç dolayısıyla herhalde toplanılamadı. Bu hafta için gezi planlıyor musun? (Bu sefer motoru TOPLADIMMMMM. ÇALIŞIYOR. Hatta Cumartesi günü Mersin'e teste gideceğim. :) :queen: :cherry:

@teknikhoca Bu haftasonuna bir planım yok. Bazı işlerim var vaktim olursa gezi yapabileceğim. O nedenle MT olarak geziye ben katılamayacağım.

bu hafta bende yokum. iki hafta boşluktan sonra bu hafta nöbetçiyim. haftaya ankaradayım. sonraki hafta yine nöbet var. 1 ay sonra görüşürüz millet :(

Bu hafta maalesef ben de yokum. Eşimin ve çocukların sınavları var.

hersey iyi guzel oralarin kokusu,ictiginiz cayin tadi da olsaydi super olurdu yaa..:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar