Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
şimdi işyerindeydim bir kurye arkadaş geldi
10000 de cbf 150 siyah motoru var.
sordum memnunmusun diye
bana söylediklerini aynen aktarıyorum
1- zincirden hiç memnun değilim, elimde spreyle geziyor devamlı gerdiriyorum.en kısa zamanda o-ring bir zincir alıcam
2- bir önceki motorum cbf500dü.cbf 150 ise yolda giderken bana güven vermiyor rüzgarda falan, 2 kişide sorun yok ama tek kişi yere basmadığını hissediyorum motorun yüksek hızda, tek kişi hafif yokuş aşağı 120 km ye rahat çıkıyor.
3- 10000 km ye kadar hiç bir mekanik arıza çıkarmadı, şu an yaşadığım tek sorun giderken motorun elektrik kesmesi arada sırada, sanırım benim motoruma özel bir durum bu
4- günde ortalama 200-300 km yapıyorum, motor bence çok ekonomik
5- ben şahsen titan s modelini daha çok beğeniyorum iş için, ancak gezi için cbf 10 numara motor, hiç sorunsuz binlerce km gezebilirsin bu motorla, ama benim yaptığım kurye işi için biraz zayıf kalıyor.

hiç değiştirmeden kurye arkadaşın düşüncelerini aktardım arkadaşlar...

ben ortalama 10 günde bir yıkamacı arkadasımda yıkatırım ve hiç bi sorun olmuyor belki ona denk gelmiştir far içinde en ufak buharlaşma olmamıştır beyler bu motorlar 150 lik tabiki ufak tefek sorunlar cıkacaktır hangi motorda sorun yok ki birazda bizim kullanımlardan bu sorunlar cıkıyor söliyim bu motorlar 5000 den sonra dahada acılacak motorlar yani düzgün bi kullanımda 140 görecegine eminim ilerde tabi

Kurye arkadaşa ve Luxor a teşekkürler , işi bilen birinin yorumu her zaman önemlidir ;)
Ben daha motoru yıkamadım geçenlerde çamurda gittiğimden alt kısmı kirli kaldı , yıkarken kontrol taneli hariç su değdirmemem gereken neresi var ve en iyi neyle temizlerim ?

resimler bugün çekildi buyrun bodrum ve cbf 150

Son düzenleme:
Ben mavisinide beyeniyorum.Hatta kırmızı almasaydım mavi alıcaktım.Fotograflar çok güzel aykan eline koluna sağlık.Ayrıca motorda RACE gibi durmuş mübarek :):mrgreen: şimdi bodrumda gezmek vardı:salut: :)

Arkadaş sağolsun resimlerini bizle paylaşmış ama tek seferde bu kadar resmi bir anda koyunca bağlantısı yavaş olanlar sayfayı açmakta güçlük çekecektir.

Bu arada resimlere bakınca cbr125 yerine cbf mi alsak acaba? Bayağı güzel durmuş doğada...

Arkadaslar kullanıcılardan hiç biri soruma cvp vermedi acaba depo üstü çanta kullanılabiliyormu cbf150'ye depo şeklinden dolayı sorun çıkartıyor mu?Deneyenler var mı?Şehir içinde pratik kullanımlı depo üstü çantaları.Onları düşünüyorum da.

aykancım bu mavi biraz cırtlak mavi...nasıl derler işte Bugatti mavisi...yani biraz itici geldi bana...bordoda gözüm kaldı işin aslı...:mrgreen:

ultra ben bilmem abi...bana sorma bişey.aksesuar falan kullanmadım hiç...çantaya sallarım herşeyi...sırt çantası depo üstü kullananları sevmem itici bulurum...kullanışsız geliyor bana...

aykancım bu mavi biraz cırtlak mavi...nasıl derler işte Bugatti mavisi...yani biraz itici geldi bana...bordoda gözüm kaldı işin aslı...:mrgreen:

ultra ben bilmem abi...bana sorma bişey.aksesuar falan kullanmadım hiç...çantaya sallarım herşeyi...sırt çantası depo üstü kullananları sevmem itici bulurum...kullanışsız geliyor bana...

Metahan abi açıkçası sırt çantası biraz tehlikeli kaza durumlarında omuriliğe darbeyi arttırır..Uzun yol olmadığı müddetçe şehir içi ulaşımında bence depo üstü çok kullanışlı held'in var bitane çok hoşuma gidiyor ondan alabilrim.İlerde:p annadın sen onu..

Arka çanta da bence çok güzel bir buluş:queen: Ama şehir içinde kuryeler hariç gereksiz.Şöle grupla birlikte mangala giderken çok işe yarayabilir.Ve ya uzak seyahatlerde iş görebilir..İkisinin olmasında da fayda var.:wiinkk:

Ben de okula gidiş gelişlerde sırt çantası kullanmamak için depo üstü istiyorum...:bounce:

abi ne bileyim sırt çantası biraz genç işi...yani sizin için...depo üstü ise motor kültürümüzde olmayan bir detay...bana şimdi ahkam kesmesin...bizim sitilimiz belli...:mrgreen: ben bermuda şortla sandaletle motor sürüğümü bilirim ...ki her yaz böyleyim...oh püfür püfür alttan rüzgar gircek güneş görmeyen yerleri soğutacak...:p

arkadaşım ne alıyosan al banane ya...allaalla...alana alma demem...almayana al demem...:queen: annadım annadım...:rendeer:

abi bugatti dedinde şu veyron 16 silindir olanlardan saglam parça:mrgreen: ilgi alanıma girerde kendisi :) :mrgreen:

yani biraz mavi tonu parlak olduğu için amele işi olmuş...:)

o ton gitmiyor bence...

valla kararı siz verin ben beyendim tabiki zevkler ve renkler tartısılmaz :)

arkadaşlar foto ekleme nasıl oluyor bir iki resimde biz paylaşalım ama bi türlü beceremedim

aykan kardeş resimler harika olmuş eline sağlık motor bi başka güzel çıkmış:cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
30 saniyenin altına düşen varmı?....Gecede 30 saniye de bitirdim...

yav makineyi yeni aldım nikon l3 5mp artık ayarlardanmıdır nedir istedigim kareyi yakalayamadım adam ceple çekmiş daha iyi resimler siz neler kullanıyosunuz bence bi ayarsızlık var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar