ulusal kanal'da cmtsi 16.00 canlı yayın katılın

arkadaşlar tahmin ediyorum aynen ses düzeni iğrenç'ti :) tahmin ediyorum ama olsun önemli olan programın motosiklet'ciye verdiği önem bizlerinde katkısı ulusal kanal'a deniz hanıma çok teşekkürlerimi borç biirim bize sesimizi duyurmamız'da öncü oldular sağolsunlar! takip eden arkadaşlarada çok teşekkür ederim ELINT özellikle :) sağolun varolun komtan'ım gürkanım 'a tüm arkadaşlarıma MT valla r si yok motosiklet.net diye söyledim daha ne yapayım yaw:mrgreen:devamı gelecek arkadaşlar siz şowu fuarda görün :mrgreen: motosiklet'ciyi tavan yaptıracağız :rendeer:

arkadaşlar tahmin ediyorum aynen ses düzeni iğrenç'ti :) tahmin ediyorum ama olsun önemli olan programın motosiklet'ciye verdiği önem bizlerinde katkısı ulusal kanal'a deniz hanıma çok teşekkürlerimi borç biirim bize sesimizi duyurmamız'da öncü oldular sağolsunlar! takip eden arkadaşlarada çok teşekkür ederim ELINT özellikle :) sağolun varolun komtan'ım gürkanım 'a tüm arkadaşlarıma MT valla r si yok motosiklet.net diye söyledim daha ne yapayım yaw:mrgreen:devamı gelecek arkadaşlar siz şowu fuarda görün :mrgreen: motosiklet'ciyi tavan yaptıracağız :rendeer:

Ogün eline yüregine saglık parçaların güzeldi:rendeer: . ayrıca moto(r)siklet konusuna degindigin içinde çok çok sagol:mrgreen: artık motosikleti dogru yazabilen söyleyebilen bir toplum içinde olacağız inş:p :mrgreen:

Ogün eline yüregine saglık parçaların güzeldi:rendeer: . ayrıca moto(r)siklet konusuna degindigin içinde çok çok sagol:mrgreen: artık motosikleti dogru yazabilen söyleyebilen bir toplum içinde olacağız inş:p :mrgreen:
siz bomba'yı bilmiyorsunuz:mrgreen: aslında programın dış yapımcısı'da vardı orada zannedersem bir sürücü kursunun görevlisi tam bilmiyorum yayına 5 dak. kala ben şunu böyle isterim şunu böyle isterim neden gitar geldi:queen: bir görseniz ortalık karışmasınmı ben çıkmam yayına deyip yönetmene bir fırça fakat program sorumlusu deniz hanım helal olsun asil duruşu kararlı yapısı ve işine olan saygısıyla ben bu programı yaparım dedi biz öyle paldır küldür girdik:queen: ama gayette sıcak samimi yapıcı konuşmalar geçti :) biraz yemek yiyeyim anlatacağım az sonra geliyorum:mrgreen:

ogün ben şahidim dishy seni fena satışa getirdi. tam senin program başlayacak demesin mi ben kuaföre gitcem diye:queen: seni saçlarına sattı ben yerinde olsam bunun hesabını çok fena sorardım

not: fuara gelcekmiş bilginee:queen: :queen:

Merak etme, canlı yayından izlemeye çalışacağız, düşürürsek çatır çatır konuşurum ben :p :mrgreen: :queen:

birde utanmadan çatır çatır konuşcam demez mi:mrgreen:

ee dishy daha daha nasılsın:silent: :mrgreen:

Son düzenleme:
ogün ben şahidim dishy seni fena satışa getirdi. tam senin program başlayacak demesin mi ben kuaföre gitcem diye:queen: seni saçlarına sattı ben yerinde olsam bunun hesabını çok fena sorardım

not: fuara gelcekmiş bilginee:queen: :queen:
ooo bu bişey'mi sendurrrr daha evvelden'de bi küçük hesabımız daha var:queen: birde ben motosiklet'ciii abla diye şarkılar yazayım! programda bayan sürücülerimizi öveyim! yok abi motosiklet'ci ruhu yokki:queen: ne gaza geldim be....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat: brawo desperadost :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çalışmalarını takip ediyoruz basarılarının devamını diliyorum

Super Moderator
Ogün abi, güzel progamdı, eline, diline sağlık:cat:
Yalnız aradaki kesintiler bir hayli çektirdi bana da...

Sürprizlerinin ve başarılarının devamını dilerim...:rendeer:

Ogün abi, güzel progamdı, eline, diline sağlık:cat:
Yalnız aradaki kesintiler bir hayli çektirdi bana da...

Sürprizlerinin ve başarılarının devamını dilerim...:rendeer:
vay olcan'ım ölürüm sana:) programın kayıtını alacağım kesintisiz seyrederiz :wiinkk:canım kardeşim benim ne reklam yaptım ama:mrgreen: programda deniz hanım sağolsun hangi siteler'de aktifsin deyince :queen: ver çoşkuyu :mrgreen:

Programın tekrarı 02.30 daymış arkadaşlar. Kaçıranlar izleyebilir :)

Merhabalar. Kusura bakmayın belki biraz komik bi soru olacak ama bir hata yapmak istemediğim için soruyorum. Ben programı kaydettim. Ama youtube a koysam oradanda siteye koysam bir hata yapmış olurmuyum kanuni açıdan? Biliyorum youtube da bir sürü kanaldan alınma vidyolar var ama ben yinede doğrusu nedir onu öğrendikten sonra koyayım dedim. Eğer bir problem olmayacaksa programın tamamını izleyemeyen arkadaşlar için sitye koyabilirim. saygılar..

Merhabalar. Kusura bakmayın belki biraz komik bi soru olacak ama bir hata yapmak istemediğim için soruyorum. Ben programı kaydettim. Ama youtube a koysam oradanda siteye koysam bir hata yapmış olurmuyum kanuni açıdan? Biliyorum youtube da bir sürü kanaldan alınma vidyolar var ama ben yinede doğrusu nedir onu öğrendikten sonra koyayım dedim. Eğer bir problem olmayacaksa programın tamamını izleyemeyen arkadaşlar için sitye koyabilirim. saygılar..
sürprizzz ne yapacağız şimdi:mrgreen: valla öncelikle size sonsuz teşekkürler ilginize fakat ses düzeni biraz bozuktu ne halde bilmiyorum ! gerçi önemli olan mesajlardı sen bilirsin valla ama ben derimki önce site'de bi bakalım sonra youtube ne dersin:) yeniden ilgine teşekkürler nasıl olsa youtube o düşer:mrgreen: valla şaşırdımmmm:)

Ogün kayıt yapılmış bile. :mrgreen: Hadi bir şekilde koyun programı da izleyelim

sadece siteye koymamda bi sakınca yok herhalde ama açıkcası ilk video koymam olacak o yüzden yardım isteyebilirim takıldığım yerde :) hatta biri hemen yazmaya başlasa nasıl video ekleneceğini güzel olur:)

rapidshare. buraya gel çözersin zannedersem.....çözemezsen haber ver:)browse ye bas programı yanındaki upload et bekle sonra dolunca en alta gel orada link verecek o lişnki kopyala siteye

Son düzenleme:
Yüreğine sağlık Ogün'cüm.Tamamınıda BSI'nin sayesinde izlersek dahada güzel olacak.

Abilerim ya birşey söyleyeceğim inanmayacaksınız:(:(:( 1.5 saatlik bir dilim kaydettim recivera ancak sadece programın olduğu bölümü kesmeye çalışırken seçilen bölümü kesmek yerine sildim. dandik alette (sil) (kes) diye iki seçenek çıkıyor seçilen kısmın hangisi olduğunu öyle kötü renklendirmişlerki hangisinin üzerine geldiğimi anlayamadım. çok çok özür diliyorum. elimde programın başındaki başlangıç fragmanıyla bitiminde başlayan programlar kaldı. affınıza sığınıyorum.... öylede bir olduki önce sordum koyabilirmiyim diye şimdi çekindiğim için koyamıyormuş gibi zannedilecek ama malesef sildim. özür dilerim... :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar