Aile nasıl ikna edilir???

bu tabii ki yanlis.

ortalama bir arabayi alalim ele, 100km'de 8 litre benzin yaksin. 4 kisi tasiyor. yani kisi basina 100km'de 2 litre düsüyor.

ortalama bir motosiklet aldik mi, 100km'de 5 litre yakip 2 kisi tasidi mi oldu sana 100km'de adam basi 2.5 litre (ki bu da daha iyimser yaklasim ...)

hesabın teoride doğru ama söylermisin trafikteki kaç otomobilde 3-4 kişi oluyorki. yani büyük çoğunluğu tek başına özellikde sabahları ve akşam saatleri. yani insanlar sabah işe giderken ailelerini yanlarına almıyorlar pek....

balta taştaaa:):mrgreen: puha çam ormanını devırdık yaww... predator dahı gıbısın valla tebrık ettım canım senı:farao: :p

YA SONUNA KADAR VER MUCADELENI YA ISTE COCUK DEILSINKI AAAAA KIZDIM:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar konudan sapmayalım fikirden kasıt bu değil

hoca, sana ne desek begenmiyorsun ama.

kirke'nin dedigi gibi, cocukca davranma. davranacaksa da babanin dedigini dinle ve "2 saat daha uzun televizyon seyretmeyi nasil kabul ettirebilirim" tarzi soru sorma.

kirke kızma bana değilik fikirler lazım benim için önemlli bi konu
Sizin gibi bu konuyla ilgili arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var tabiki çocuk değilim kocaman adam olduk be :)

Olmaz onsuz motora binemem :)

Bence motosiklet kullanmanın getirdiği avantajlardan dem vurmalısın.
kendime göre sıralayım istersen

1 öncelikle otomobillere göre daha ucuzlar
2 ve yine otomobillere oranla daha az yakıt sarfediyorlar (bu iki madde ekonomik getirileir
3 ve yine aynı oranda doğayı daha az kirletiyorlar
4 trafikte daha az yer kaplayıp sıkışıklığa neden olmuyorlar
5 ve aynı zamanda şehir içinde ulaşım zamanını oldukça kısaltıyorlar (en azından İstanbul için)
6 tüm bu özelliklerinden dolyı değilmidirki özellikle avrupada motosiklet kullanımına yönelik politikalar uygulanmakta (işte tam bu maddede ah benim güzel ülkemin basiretsiz yöneticileri demekten kendimi alamıyorum)
...................................

dahada çoğaltılabilir

:cat: hadi bakim dahada ikna olmazlarsa yapıcak bişey yok benceee

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabiki çocuk değilim kocaman adam olduk be :)

AL GITSIN LAAAAAANNN.

yemege ziyarete geldiklerinde kiyafetleri saklar, motosikleti apartmanin arkasina koyarsin. 1-2 yil sonra da balkonda keyif yaparken "baba gel, seni motorla dolastirayim" dersin ...

hoca, sana ne desek begenmiyorsun ama.

kirke'nin dedigi gibi, cocukca davranma. davranacaksa da babanin dedigini dinle ve "2 saat daha uzun televizyon seyretmeyi nasil kabul ettirebilirim" tarzi soru sorma.

Arkadaşım beğenmiyorum demiyorum farklı bişey bulmaya çalışıyorum orda kendini başarısız hissetme kendini yardımcı oldunuz teşekkürler :cat:

AL GITSIN LAAAAAANNN.

yemege ziyarete geldiklerinde kiyafetleri saklar, motosikleti apartmanin arkasina koyarsin. 1-2 yil sonra da balkonda keyif yaparken "baba gel, seni motorla dolastirayim" dersin ...

Evet motor alınacak :mrgreen:
ulen gaza getirmeyin beni fuarı da bekleyemicem şimdi

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar