Sızlayan parmağım kırıkmış

Çok geçmiş olsun. Umarım bu son kazan olur. Kazasız keyifli sürüşler dilerim...:rendeer:

Not:* aracın plakasını alabildin mi? ( aldıysan ve zabıt tutturduysan aracın trafik sigortasından hastahane masraflarını karşılayabileceğini hatırlatmak istedim:wiinkk: )

Mersin İl Temsilcisi
mersin MT adına geçmiş olsun dilerim kardeşim
allah beterinden saklasın...

Çok geçmiş olsun. Umarım bu son kazan olur. Kazasız keyifli sürüşler dilerim...:rendeer:

Not:* aracın plakasını alabildin mi? ( aldıysan ve zabıt tutturduysan aracın trafik sigortasından hastahane masraflarını karşılayabileceğini hatırlatmak istedim:wiinkk: )
teşekkürler vınvın.Araç hundai getz idi gri renkte 34.b
gerisini göremedim zaten düşerken bi anlıktı gördüklerim eminde olamadım.

mersin MT adına geçmiş olsun dilerim kardeşim
allah beterinden saklasın...

MT MERSİN'e sevgilerle ::thanks: ::tutkuy

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.Ciddi birşey olmamasına sevindim.bu parmak kemikleri birazcık cins oluyo..bende basket oynarken top çarpmıştı serçe parmağıma hafif bir sızı vardı bir hafta sonra anlaşıldı kırık olduğu..sen erken farketmişsin:)

geçmiş olsun dostum 20 gün sonra hiç olmamış ve böyle bir kaza yaşamamış gibi devam edersin inşallah.

en kötüsü motora binememek.

(ben de aşil tendon kopmasından 3 ay alçıda kaldım.)

çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda düzelir.bende futbol oynarken olmuştu benzer durum(ne alakaysa:p )pozisyon sonrası ayak bileklerindeki o çıkıntı yapana kemik çatlamış 3 ay öyle oynamışım.sızlamaya dayanamyınca hastahaneye gittiğimde farkına vardım.
demekki neymiş.kaza sonrası bir yerlerimizde ağrı varsa bi kontrol etmliymişiz.

geçmiş olsun dostum 20 gün sonra hiç olmamış ve böyle bir kaza yaşamamış gibi devam edersin inşallah.

en kötüsü motora binememek.

(ben de aşil tendon kopmasından 3 ay alçıda kaldım.)

Teşekkrler airman.Motora binememek allah muhafaza durumum iyi allahtan yoksa motorsuz bir hayat çok çok ama çok sıkıcı bir hal alır.Alaaah o günleri göstermesin sizlerden ayrılmak çok üzerdi beni.YAŞASIN MT.YAŞASIN MOTOR SEVGİSİ.:flower: :flower: ::tutkuy::

arslanfb çok geçmiş olsun. full korumalı olman ve bunlara sayesinde daha az hasarla kurtulman yinede sevindirici en kısa sürede parmağındaki sorunda geçer ve tekrar seni motor üstünde görürüz. o hyundai sürücüsüde zaten allah ın dan bulur

geçmiş olsun dostum ben kaza yaptığım gece hastanede röngen çekilmesine rağmen birşey olmadığı söylendi devlet hastanesinde ama gece uyutmadı beni sabah özele gittim aynı röngenden kırık teşhisi kondu

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun ...............................

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş en kötüsü bu olur inşallah..:rendeer:

Eldiveni önemsemeyenler görsün :) Geçmiş olsun, tam koruma gezelim canımız için :rendeer: :cat:

geçmiş olsun dostum ben kaza yaptığım gece hastanede röngen çekilmesine rağmen birşey olmadığı söylendi devlet hastanesinde ama gece uyutmadı beni sabah özele gittim aynı röngenden kırık teşhisi kondu

Aynen arbetus hastneye yakındı kaza yaptığım yer(devlet hastanesi)isim vermicem.Aciline girdim orda baktılar bişi göremediler.Ezik var dediler ama gece sabahı zor ettim ağrısı artmıştı.Sabah iş yeri doktorum saolsun teşhisi koydu kırık hemen sardı ve alçıyaaldı 10 gün açık istrihat bakalım evde yatıyorum şu na.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar