Dishy
Prometheus
Skullhunter
Mete_han
Akalteke
Ledo
Prometheus
Skullhunter
Mete_han
Akalteke
Ledo
watercolours
mostwanted_57
cakalaz
SmirnouF
BBRR
Mete_han
görmesemde olur Prometheus:queen: :queen:
puahahaha :queen: yok ben almayım mışıl mışıl uyumak varken dimirüyanda görürsün zaten:queen: :queen:
moskova mtolarak..cunku burda mt den baska kimse yok, dishy,smirnoff,adana mtyi tanimak isterdim hepsi sen sakrak guzel insanlar..
ummet abiyi unutuyordum cok tanimak isterdim..
1. Pro"Keşke Tanışmasaydım" listesi de yapalım bari bir ara![]()
4-Sitemizin her Hangi Bir Bayanıyla
6
]seni o zaman yonja ya alalim kardes :farao: :farao:
yanı neden böyle yanlış anlaşılıyor ben anlmamıyorum...
etrafımda hiç bayan motorcu olmadıgı ıcın merak etmısımdır hep bayan motorcuyu nasıl birisi olur diğer bayanlardan farkı varmı elbette yok ama merak işte![]()
yani mesela bazıları dishy demıs bazıları baska bır bayan ısmı vermıs ozaman onlarla tanısmak ısteyenlerede seni yonjaya alalım kardes deseydın:wiinkk:
farketmez valla mtden kim olsa tanışırım ben...
ama alp_tunay(hem kısa boylu hem kel olduğundan birde metehan ile muhabbetlerine hastayım .abi alınma bende kel fodulum)
metehan olur tabiki.
hatta ikisini TV ye çıkartalım okan bayülgene.:cherry:
birde saçları dökülen arkadaşlar ev içinde çok yoruluyorlar...benim teorimde o...mesela alp kardeşim bilgisayarın başında performansı iyi olduğu için yoruluyor ve saçlar tel tel gidiyor...bide Hanımköylü alpim ev temizliğinde üstüne yok...temizlik çamaşır derken normaldir artık...![]()
saçını süpürge etmiş belki de :queen:
hocam bende senin resimlerine hasta oldum...Benim dayıoğlu var Salihlide...ona çok benziyorsun...oda senin gibi zayıf ve kel...ama o çok erken yaşta sıkıntılı zor bir hayat yaşadığı için böyle saçlar dökülmüş...
birde saçları dökülen arkadaşlar ev içinde çok yoruluyorlar...benim teorimde o...mesela alp kardeşim bilgisayarın başında performansı iyi olduğu için yoruluyor ve saçlar tel tel gidiyor...bide Hanımköylü alpim ev temizliğinde üstüne yok...temizlik çamaşır derken normaldir artık...![]()