Keşke tanışabilseydim...

illa isim vermek gerekirse. :) gerçi nick oldu ama :p

forrap, khutuck, pro, alp_tunay, ledo, mete, olcan, skull, viper, kimi, komtan, water, G-Strider, dishy.. saat 00:25. hatırlamadığım varsa kusura bakmasın.. :)

watercolours
mostwanted_57
cakalaz
SmirnouF
BBRR
Mete_han
en çok merak ettiğim gerçi birkaç tane daha vardı aklıma gelmiyor aha geldi birtane daha bbaday
görmesemde olur dediğim Prometheus :p :queen: :queen:

Son düzenleme:
Benimde merak ettiğim kişiler var tabi örnek

Alp tunay
Dishy
Metehan
Bide rene (hani o sürekli gözüne yumruk atan varya:p )

Bide dikkat ediyorum merak edilen kişiler hep sitede popüler olan kişiler

Yani bu kişilerde star elektriği var diyebilir miyiz :queen:

moskova mtolarak..cunku burda mt den baska kimse yok, dishy,smirnoff,adana mtyi tanimak isterdim hepsi sen sakrak guzel insanlar..

ummet abiyi unutuyordum cok tanimak isterdim..

Son düzenleme:
moskova mtolarak..cunku burda mt den baska kimse yok, dishy,smirnoff,adana mtyi tanimak isterdim hepsi sen sakrak guzel insanlar..

ummet abiyi unutuyordum cok tanimak isterdim..

gazman abi sen olmasan kimse beni umursamaycak.:pale: :pale: :salut: :salut:
ama nick'imi smirnoff yazisindan vodkayi sevdigini anlayabiliyorum :) :) .
abi turkiyeye geldiginde senle bulusalim.belkide ben yanina kacarim 1-2haftaligina :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

haa bathu'da merak ediyomus bak simdi gordum.
onunda nie merak ettigini cok ii biliyom.nick cekici geliyo ona :queen: :queen:

Son düzenleme:
@smirnouf he he smırnoff,absolut,nimırnoff,dimırnoff kardeşliği :p :queen:

şunu samimiyetimle yazmak isterimki benle tanıştıktan sonra...ne kadar sade...ne kadar sessiz...ne kadar enseye vur lokmayı al...ne kadar sıkıcı bir herif olduğumu anlayacaksınız...sizlere ve sevginize birebir hayatta layık olabileceğimi sanmıyorum...(büyük laf oldu ha...beni aştı valla lafım):)

yani demek istiyorumki hayallerinizdeki Mte Han ben değilim...forumdaki zat ile ben farklı iki karakterim...şimdi bilgisayarı kapadığımda Mete Han bitecek...olmayacak...sanalım yani...İnternet mahir gibim...elle tutulamayan şey...sonumda onun gibi olacak ve unutulacağım...

yani namımız yürür sadece...efsane geyikci diye...yoksa siteye teknik öğreti bazında katkı sağladığım yok...dış kapının dış mandalıyım ben sitede...varım ama aslında yoktum...hiç olmadım...

bende hepinizi tanımak isterdim...ama Mercedesle evinizden aldırıp Bebekte kalkacak olan lüks yatımda...

ya biz neden bir Boğaz turu yapmıyoruz bu yaz...dur bi yarın akşam ben bi yokliyim tayfayı...İstanbul dışındakiler için üzgünüm...heleki Ankaradakiler için dahada üzgünüm...:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tanısmak istediğim kişiler;
1-Modların hepsi özellikle pro
2-Rene
3-CAKALAZ:queen:
4-Sitemizin her Hangi Bir Bayanıyla
5-SAVAS ABİ xxL :queen:
6- UNUTUKLARIM OLABILIR KUSRA BAKMAYIN... ötekilerde kıskanmasın:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
]seni o zaman yonja ya alalim kardes :farao: :farao:

yanı neden böyle yanlış anlaşılıyor ben anlmamıyorum...
etrafımda hiç bayan motorcu olmadıgı ıcın merak etmısımdır hep bayan motorcuyu nasıl birisi olur diğer bayanlardan farkı varmı elbette yok ama merak işte:)
yani mesela bazıları dishy demıs bazıları baska bır bayan ısmı vermıs ozaman onlarla tanısmak ısteyenlerede seni yonjaya alalım kardes deseydın:wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yanı neden böyle yanlış anlaşılıyor ben anlmamıyorum...
etrafımda hiç bayan motorcu olmadıgı ıcın merak etmısımdır hep bayan motorcuyu nasıl birisi olur diğer bayanlardan farkı varmı elbette yok ama merak işte:)
yani mesela bazıları dishy demıs bazıları baska bır bayan ısmı vermıs ozaman onlarla tanısmak ısteyenlerede seni yonjaya alalım kardes deseydın:wiinkk:

İyide sen genelleme yapmışssın...Sende isim verseydin ya....:p

farketmez valla mtden kim olsa tanışırım ben...
ama alp_tunay(hem kısa boylu hem kel olduğundan birde metehan ile muhabbetlerine hastayım .abi alınma bende kel fodulum)
metehan olur tabiki.
hatta ikisini TV ye çıkartalım okan bayülgene.:cherry:

farketmez valla mtden kim olsa tanışırım ben...
ama alp_tunay(hem kısa boylu hem kel olduğundan birde metehan ile muhabbetlerine hastayım .abi alınma bende kel fodulum)
metehan olur tabiki.
hatta ikisini TV ye çıkartalım okan bayülgene.:cherry:

hocam bende senin resimlerine hasta oldum...Benim dayıoğlu var Salihlide...ona çok benziyorsun...oda senin gibi zayıf ve kel...ama o çok erken yaşta sıkıntılı zor bir hayat yaşadığı için böyle saçlar dökülmüş...

birde saçları dökülen arkadaşlar ev içinde çok yoruluyorlar...benim teorimde o...mesela alp kardeşim bilgisayarın başında performansı iyi olduğu için yoruluyor ve saçlar tel tel gidiyor...bide Hanımköylü alpim ev temizliğinde üstüne yok...temizlik çamaşır derken normaldir artık...:)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
birde saçları dökülen arkadaşlar ev içinde çok yoruluyorlar...benim teorimde o...mesela alp kardeşim bilgisayarın başında performansı iyi olduğu için yoruluyor ve saçlar tel tel gidiyor...bide Hanımköylü alpim ev temizliğinde üstüne yok...temizlik çamaşır derken normaldir artık...:)

saçını süpürge etmiş belki de :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hocam bende senin resimlerine hasta oldum...Benim dayıoğlu var Salihlide...ona çok benziyorsun...oda senin gibi zayıf ve kel...ama o çok erken yaşta sıkıntılı zor bir hayat yaşadığı için böyle saçlar dökülmüş...

Ha ha pabucumun rakçısı....:queen: :queen: :queen:
Msn den sana bir parça yollayım....:queen: :queen:

Bu arada bu sitede bayağı adam tanıdım...Çevre çok geniş sitenin.....Ama istanbul tayfasından Mete ve khutuck ilk sırada...Ama sıra bayağı kalabalık...Yazssam atarlar siteden....:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar