Yazdıklarımızla Yunuslara R6 verilmesinin ne alakası var. ????
Transalp in dezavantajı yakıt tüketimi , bu yüzden bütün gün yol yapan motorize ekiplere verilmesin dedim. Bana göre mantıklı bir yaklaşım bu. Neredeyse aynı yakıt tüketimine sahip varadeo vermişlerse iyi etmişler dedim. 600 cc hacim yerine 1000 cc motor hacmine sahip makineler ve aynı yakıt tüketimine sahipler neredeyse....
Transalp e ilgin olabilir veya bu ilgin fanatizm boyutlarında da olabilir. Ancak bazı görünen şeyleri görmezden gelip bir de üzerine gerçekleri çarpıtmak mantıksızlıktır. Forumda bazı konular hakkında kayıtsız şartsız bir linç duygusu oluşmuş durumda. Mesela hiç kimse Cbr 125 ler için negatif bi şey söyleyemez , veya TA çok yakıyor diyemez. Hemen bu ürünleri kullanan fan grupları kılıçları çekip saldırıya geçiyor.Her malın iyi yanlarıda vardır , kötü yanlarıda vardır. Malının kötü yanlarını kabul etmek bir erdemdir. Yoksa padişahım çok yaşa edebiyatına devam eder durursunuz...
Motorlu polis timlerine racing motor verilmesinin gereksiz olduğu herkesçe bilinen bir şey. Eğer ki veririsen de motor a tek kişi binecek olması gerekir.