Polis ve Varadero

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün durakta otobüs beklerken 2 polis abim uzaktan göründü:) Önce motoru eski BMW'ye benzettim, yaklaşınca Transalp mi dedim, yanıma gelince aslan gibi cüsseli Varadero olduğunu anladım.Heryerde aradım ama resim bulamadım. Buradan kendilerine hayırlı olsun diyorum.

biraz geç oldu ama yinede resiim ekledim

Son düzenleme:
Doğru olanı yapmışlar bmw bu açıdan çok pahalı bence honda tercih edilmeli mesela transalp olabilir.Hem ucuz hemde uygun :cat:

Yolda bakkal Rüstem amcayı gördüm. Uzaktan scooter sandım, yanıma geldi ki Goldwing.

Bakkallarımıza yeni motor: Goldwing :p

şimdi bizim gibi ehliyetsizleri kovarlarmı kovalarlarsa yandık o motorlardan kacmak cok zor ki kacılmaz zaten emniyet teşkilatına hayırlı olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Delinin biri taş atmış :mrgreen:
Yolda bakkal Rüstem amcayı gördüm. Uzaktan scooter sandım, yanıma geldi ki Goldwing.

Bakkallarımıza yeni motor: Goldwing

Pro abim aşkolsun, bi de dalga geçmişsin. burda hepimiz endurocuyuz:) en kısa zamanda resim eklicem ama eski başlığımı isterim o zaman. çok kırıldım sana:cherry:

Doğruluyorum. Bende mecidiyeköy civarında gördüm,şaşırdım.Polislerde Varadero

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  Başlık, konu ispatlanana kadar, üyelerimizi yanıltmaması nedeniyle değiştirilmiştir
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

pro, doğru sanırım. başlığı eski haline getirebilirsin :p

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/29006-yunuslar-motorlari-yeniledi.html

ayrıca ben seni araştırmacı bir kişilik olarak bilirdim. :p bak ben iki dakikada buldum :cherry:

Son düzenleme:
pro, doğru sanırım. başlığı eski haline getirebilirsin :p

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/29006-yunuslar-motorlari-yeniledi.html

ayrıca ben seni araştırmacı bir kişilik olarak bilirdim. :p bak ben iki dakikada buldum :cherry:

Ben İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün sitesinden baktım kardeşim. 10 tanesi hibe yoluyla tam 123 adet BMW marka motosiklet teşkilata kazandırılmıştır. :cherry:

Ayrıca o yazıda ilçelerinki değişiyor yazıyordu. Link vermekle bitmiyor, verdiğin link'i okumak da gerek sanki :p

Evet,bende gördüm taksimde varaderolu polis ekibi.Hatta bi arkadaşım polislerde Bmw k1200r gördüğünü söyledi:)işte buna pek inanamadım.Eğer yanılmamışsa otobanda yanımızdan 280km ile geçen polislerde göreceğiz artık:mrgreen

Son düzenleme:
Doğru Yunuslara Varadero gelecek BMW aldılar mı bilmiyorum ama pahalı olduğu için almayacaklardı hondayı tercih etme sebepleri geniş bi servis garantisi vermiş honda teşkilata ayrıca çoğu tamircinin elindede geliyomuş hondaları tamir etmek..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar