iyi olur valla yalnız bırakmıyalım abimizi
Hayırdır arkadaslar,sıkıntısı olan arkadasımızm var,yapabilecegim bişi varsa elimden geleni yaparım.
iyi olur valla yalnız bırakmıyalım abimizi
olm eski hipodromda talim yapmakta olan arkadasala gorustuk anatolia dan ayrilirken.. dedim ki "aa bizim ekip de oraya geliyo, ayrildi mi vehbi flm?" diye sordum.. "yok burdalar toplarlaniyoruz" dedi
yani sana orda adinla hitap eden hafif kilolu vatandas benim cok samimi arkadasim.. insallah ehliyet faslindan sonra da aramiza katilacak kendisi..
sen de muhtesem şaşırmışın ama![]()
bulunmak isterdim o and yaninizda :mrgreen:
Bu arada Jest yapıp beni ziyarete gelen arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim.
Valla personelden bazıları " Abi bunlar kim yav böyle tam techizat gelmişler falan dediler" Bende ONLAR BENIM ARKADASLARIMdedim bastıra bastıra bu gururu anlatamam
tekrar teşekkürler.
arka koltuğu iptal edip oraya ne koydun onu anlayamadım 2.ci egsoz yerine diğer tarafa koysan daha mı güzel olur ne ?:silent:
memooo dumur oldum ya eleman direk nokta atisi yapti ya durup duruken geldi adimla "calisma bitti arka taraftalar" felan dedi ben hala inatla tesaduf sanmaya devam ediyorum olayi :mrgreen: :mrgreen: ::utangac:
bi de pisti bos bulup 1-2-3 yaptim aninda guvenlikler coktu "yassah gardasim" seklinde :utangac:
arka taraf sadece çamurluk...
başka da bişi yok...stop lambası falan var işte o kadar...![]()
selamlar...
ben motora şöle bişiler düşünüyom ne dersiniz sizede gösterem dedim...
ben biraz fotoşopladım bu hale..
![]()
diyin bakalım...
Ne mangalı, nooluyor hüop. Niye benim haberim yokmangal işini buraya taşıyayım dedim...
şimdi kaç kişi ciddi bu konudabi sayalım...
1) erginbay
2)
3)
4)
.
.
GİDECEĞİMİZ MESAFE MESA PLAZADAN GİDİŞ GELİŞ 32 KM DİR