[Ankara - MT]

arnova nikli cihat abimiz neredeyse 1 ay önce 4 kere boyun ameliyatı oldumuştu.son durumunu bilmiyoruz bizde

benden sonra ninya ya ugramisiniz.. onu kacirdik bi ama nyse bakalm.. sonrakine daha kalabalik gideriz.. hatta containerlarin oldugu yerden motorlari iceri sokariz.. hem alper in karizmasi artar hem de osman abim bizi dover, rahatlariz bi..
:mrgreen:

Shakulin[/QUOTE]

siz gelin yeterki ben motorunuza yer ayarladım bile bi dahaki sefere tam girişe ( otomatik kapının oldugu yere ) çektiricem motorlarınızı :)

selamlar...
ben motora şöle bişiler düşünüyom ne dersiniz sizede gösterem dedim...
ben biraz fotoşopladım bu hale..

maraudercustomhx7.jpg

diyin bakalım...

yapılan değişiklikleri de söliyeyim de
arka koltuk iptal çamurluk aşaa uzatma..ve eksoz normali tek ben 2 çıkış lı diyom...
görüşlerinizi alayım...
ciddi ciddi düşünüyorum çünkü...

arka koltuğu iptal edip oraya ne koydun onu anlayamadım 2.ci egsoz yerine diğer tarafa koysan daha mı güzel olur ne ?:silent:

olm eski hipodromda talim yapmakta olan arkadasala gorustuk anatolia dan ayrilirken.. dedim ki "aa bizim ekip de oraya geliyo, ayrildi mi vehbi flm?" diye sordum.. "yok burdalar toplarlaniyoruz" dedi
yani sana orda adinla hitap eden hafif kilolu vatandas benim cok samimi arkadasim.. insallah ehliyet faslindan sonra da aramiza katilacak kendisi..

sen de muhtesem şaşırmışın ama :)
bulunmak isterdim o and yaninizda :mrgreen:

memooo dumur oldum ya eleman direk nokta atisi yapti ya durup duruken geldi adimla "calisma bitti arka taraftalar" felan dedi ben hala inatla tesaduf sanmaya devam ediyorum olayi :mrgreen: :mrgreen: ::utangac:
bi de pisti bos bulup 1-2-3 yaptim aninda guvenlikler coktu "yassah gardasim" seklinde :utangac:

Bu arada Jest yapıp beni ziyarete gelen arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim.

Valla personelden bazıları " Abi bunlar kim yav böyle tam techizat gelmişler falan dediler" Bende ONLAR BENIM ARKADASLARIM :)dedim bastıra bastıra bu gururu anlatamam :) tekrar teşekkürler.

rica ederiz, guvenlik arkadaslar da saolsunlar aninda sana ulasirdilar geldigimizi

Son düzenleme:
memooo dumur oldum ya eleman direk nokta atisi yapti ya durup duruken geldi adimla "calisma bitti arka taraftalar" felan dedi ben hala inatla tesaduf sanmaya devam ediyorum olayi :mrgreen: :mrgreen: ::utangac:
bi de pisti bos bulup 1-2-3 yaptim aninda guvenlikler coktu "yassah gardasim" seklinde :utangac:

muhah.. yaw sabah sabah guldurdun.. Allah da seni guldursun
:mrgreen:

zaten bizim adam da soyledi.. "bi bakti, sasirdi, sonra da gaz acti uzadi gitti" dedi.. demek sonunda mudahale etmis guvenlik.. :)

arka taraf sadece çamurluk...
başka da bişi yok...stop lambası falan var işte o kadar...:)

abi sisi ii yaw.. artci flm da alirsin hem.. sosyallesme icin guzel seyler bunlar.. o diil de egsoz dusunulebilir.. ninya demis, diger tarafta olsa daha guzel durabilir bence de..
veya egsozun oldugu taraftan bakacak sekilde birakcan motoru :)

Shakulin

Hadi Ankara ekibi ben gidiyorum sağlıcakla kalın :) Hafta sonuna dönerim sanırım bi aksilik olmazsa.

:rendeer:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar...
ben motora şöle bişiler düşünüyom ne dersiniz sizede gösterem dedim...
ben biraz fotoşopladım bu hale..

maraudercustomhx7.jpg

diyin bakalım...

güzel gözükmüş..
ön çamurluğu da sökersen süper olur gibi :p

pro iyi yolculuklar , başarılar

Abi bencede sisi yi bozma, egzostuda iki taraftada dusunsen daha bi şık durur gibi geldi bana :bounce:

hmm siz diyosanız bizde öle düşünürüz tek tek iki tarafa atarız ne yapalım...
zate bu fotoşopda olmasa ne yapcaz
çok iyi oluyo görüyoz nedir ne deeldir..

mangal işini buraya taşıyayım dedim...
şimdi kaç kişi ciddi bu konuda :) bi sayalım...
1) erginbay
2)
3)
4)
.
.

buyrun bunlarda haritalar neresi olduğuna dair...
eskişehir yolunda istanbul otoban girişinden sonraki 2 ci üst geçitten sola girdik mi... o yol aynen götürüyo bizi istediğimiz yere...
çok güzel ve sakin bi yer ailecek geliyor insanlar ama biz geçen sefer 20 kişi gidince biraz da geç vakitli çıkınca bizden başka kimse kalmadı etrafta :)
etraf çorak görünebilir ama gideceğimiz yer çok güzel bi yer :)

mangalgf5.jpg

mangal1ke1.jpg

GİDECEĞİMİZ MESAFE MESA PLAZADAN GİDİŞ GELİŞ 32 KM DİR

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla Beni artçı alan olursa bende gelirim, Malum Motor Bakıma giricek 1 Ay da anca Toparlanır. :silent:

Abicim +1 benide ekleyin, juniors ben cok iyi degilim ama seni ben alabilirim. ama hafa sonu ciddi yagmur var diyo meteoroloji nin sitesi.

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
muhtemelen bütün tahminler yağışlı diyecek.. rayjay gelir yapar yorumunu şimdi :p ( rayjay entivi ye :cherry: ) ben de gelirim mangal için güzel yelpaze olur benden

motoru sattım arkadaslar bugün 18 yasında bir arkadas aldı 1000 ytl dedik laf agızdan cıktı verdik hayrını görsün valla tertemiz motorumu verdim yani o kadar temiz bakmıstım kısmetse 1 kaç ay içinde iyi bir motor almayı düşünüyorum yada taksitle ayda 500 verebilecegim birileri olursa haber verin bana motorsuz kalmayım bu yaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar