[MT Muğla] 17-18 Mart / En Güçlü Kale Marmaris

benm makinada fazla foto yok malesef cunku ne zman maknayı cıkarmaya davransam şahin ben cekıorum dedi bende ii senden alırız artık diyerekten sırtımı dayadım şahine :p bi dahaki sefere artık ben cekerim sahini baya yorduk :mrgreen:

ben geziye otel sorumlusu arkadaışm bülentin ısrarları üzerine sedir adasındaki çınar muğla evleri - restaurantda başladım
cmartesi aranıza katılamadıgım için özr dilerim ama brakmadı arkadasım :( başka zmna artk..

ee pazar gününe enerji toplamam lazımdı bende cıktım doga turuna su sesleri arasında..
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
buda bnm sanatımı konuşturdugum karelerden biri :p
1001817mq3.jpg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bnm illegalde bu doga ortamından hiç şikayetçi deildi :mrgreen: mutluluğu farlarından okunuyordu :mrgreen: :mrgreen:
1001806sj7.jpg

1001807ce4.jpg

1001820mn4.jpg

1001821tv6.jpg

ee artık gezi zamanıydı küçük bi pürüz sonunda kafileye ulaştım gecikmeil olarak herkesten ozur diliorum burda tekrar :rendeer: il duragımız at çiftliğiydi cok eglendigimizi soyleyebilirm (burdan bbrr abimizede bi kere daha teşekkür edioruz bu organizasyona sarfettiği emeklerden dolayı tabiiki emegi gecen tum marmarisli mtci dostlarımıza...)
sağ baştan say ziverbey şanlısoy ve saz arkadaşları en sondaki o ritim tutan rapçi atı videoya cekmedigim için hala kendime kızıp duruorum çok eğlenceli bi attı :p
1001832fb4.jpg

hemşerim olan mes abi :cat:
1001835gs8.jpg

herkes baya hevesliydi at konusunda :p
1001833fd7.jpg

şahin ve efe koyu bi sohbete daldılar bi ara sanki kırk yıllk dostlarmış gibi havaları vardı aklımıza şüphe düşmedi desek yalan olur :silent:
1001836wq9.jpg

şahine torpil geçtiğim karelerden biri benden hatıra olsun şahin arkadaşıma :rendeer: :rendeer:
specialahindv6.jpg

habersiz bi anda yakalnan mt mugla sakinleri :)
1001845yw0.jpg

benden bu kadar dedimya sırtımı şahine dayadım o çekti ben baktım bidahaki geziye daha guzel fotolarla aranızda olcam inşallah

herkese teşekkur ederim (murataydın abiyede esprilerinden dolayı teşk ederim :) )ilk gezim olmasına rağmen hiç yabancılık cektirmediniz bana... Bu keyifli günde bizi buluşturan moto aşkına ve motorlarımızada teşk ederim :queen: :queen: sizlerle olmak çok keyifliydi tekrar görüşmek ümidiyle...
sevgiler saygılar iLLeqaL Rİder...
:rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
kalan fotolorı peşpeşe yüklüyorum, (vakit darlığından, yorumsuz koymak zorundayım, duyguya kıyamadım) buyrun bakalım

ışık ve sevgiyle.
fotolar tamam, işe devam:)

mes

Merhaba ben Mes'in artcısı Ayçe
Ahmet, Meloşve Badem aramız katılmanıza çok sevindik . Muğla mt gittikce büuüyor bu da bizi çok mutlu ediyor. (aidat var ona göre):queen:

Vatanoğlu çocuğun durumu nsaıl merak ediyoruz ateşi düşdü mü ?

BBRR sizi HEYECAN'la bekliyoruz.:queen: :rendeer:

Hodja'am sana da kral dairesi açacağız.:queen:

Haydi beyler motor yağlarını değiştirin, zincirleri yağlayın yolunuz uzun şartlar çetin:queen: :queen:

birkaç resimde Emre'nin makinesinsden...

isteyen download etsin diye büyük...

kıratım ve ben:bounce:

motorum ve ben;)

kızkumu...

buda Mes karikatür yapsın diye:))

Son düzenleme:
işte pudur
anlata anlata bitirilemeyecek bir gezi
bütün muğla mt ailesine teşekkürler :rendeer:

bir başkadır benim muğla mt'm, ya sahiden güzel olmuş, içimize sinmiş. baktıkça bakası geliyor insanın resimlere, ve tekrar tekrar yaşıyorum ben dünü. arkadaşlar hepiniz çok yaşayın e mi. :rendeer: :rendeer:

mes

Ben muğla mt yi ,Xeyna'nın sevdiğinden daha çok seviyorum:rendeer: :queen: :queen: :queen:

illegal kardeş geldin bi kere artık.Gelememe şansını yitirdin...Artık her gezide demirbaşsın ona göre...Bodrum'dan sevgiler:queen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar 1 saat içinde hemen ekliyorum. MAnisaya geleli aha yarım saat bile olmazdı hemen işe koyuldum 1 saat sonra resimler emrinize amadedir :p

Ben muğla mt yi ,Xeyna'nın sevdiğinden daha çok seviyorum:rendeer: :queen: :queen: :queen:

illegal kardeş geldin bi kere artık.Gelememe şansını yitirdin...Artık her gezide demirbaşsın ona göre...Bodrum'dan sevgiler:queen:

teşekkr ederim mes abi :rendeer: ..ewt geldim bi kere artık ... artık sizlerden önce ben istiycem katılmayı can-ı gönülden... umarım her gezinde sizlerle birlikte olurumm.... sevgiler ... iLLeqaL RidEr :rendeer:

merakla bekliyoruz beatrice özellikle şu butun herkes gecerken cektigniz fotoyu merak ediorum ...

Son düzenleme:

kıskanç ne olacak, hiç de bile, ben mes'den daha çok seviyorum :):queen: :queen: mes! döverim bak seni, çektirme kılıçlarımı bana :queen:

Selamlar...
Çok güzel bir gezi olmuş ve fotoğraflarda oynamalarla farklı bir bakış acısı getirmissiniz :) cok eylendim...
ŞAHİN kardeşime ve arkadaslarına yaptığınız geziyi bizimle paylaştığınız için teşekür ederim...Yakın zamanda Ege'ye uğramanız dileğimle iyi eylenceler...

Sabah 09.30 da Tansaşın önünde buluştuk. Ordan Afife teyzelerin evinin önüne gittik.

İçmeler üzerinden ilk mola yerimize doğru yola çıktık.

Fotoğraf çekmek, planı konuşmak ve bir de tiryakiler için bir sigara molası...

Ve tüm Haşmetiyle BBRR :)

Dar ve virajlı yollara mükemmel bir sürüş keyfi yaşadık. Manzara harikaydı yol boyunca.

Ve nihayet at çiftliğindeyiz. KAhvaltı zamanııııııı

Gittiğimiz çiftlik böyle biryerdi...

Eskiden Motor ridersdık :) Şimdi horse riders olarak hayata devam ediyoruz...

At çiftliğinden ayrıldıktan sonra Kızkumunda aldık soluğu

Ve yine yollardayız...

Şelaleye varmamız uzun sürmedi

Çaylarımızı içmek üzere bayır köyüne ulaştık.

Bir Gezi daha böyle bitti :) Haftayı 4 gözle bekliyorum... Herkese teşekkürler

mes

illegal kardeşim.Acaba kim benim resimlerimle oynayacak die düşünürken sen yaptın.Süper olmuş çok tşkklr.Kaptın işi.Bundan sonra sen devam et..ben sabahtan beri ekran başındayım...dünya ile iletişimim kesildi Mt yüzünden:queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar