[MT Muğla] 17-18 Mart / En Güçlü Kale Marmaris

mes

ne güzel gidiyordu havalar...küresel ısınma felan...aha işte mevsim normallerine döndü...burada günlerdir fırtına ve yağış hakim:pale: bu duurmda bu pazar pencereden bakıcaz anlaşılan:bounce: :pale: :rendeer:

emeğinize tekerinize sağlık :) süper bir gezi olmuş hele fotoromanlara bayıldım...:)))) valla gıptayla izliyoruz olanları,darısı çok daha güzel gezilere..tabi hep birlikte gidersek çok daha mutlu olucam.ama değerlendirmenize sevindim.sevgilerimle :)

ilginize teşekkür ederiz mugla mt adına ... fotoromanların devamı gelcek :cat: dimi mes abi :queen: :queen: bu arada bende bostancılıyım bostancıya selamlar:rendeer: oralarıda cok ozledim beehh :salut: ....

mes

çok teşekkürler arkadaşlar.NE YAPIYORSAK SİZİN İÇİN YAPIYORUZ:queen: Saygılar sevgiler:rendeer:

aşk

Merhaba sevgili dostlar,
Çok güzel bir hafta sonu geçirdik. En önemlisi sizin gibi arkadaşlarla tanışmış olmaktan çok mutlu olduk. Ayrıca sizlerle tanıştırdığı için Ayçe ve Mesut çiftine çok teşekkürler. Gelecek gezileri sabırsızlıkla bekliyoruz, badem banada bir motor alın diye tutturdu. Biz bir süre daha konvoyun artçısı olarak katılacağız, kimbilir sizlerle dolaşa dolaşa motor aşkı bizede bulaşır ve konvoyun arasına katılırız (meloş ve badem galiba inanmadılar gülüyorlar). Sizleri en kısa zamanda bodrumda görmek isteriz.

Hepinizi öperiz (badem yalamayı tercih ediyor)

meloş – ahmet - badem

MOTOR AŞKI BAŞKADIR.BİNİNCE ANLARSINIZ.İNANMIYORSAN OĞLUNA SOR.SELAMLAR.

mes

Mehmetomurcalı şükür kavuşturana:queen: nihayet ortaya çıktın:rendeer: Bodrum'dan selam ve sevgiler yolluyoruz:rendeer:

Arkadaşlar gezi çok güzel oLmuş ayaklarınıza saglık , heleki o foto seslendirmeleri bomba :D paylaşım için teşekkürler...

mes

ne yazık ki bu hafta hava muhalefeti yüzünden gezi yapamayacağız.Tiryakileri bir hafta dinlendireceğiz.İnşllh gelecek hafta yeni maceralarımızı okursunuz:queen:

mes abi bu sefer başkasını makaraya alın.yaklaşık 1000 görüntüleme var karizmayı çizdik iyice:queen: benide dinlendirin.gerçi ben illaki garip bir poz veriyorum ya hayırlısı.önceden sitede çıkan gezileri arkadaşlara link atardım.şimdi utanıyorum:p

abi hayırdır bu haftada beygirlere sarmışsın.geçen haftaki ineği mangalladınızmı ne oldu diye sıkıştırıyorlar

Son düzenleme:
mes abi bu sefer başkasını makaraya alın.yaklaşık 1000 görüntüleme var karizmayı çizdik iyice:queen: benide dinlendirin.gerçi ben illaki garip bir poz veriyorum ya hayırlısı.önceden sitede çıkan gezileri arkadaşlara link atardım.şimdi utanıyorum:p

abi hayırdır bu haftada beygirlere sarmışsın.geçen haftaki ineği mangalladınızmı ne oldu diye sıkıştırıyorlar

:p :p :p eet yaa şahini braz dinlendrelim şahin sende haftaya ofsayta düşme artık :p :p ...

suzuki 800

çok güzel oldu .HALİKARNAS MOTORCULARI bekleyin bakalım sıra bizde:cat:

fotoğrafını değiştirsen artık.suzuki 800 daha yakışacak.pazar günü saat 10 da bizim evin önünde talanılacak.kahvaltı içmelerde.sonrası kolay.:salut:

mesajımı aldınızmı 800 nerede.

Son düzenleme:
ArkadaŞlar Ben Buraya Yenİ Takilmaya BaŞladim, Şu Organİzasyonlardan İnsanlari Nasil Haberdar Edİyorsunuz? Yanİ Ben De Sİzlerle Takilmak İstesem Nasil Olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar