[MT Muğla] 17-18 Mart / En Güçlü Kale Marmaris

illegal kardeşim.Acaba kim benim resimlerimle oynayacak die düşünürken sen yaptın.Süper olmuş çok tşkklr.Kaptın işi.Bundan sonra sen devam et..ben sabahtan beri ekran başındayım...dünya ile iletişimim kesildi Mt yüzünden:queen: :queen: :queen:

bn teşkkr ederim abi beğendiysen ne mutlu bana ...bundan sonra arada ben devralırım mizah kalemini çırak olarak ... mizahi yonumu severim abi bu yuzden senden bişeler kaparak ilerleyeyim belki bizdende bişeler olur ne dersin:p bende asosyal oldum bugun dısarı cıkıcam işlerimde kaldı ekran başında sayfayı refresh yapa yapa bi hal oldum :p

burcu saol fotolar için...eline saglık...:cat:

Son düzenleme:

mes

laubalzb1.jpg

:queen: :queen: :queen:

Madem beklettik o kadar yorum eklemeden yüklemeye devam ediyorum fotoğrafları.

canım, beatrice'm, fıstığım, senden de muhteşem kareler çıktı. evet beyler bayanlar, önümüzdeki haftanın sonu, bu haftadan belli oldu. yine beraber, yine eğlenceli bir hafta sonu daha bekliyor demektir bizi :) :cat: :cat:

fotolar için teşekkürler beatrice
okulda başarılar :cat:
barış abi'de süper çıkmış valla :queen:

Son düzenleme:
Süper Moderatör (BBRR)
Bir Pazar gezisi için toplandık
Mehmet abinin evinin önü

47kfgn6.jpg

Grup olarak vurduk yollara

2ryiw78.jpg

2q9vvaf.jpg

2mn0jv5.jpg

2wfl7d5.jpg

2l975hy.jpg

Pırıl pırıl bir güneş bize tüm gün boyunca eşlik etti

30neqfd.jpg

Tabi arada bi molada verdik

2zhpobk.jpg

2j4tw05.jpg

4d2c77a.jpg

2cpucno.jpg

49ixj5t.jpg

332ypnr.jpg

47xp1ed.jpg

4h3bn9j.jpg

2znwzuq.jpg

İşte karizma işte vahşi erkek asalet paçalardan aktı beee..

2rxdtoh.jpg

2h8d6yc.jpg

Tekrar koyulduk yollara .. karınlar aç ama ben bir gün önceden gidecemiz yere 10 kişiyiz dedim .. tabi 24 kişi gidince işler biraz aksadı ama olsun sohbet gırgır şamata süperdi .. kahvaltıyı servis yapan adamcaz 500 kere özür diledi.. aslında mekan kışları kapalı ama hafta sonları at binmeye gidenlere bişiler yapıyolar tabi aynı anda kışgünü 24 kişiyi beklemiyolar…

2e5sas9.jpg

2q20avb.jpg

4bp4l5e.jpg

2hz76vp.jpg

valla zamanım bu kadarına yetti arkası yarın

arkadaşlar vallahi süper resimler.gezi sonrası oturup resimleri ve yorumları okumak ayrı bir zevk.herkese teşekkürler.

yaw kim çekti bunları
sürekli atom karınca gibi benim kelle görünüyor yaw :mrgreen:
neyse bu arada müjdee kızıl aşkım yine çalışıyor (regalim raptorum) :flower:
aküyü değiştirdim derkennn
bilgisayar problem çıkarmaya başladı :pale:
bildiğiniz hacı hoca varsa söyleyin beni bi üflesin ya :p

Arkadaşlar çok güzel gezi olmuş.At çifliğine gitmeniz iyi filir gibi gelebilir ama bizler unutmayınız ki ikitekerciyiz. At 4 ayaklı yani kısaca iki ayaklı olan KANGURU bulup binmeliyiz.:mrgreen:

(Pazar günü çalıyor olmamız ve münferit olarak kullanabildiğimiz mazeret izinlerimizin birkaç günle sınırlı olması sebebi ile uzunca bir tereddütden sonra geziye katılamadık.Cumartesi ögle bir merhaba deyip dönmek zorunda kaldık.)

Son düzenleme:
yaw kim çekti bunları
sürekli atom karınca gibi benim kelle görünüyor yaw :mrgreen:
neyse bu arada müjdee kızıl aşkım yine çalışıyor (regalim raptorum) :flower:
aküyü değiştirdim derkennn
bilgisayar problem çıkarmaya başladı :pale:
bildiğiniz hacı hoca varsa söyleyin beni bi üflesin ya :p
selim RR a binincede konserve gibi oluyorsun usta.:queen: :queen: ben ve vatanoğlunun nefesi çok kuvvetli senin motoru ilk ıslatacağız daha sonra mis gibi üfleyeceğiz hiç korkma:queen:

Arkadaşlar çok güzel gezi olmuş.At çifliğine gitmeniz iyi filir gibi gelebilir ama bizler unutmayınız ki ikitekerciyiz. At 4 ayaklı yani kısaca iki ayaklı olan KANGURU bulup binmeliyiz.:mrgreen:
(Pazar günü çalıyor olmamız ve münferit olarak kullanabildiğimiz mazeret izinlerimizin birkaç günle sınırlı olması sebebi ile uzunca bir tereddütden sonra geziye katılamadık.Cumartesi ögle bir merhaba deyip dönmek zorunda kaldık.)

abi artık sizide aramızda görmek istiyoruz...lütfen yaa.hani abi nerede kaldı iki kişi gezdiğimiz günler.göcekler ,fethiyeler, yediğimiz ekmek kadayıfları,kimsenin gelmediği günlerdeki o gaz açmalarımız.:salut: :salut: şimdi zeki müren gibi oldun be abi.dön artık aramıza

Son düzenleme:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hiç sorma ben evde ıslatmaya başladım bile :cherry:
arkadaşlar hepinizi çok seviyorum
sağolun varolun daha nice kazasız belasız gezilere :rendeer:

kısrak ikinci :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hay sen çok yaşa mes abi :cat:

Son düzenleme:
bi balon yapmasını öğrenebilsem intikamım acı olacak.mesut abi senin ve illegalin ve banronun çalışmlarını konu dışına taşısak çok hit alır.örneğin [MT]Muğla dev fotoromanları.istersen hepsini oraya taşıyalım

:queen: :queen: :queen: :queen: mes, var ya, sabah geldim, bilgisayarı açtım, doğal olarak, sitemize, ve topiğimize girdim ve koptum. allah iyiliğini versin. ellerine sağlık ya. bugün güzel bir çalışma günü olacak anlaşılan, böyle kahkahalarla başlayınca güne :queen: :queen: :queen:

Merhaba

Gene muhteşem bir gezi olmuş. Fotoğraflar harika. Özellikle anlatım süper. Bu fotoğrafta balon olayı acayip keyiflendirdi beni.

Mes varya sabah sabah bu stresin içinde güldürdün beni Allah da seni güldürsün emi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar