GT250R Aldım.. Acil Yardım Lazım

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
bazı şeyleri belirtmek istiyorum..

motoru ben getirmedim, bi arkadaş saolsun yardımcı oldu beraber getirdik mecidiyeköye..

ayrıca ehliyet kursuna ben çoktan yazıldım, 17 şubattaki sınavdan 100 puanla geçtim, yarın da direksiyon sınavı var. bu ay sonunda en geç ehliyetim elimde olacak.

ehliyet almadan da trafiğe çıkma niyetim yok, fakat bugun tenha yerlerde alıştırmalar yaptım, az çok ögrendim belli başlı şeyleri. biraz daha tecrübe etmem gerekiyor sadece.

mesaj atan herkese teşekkür ederim..

Ohh tamam hallettiysen :) Valla çok dert etmiştim :)
Hadi hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah :) :rendeer: :rendeer:

motorunu sorunsuz olarak getirebildiğine çok sevindim :) kazasız belasız sürüşler hayırlı olsun

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
bazı şeyleri belirtmek istiyorum..

motoru ben getirmedim, bi arkadaş saolsun yardımcı oldu beraber getirdik mecidiyeköye..

ayrıca ehliyet kursuna ben çoktan yazıldım, 17 şubattaki sınavdan 100 puanla geçtim, yarın da direksiyon sınavı var. bu ay sonunda en geç ehliyetim elimde olacak.

ehliyet almadan da trafiğe çıkma niyetim yok, fakat bugun tenha yerlerde alıştırmalar yaptım, az çok ögrendim belli başlı şeyleri. biraz daha tecrübe etmem gerekiyor sadece.

mesaj atan herkese teşekkür ederim..

Hayırlı olsun arkadaş. İyi yapmışsın, bol bol foto koyda bakalım. Ben de düşünüyorum gt250r ama bi türlü cesaret edip alamıyorum motoru, eş dost sürekli felaket tellallığı yapıp kafamı karıştırıyorlar.

GT 250R Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan

Yeni motorun hayırlıoslun arkadaş...kazasız belasız güle güle kullan :)
biraz acele etmiş sakın yanlış anlama...
benim ilk motorum jawa 125 cc magzanın kapısından çıkardığım ilk günü hatırlıyorum eve getirene kadar motoru parçaladım :)
motoruma alışanakadar zaten motor kendinden iyice geçti
aşırı hız tutkum yüzünde çok kazalar yaptım :) motorla uçmak nedir iyi bilirim düşmeden kalmayı öğrenemezsin ama hayla onu saklıyorum uçmayı ilk onunla öğrendim gelçekten bana çok yardımcı oldu birçok tecrübem oldu herşeye rağmen motor sevdamdan vaz geçmek gibi bi niyetim yok.
motoru olupda kaza yapmayan düşmeyen birisi var mıdır bu dünyada ??? :bounce:
sana tavsiyem dostum sen o mutoru açıklık bi alana götü derim kontağı çevir
vitesi 3 at yada 4 'de hafiften bi gaza ver huyunu suyunu öğrenmeye bak iyice öğrenmeden trafiğe çıkma derim şimdiden iyi sürüşler arkadaş başlangıç seviyesi için biraz büyük bişey seçmişsin ama olsun gelçekten iyi bir karar vermişsin biraz zorlanıcaksın ama öğrenirsin merak etme :bounce:

Hayırlı olsun arkadaş. İyi yapmışsın, bol bol foto koyda bakalım. Ben de düşünüyorum gt250r ama bi türlü cesaret edip alamıyorum motoru, eş dost sürekli felaket tellallığı yapıp kafamı karıştırıyorlar.

dostum insanların motor deneyimi konusundaki yaşadıkları kötü deneyimleri dinleyipte kendini motordan soğukma ben hiç bir zaman kimseyi dinlemedim herşeyi kendim denedim kendim buldum kendim öğrendim onun için kullanıcağın motoru başkalarından dinleme... motorunu al kullanmayı öğren......:bounce:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardes hayırlı olsun. msjını dun okusaydım gelırdım ben benım iş yerı onun yanında:) neyse ayrıca orda calısan kısıyıde tanıyorum:)
hadı bakalım kazasız surusler

arkadaşlar, iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

bugun yada yarın fotoğraflar çekip koyacağım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:mrgreen: koy bakalım görelım kımsın nesın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar