En uzun zamandır Motosiklet kullanan kim??

1997 yılından buyana sürekli kullanmaktayım; ondan öncede babamda motosiklet sürücüsü olduğundan hep motosikletimiz vardı ama onları sürekli olmadığı ve ilk deneyimler olduğu için saymıyorum.Ehliyetli dersek 2005 de almak kısmet oldu.Yaş 24 dersek şaka maka 10 yıl olmuş...

Son düzenleme:
harrierde güzel alet bea yedek parçada sorun yaşarsın söylim :)

arkadaslar uçaktan motorla atlayıp paraşüt açan var mı? en azından konuyu bağlimde

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
harrierde güzel alet bea yedek parçada sorun yaşarsın söylim :)

arkadaslar uçaktan motorla atlayıp paraşüt açan var mı? en azından konuyu bağlimde

Yok denemedim denemem de.....Ya açılmazsa nolacak?...Bidaha yere inemessem havada ne yaparım ben?.....:salut: :salut: :queen:

benim 2 sene oldu ehliyet alalı ama 7 senedir kullanıyorum motosiklet.Peeeh ama babam 50 doğumlu 16 yaşında motor sahibi olmuş.Sırasıyla::pr: ceze,jawa sonra rus malı bi motor daha kullanmış,sonra ceze,sonra 250 lik jawa şimdi de modenas kullanıyor.vay beee heehhee

Benim babamda eski motosiklet kullanıcısıymış, 55 yaşında ve 40 yıl önce rus motoruyla başlamış, ondanda bize bulaştı galiba bu hastalık :mrgreen:

Gaziantep İl Temsilcisi
arkadaşlar yaş 30 olsu 7 yaşinda başlamiştım yanı yaklaşik 23 sene 3 senesını sayma aralıklarla geriye 20 sene kalır ehliyeti saymassak ne de olsa babamın meslegi motor tamırcısıydı 1963 moıdel mopetımız vardı hey gıdı gunler hey duygulan dım bak şimdi

yaa arkadaşlar bırakın böyle muhabettleri kimin kaç yıl motor kullandığı kaç kilometre deneyimi olduğunu napcaz bunları??? gelçekten bişey öğrenmek isityorsa altımızdaki Vahşi atımızı dizginlemeyi öğrenelim..
kilometrenin yılların deneyimi o yaşayanların....
bizim kendi yolumuzdaki çizgimizi takip edip kendi deneyimlerimizi edinmenin vakti...abilerime ve küçüklerime saygısızlık gibi bir niyetim yok deneyiminize ve yaşadınız yıllara saygım sonsuz....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar