En uzun zamandır Motosiklet kullanan kim??

bnde 9 yasımdan beri motor kullanıyorum.bu senede a2 ehlıyetımı aldım.suanda 19 yasındayım yani 10 senedir.

güzel topic millet havaya girmiş ben motorla çıkmıştım orodan -a kadar varır bu iş ....

valla kardesiim daha motoreu kullanan bir ehliyet yapılmadı.ben kendimi bildim b,ileli motor kullanıyorum am iki senelik ehliyetim var.motoru ehliyet kullanmıyor.haberiniz olsun

Balıkçı tanıdığım bidede bu yıl 89 yaşında artık mobylette sürüyor ve kendini bildi bileli motor tepesindeyim diyor anlattığı motor hikayelerinden dinlediğim kadarıyla güzel bi yaşantısı varmış ama hala ehliyeti yok

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
30senedir bisiklet kullanıyorum motor kulanmayada 10ay önce başladım :p fark olarakta sadece biraz daha hızlı ve vitesli :queen:

bende ve f16 kullanıcısıydım 10 yıldır simdiki zamane f117 ve b2 leride iyi kullanırım bu güne kadar 2 kazam oldu 1 keresindede alçakta it dalaşı yaparken irtifa seviyem düstü yana yatırdım sol kanadı f16 da, daha sonra thy kadroya aldı beni yolcu uçağındayım kendimi otobüs şöförü gibi hissediyorum. nerde o eski günler. :cherry:

biraz şımarasım geldi kusura bakmayın kötü bi niyetim yoktu konu ciddiyetini bozduysam kusura bakmayın çaylaklığıma verin. motor geçmişim 3 yıl.

Son düzenleme:
valla kardesiim daha motoreu kullanan bir ehliyet yapılmadı.ben kendimi bildim b,ileli motor kullanıyorum am iki senelik ehliyetim var.motoru ehliyet kullanmıyor.haberiniz olsun

aynen oyle motoru ehliyet kullanmıyo.
ben 5 yaşındayken filan bmx bisikletim vardı ona binerdim sonra vitesli filan derken yas 12 olunca 45 lik bi scooter e bindim kesmeyeceği belliydi en son yarış bisikleti vardı çünkü.:cherry: sonra cross üstünde 150mz motoru vardı sonra 350 jawa motoru taktık biniyoz işte dağda bayırda.
yaklasık 7 sene filan işte.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
şöyle veya böyle 1976 dan beri motor kullanıyorum 17 adet motor geçti elimden

14 ay önce ilk motorumu aldım şimdi hala aynı motordayım 16000 km yol yaptım ev iş iş ev ve gezme başka yok valla.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bende ve f16 kullanıcısıydım 10 yıldır simdiki zamane f117 ve b2 leride iyi kullanırım bu güne kadar 2 kazam oldu 1 keresindede alçakta it dalaşı yaparken irtifa seviyem düstü yana yatırdım sol kanadı f16 da, daha sonra thy kadroya aldı beni yolcu uçağındayım kendimi otobüs şöförü gibi hissediyorum. nerde o eski günler. :cherry:

biraz şımarasım geldi kusura bakmayın kötü bi niyetim yoktu konu ciddiyetini bozduysam kusura bakmayın çaylaklığıma verin. motor geçmişim 3 yıl.

Baba sen uçmuşun yaaa.....f16 falan yazınca bende böyle motor varmı diyorum...:queen: :queen:

Çok gürültülü alet sizinkiler....Susturucularınızı söküyomusunuz daha hızlı kaçsın diye....:queen: :queen:

sıralamada ümmet abimizi de unutmayalım lütfen.. YILLARIN MOTORCUSU denilecek tecrübe söz konusu..

motor kullanmaya 1992 yılında basladim bügüne kadar 9 motor deistirdim :)
a2 yide 2006 subatta aldim

yok valla alp arkadasım susturucu ztn arkada tek :) yarı çapı 3 metre flndır tam ölçmedim, amerikada jandarmadan 2. el az kullanılmış f117 yle takasa giricem bakalım anlasabilirsek bende benimkini yeni boyatmıştım neyse artık.. :cherry:

yok valla alp arkadasım susturucu ztn arkada tek :) yarı çapı 3 metre flndır tam ölçmedim, amerikada jandarmadan 2. el az kullanılmış f117 yle takasa giricem bakalım anlasabilirsek bende benimkini yeni boyatmıştım neyse artık.. :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Ya o modellerin 0 - 1000 hızlanmaları miragelere göre yavaş...Ben sevmedim...:p

Harrier düşünüyorum...Hazır çatı da müsait....:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar