Allah korudu

senden de bişey kaçmıyor :p

ne diyeyim yani. 25 karakteri doldurmak için... :cherry:

"geçmiş olsun. kaza olduğunda olay yerindemiydiniz. acı varmı acı"

demem lazım :p :mrgreen:

Evet öyle demen lazım, topiği ben açsam bu ne yazıcak bişi bulamadın mı kardeşim der geçirirdim lafı :p :mrgreen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Evet öyle demen lazım, topiği ben açsam bu ne yazıcak bişi bulamadın mı kardeşim der geçirirdim lafı :p :mrgreen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Birde kendimizi geyikçi bilirdik.....:queen: :queen: :queen:

Geçmiş olsun....:rendeer: :rendeer: .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun aman dıkkatlı ol arkadaşım

bizim gibiler? Nasıl yani?

ya yanlış anlaşılmasın sizin gibiler drken iğnelemek istemedim tek demek istediğim bi an dahi olsa dikkatini dağıtıp kaza yapan arkadaşlar tamam ben gayet anlayışla karşılıyorum insanlık halidir olur diye ama çoğu ebeveyn olaya böyle bakmıyor ya benim çocuğumda böyle olursa kaygısı taşıyorlar hep umarım derdimi anlatabilmişimdir

Geçmiş olsun kardeş. bende geçen pazar yolun kenarındaki mucur yüzünden dengem bozuldu ve kaydım. Bendede koruma vardı ancak motorumda 170 ytl lik hasar oluştu. bacak baldır kasım ezildi. şimdi iyiyim allaha çok şükür. En ufak hata kabul etmiyor ne yazıkki ne kadar dikkatli olursan ol.

ya yanlış anlaşılmasın sizin gibiler drken iğnelemek istemedim tek demek istediğim bi an dahi olsa dikkatini dağıtıp kaza yapan arkadaşlar tamam ben gayet anlayışla karşılıyorum insanlık halidir olur diye ama çoğu ebeveyn olaya böyle bakmıyor ya benim çocuğumda böyle olursa kaygısı taşıyorlar hep umarım derdimi anlatabilmişimdir

:) anladım kardeşim sağol.

desperadost, sanırım arkadaşın yaşıda ufak hoşgörmek lazım. Bu arada iyi niyetlerini sunan arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum :rendeer:

desperadost, sanırım arkadaşın yaşıda ufak hoşgörmek lazım. Bu arada iyi niyetlerini sunan arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum :rendeer:
anladım :) olsun ya bende şaka yaptım bitanem çok geçmiş olsun yeniden ben bilirim o düşmelerin acısını ayağımı kırdım 2 sene evvel 40 gün alçı offf off:) ama işte bu sevda başka sevda :rendeer:

Geçmiş olsun arkadaşım. Sırf bu tip durumlara karşı sert frenleme çalışıyorum trafiğe kapalı alanda. Önü kitlemeden arkayı kontrollü bir şekilde kaydırarak. Önüme kıran bir arabaya karşı fren yaptığımda arka lastiğimi yanımda giderken görmek ve yine de kontrolü kaybetmemek güzel bir duygu, hem de güven verici. Herkese tavsiye ederim :wiinkk:

geçmiş olsun.allah korumuş seni. sağı solu boşwer bundan sonra. yolun ortası gibi güzel bi yer varmıdır:)

,tşk ya daha iyi ezemezdin:cat: ama yaşım a2 ehliyete yetio:bounce: ekim bi gelsin a4 e de yetecek ölmezsem:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar