senden de bişey kaçmıyor
ne diyeyim yani. 25 karakteri doldurmak için... :cherry:
"geçmiş olsun. kaza olduğunda olay yerindemiydiniz. acı varmı acı"
demem lazım:mrgreen:
Evet öyle demen lazım, topiği ben açsam bu ne yazıcak bişi bulamadın mı kardeşim der geçirirdim lafı:mrgreen: :queen: :queen: :queen: :queen:
çok geçmiş olsun gerçekten şanslıymışsın ama bi dahaki sefere bu kadar şanslı olmayabilirsin ve malesef sizin gibiler yüzünden annem çok korkuyo motosikleten lütfen biraz daha dikkat
allaaaa:mrgreen: koptum ah sana işte hem düş hemde laf işit heheheh canım kardeşim benim ya :mrgreen:bizim gibiler? Nasıl yani?
bizim gibiler? Nasıl yani?
allaaaa:mrgreen: koptum ah sana işte hem düş hemde laf işit heheheh canım kardeşim benim ya :mrgreen:
ya yanlış anlaşılmasın sizin gibiler drken iğnelemek istemedim tek demek istediğim bi an dahi olsa dikkatini dağıtıp kaza yapan arkadaşlar tamam ben gayet anlayışla karşılıyorum insanlık halidir olur diye ama çoğu ebeveyn olaya böyle bakmıyor ya benim çocuğumda böyle olursa kaygısı taşıyorlar hep umarım derdimi anlatabilmişimdir
yok ya bende şaka yaptımkimseye laf attığım yok yanlış anlaşılmasın lütfen:farao: ::lac::
anladımdesperadost, sanırım arkadaşın yaşıda ufak hoşgörmek lazım. Bu arada iyi niyetlerini sunan arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum :rendeer:
,tşk ya daha iyi ezemezdin:cat: ama yaşım a2 ehliyete yetio:bounce: ekim bi gelsin a4 e de yetecek ölmezsem:wiinkk:desperadost, sanırım arkadaşın yaşıda ufak hoşgörmek lazım. Bu arada iyi niyetlerini sunan arkadaşlara tekrar tekrar teşekkür ediyorum :rendeer: