ZAT 150'den sonra alınabilecek motosiklet ne olmalı?

hocam aslında en zor olan şey yeni motor alma değilde veya neyi alacağını düşünmen değilde ....elindeki zat 150 den naıl ve kaça kurtulucan...istersen sütle kadifeyle temizlesen bile kaç para verecekler o motora...ki elinde biraz paran olsun...üzerine eklemek içinde bişeyler lazım...

hocam aslında en zor olan şey yeni motor alma değilde veya neyi alacağını düşünmen değilde ....elindeki zat 150 den naıl ve kaça kurtulucan...istersen sütle kadifeyle temizlesen bile kaç para verecekler o motora...ki elinde biraz paran olsun...üzerine eklemek içinde bişeyler lazım...

abi bende işin orasını düşündükçe delleniorum "0"'ı 150 ZAT ın 3,5 milyar falan
gitse en babası 2 milyara gider diolar ben motoru 1,5 a satsam iidir işte sonrasınada baba girio işin içine :cherry:

bu motor seni paklar üstadım yanlız vitesli tecrüben yok galiba sana bunun
cbf 250 sini öneririm :D dicem ama o da bir süre sonra seni kesmicek
en guzeli ybr 125 al ikinci el biraz tecrübe edin ondan sonra cbf 500 e geç
ybr 125
29.jpg

yok ben ybr 125 istemem dersen acemiliğini atman için cbf 250 de öneririm :)
01.gif

Son düzenleme:
herkese teşekkürler bütün hepsini dikkate alıcam saolun :rendeer:

ARKADAŞIM meslegime güvenerek yazıyorum sıralama şu
scoter-honda250
nacet bıke-hyosung 250 comet
race-ybr250
enduro-kawasakı KLR250-650 K
kolay gelsin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Türetken zattan yana şanssızdın galiba benımkı 5000de gercı daha yenı sayılır ama tık demedı maşallah. . .
Sana zatta sonra honda silverwing400 yada gilera nexus500 derdım ama vitesli istiomussun galıba . .
Bence ybr 250 yı arastır bekle bı gor bakalaım nasıl olcak

türetken kendi motorumu tavsiye ederim...4000 ytl ye filan 2. elleri var...tamamen sorunsuz,250cc su soğutmalı..uzun yolada gidersin..paran daha çok çıkarsada 2. el burgman 400..uygun fiyatlara var..
edit:pardon vitesli istiyomuşsun...ne alırsan al umarım keyifle binersin

Son düzenleme:
selam... bnde moondial maduruyum bnde artık motorumu satmak isitiyorum çünkü motor daha 6000 kmde ve bu süre içinde olmadık akıl mantığın almadıgı şeyler yaşadım ve satıp aslında tarzım deil ama hem ucuz sorunsuz ve şekil oldugu için kanuni tiger düşünüyorum belki seni sarmaz ama bunuda tavsiye edebilirim alalar memnun bide biz olalım:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar