Lan oğlum sen ne kadar emin konuşuyon böyle.Kaldırımmış falan...La tamam honda beat performans bakımından biraz düşük olabilir ama diğer özelliklerinin hepsi gayet iyi.Bence scooterlar arsındaki en iyi motor Honda beat.Bende baya bi scootera bindim.Fakat hiçbiri Beat kadar rahat değil.Sonuçta HONDA yani.HONDA HAYAT ONDA...tabikide agility. yeter artık honda diye hermotora binilmez. aktiva ve beat kesinlikle güc olarak trafikte yetersiz fren olarak herşey normalken iyi ama acil durumda dursun diye bildiginiz dua ları okumaya başlarsın. ayrıca tekerlekleride pazar arabası tekeri kadar. saglamlık konusunda ikiside kafa kafaya gelir. tamam ben hız meraklısı degilim ama bizim otomobil sürücülerimiz yolu görddümü 110 n120 yaldır yaldır geliyo. bu sefer beatle kaldırıma kadar kaçman gerekiyo yoksa alırlar altlarına alim allah. agility al sonra bana dua edersin
Ya kardeşim dalga mı geçiyorsun.Beat çok sağlam bi motor.Bne alanyadayım walla bi tane Hurda şeklinde Beat görmedim.Bu arada Mondialle Beat i karşılaştırıyon yabişey dicem...bizim buralarda(b.köy) ne kadar honda beat görsem hepsi enkaz halinde dolaşıyor..yani sağlam çok az görüyorum...mondialden beter görünüyor valla.. ama bilmem kaç bin kilometre yapılıyor doğru...
Bende Bir Kymco movie 125 XL kullanıcısı olarak Honda diyorum . Kymco süper makine ve onunla hiç sorun yaşamadım ama Honda dedimi on dakika düşüneceksin çünkü honda motoru üretirken diğerlerinden çok daha fazla düşünüyor honda da ki profesyonel üretim mantığı ve bilgi birikimi kymco da yok çünkü Honda BMW den sonra dünyadaki tüm motorlardan iyidir. Pazar arabasının jantını eğebilen varmı ?![]()
burdaki sezar pizzalarına agility gelmişti test amacı ile bir hafta kadar kaldı motor. pizza dağıtıcıları honda activadan daha güzel bulmuşlardı. bir hafta kaldığına üzülenler vardı