QUOTE=PHAETONW12;734074]
ViaBodrum yeriniz nerede bodrumda? ben bodruma 1-2 ayda bir gelirim,motor lazım olduğunda gümbetteki hayati abiden kiralarım,ama ilk fırsatta sizinle tanışmak isterim,saygılar
ben de scooter alacak olsam honda yerine kymco'yu tercih ederim,fakat benim ilgimi çeken bir model daha var şu anda, gerçi gücü biraz daha düşük ama vergisi olmadığı için cazip geliyor ve dizaynı daha çok hoşuma gittiği için piaggio FLY 100 (kampanyalı 3250ytl) 'ü de değerlendirirdim.[/QUOTE]
Ardaşım Bende Gümbetteyim, Hayatiye 700 mt mesafedeyim, Bodruma gelidiğinde tanışmayı bende isterim , web sitesinden mail atman yeterli, ayrıca tüm bodruma yolu düşenler için geçerlidir.
www.viarentacar.com FLY ciddi bir secenekti . İstanbulda şehir içi kullanacak olsaydım seçerdim , bana kymco nun cazip gelmesi bodrumdan- 300 km cevre içinde daha hızlı yol aldırması ve şehirler araı bu güzargah rampalarında diğerlerine göre + 20 km hız avatajı saglaması
Arkadaşım Kymco nun ön süspansiyonu biraz sert arka süspansiyon ise normal sanırım bu bilinçli olarak yapılmış bir şey yalnız yol tutuşu gayet iyi yol tutmuyor diyenler bu motora binmemiş olmalılar. frenleri gayet iyi ve motor her zaman tek marşta çalışır malzeme kalitesi gayet iyi yalnız karşılaştırdığın motor honda olunca şimdi çıkıp honda dan iyidir demekte yinede oldukça güç.. Çünkü 38.000 km de honda var diyorsun kymco 38.000 dayanırmı bilemem... Bende 29.000 de kymco var yürür olarak on numara durumda fakat motor bana kalirsa 10.000 km daha gitmez yalnız ben sentetik yağ kullanmadım belki kullansaydım 50.000 de giderdi ama yinede bilemiyeceğim tek söyleyebileceğim kymco ile pişman olmazsın ama ne kadar memnun olursun onu bilemem.
Enalaguy Arkadaş,
yorumunda çok haklısın ön süspansiyon inanılmaz abartılı sert, Bu arada ben bodrumda oldugumdan ege ve akdenizin mıcır ve asfalt karışımı yollarını bilenler hak verir bu yollarda 75 km /h üzerine agilty ile çıktıgımda gidonu zaptetmekte oldukça efor saft ettim ,
Ancak nacizane objektif olmak için ( 4 sene beat lerin üstünde olduktan sonra) Agility' i daha iyi tanımadan yazmayacagım, bugun 140 km oldu . 1000 km sonunda farkları kendi tecrübem ve görüşlerimce size sunmaya çalışacagım. şimdi söylemem gereken şey inanılmaz 1 akselerasyon
esen kalaın