Motosiklet 2007 Fuarı Tüm Fotoları

Her sene aynı şey :pr: bıktım :pr: bıktım :pr: bıktım :pr: :pr: :pr:

Ya yolu düşen arkadaşlar, gerçi Danger'a da söyledim ama, OXTAR MATRIX 2 botun fiyatına baksanıza eğer varsa :)

Meraklısına Not: Kendisi şu resimdeki olmakla beraber, motosikletten indiğinizde çok aşırı konforlu olmasa da diğer motosiklet botlarına göre daha rahat yürümenizi sağlamakta.

matrix2boot.jpg

110 parçayı tek tek saydırma bana :queen:

her mesaja yaklaşık 5 saniyede cevap veriyor olmanız , 110 parçayı soluk almadan rahatlıkla sayacağınıza delalettir , başlayın isterseniz :mrgreen:

konu başlığının yönünü değiştirmekten hoşlanmıyorum , affınıza sığınırak ben kapatıyorum burda,tekrar teşekkürler:)

sevgili elint benim de kesin bir bilgim yok ama arkadaşımın söylediği kadarıyla o deponun üzerinde ki şey turbo timer mış..zaten motorda yok yok..her türlü modifiye mevcut..vitese bağlı gibi duran şeyhakkında bi tahminim bile yok

Stand çok asil görünüyor çok beğendim ben.
MT farkı tabi:cherry:
Emeği geçen herkese teşekkürler:rendeer:

Konuyu Toplam 48 üye okuyor. (25 Kayıtlı üye ve 23 Misafir)
Prometheus, Korhanx9, sercansari, qur-ı, starsailor, Khutuck, Skullhunter, Tanju, alper_tim, Tencere, blitz, sse, ledo, Ayhan, latifpolat, HEPHAISTOS, kenya, Gelişim Sürücü Kursu, Musstii, alonso, mlmotor, verteb, aydinolmez, atakan5255, LTEK

Oha, yok mu başka :mrgreen:

Oha, yok mu başka :mrgreen:

Konuyu Toplam 59 üye okuyor. (33 Kayıtlı üye ve 26 Misafir)
Prometheus, lewent, ozturk_sertac, fuatbaha, @hmedim, Keane, Tanju, titanxxx, gürkay, sbuyukkilic, desperadost, Korhanx9, starsailor, sebo, Skullhunter, Ayhan, Hakan02, Battal, sercansari, Khutuck, alper_tim, Tencere, blitz, sse, ledo, latifpolat, HEPHAISTOS, kenya, Gelişim Sürücü Kursu, Musstii, alonso, mlmotor, verteb

Varmışş :queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Resimler için Erhan'a çok çok teşekkür etmek lazım arkadaşlar. O kadar resmi çekmeyi bırakın, onları tek tek upload edip siteye koymak zulm gelir insana.

Gerçi dün akşam gidemedim diye 3 kişi bir standı vidalayamamışlar ama, olsun :p

valla ne diyelim adamın parası varmış modifiye yapmış ama abartmış

Resimler için teşekkür. Görmüş gibi olduk. Hepside özenle pırıl pırıl stant hazırlamışlar. Eh artık gitmek farz oldu. Hatta kalan davetiyeleri eşe dosta verelimki onlarda gelsin. Tüm katılımcılara hayırlı müşteriler bol kazanclar.
Tabi kazanan sadece onlar değil müşterilerde güzel kampanyadan faydalanmalı.

yarın sabah'tan fuar'dayım inşallah 'güzel olacak çok güzel ! motosiklet motosiklet'ci çok yakın zaman'da zirve yapacak projeler hayata geçmeye başladı 2. fuar'da süper olacak:)

Pazar Günü Fuarda Olanlar için Arbetus ve ben geliyoruz görüşürüz orda

Resimler için Erhan'a çok çok teşekkür etmek lazım arkadaşlar. O kadar resmi çekmeyi bırakın, onları tek tek upload edip siteye koymak zulm gelir insana.

Gerçi dün akşam gidemedim diye 3 kişi bir standı vidalayamamışlar ama, olsun :p

Cidden Eyong ben de şahidim bu vidalama işinde sen 1 numarasın:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar