- Konu Yazar
Epey bir zamandır motosikletler üzerine araştırma yapıyorum. 30 undan sonra bi motor hevesi aldı ki beni sormayın. İlk motosikletim olacağı için oldukça bilgisiz ve kararsızım. Marka olarak Honda düşünüyorum. Fakat 2 model arasında gidip geliyorum kararsızım. Ağırlıklı olarak hafta sonu gezme amaçlı kullanacağım. Ara sıra İzmit ve çanakkale gibi uzun mesafelere gidebilirim. Zaman zaman eşim de gelince (gelirse tabii) 2 kişi sorunsuz kullanabilmeliyim.
1- Honda dylan 150
2- Honda Cbf 150
2 si de çok hoşuma gitti. cbf in fiyatı daha uygun. Jantları ve selesi daha büyük. Daha az yakıyormuş.. Ama dylan daha pratik, güçlü ve su soğutmalı..
Sizce yeni başlayacak ve gezi amaçlı kullanacak biri için hangisi daha uygundur.. ?? Daha önce mobilet harici motor kullanmadım. (15 sene kadar oluyor) Tabii almışken 2-3 sene kullanmak da istiyorum.
İmza
Kararsız Motorcu adayı
1- Honda dylan 150
2- Honda Cbf 150
2 si de çok hoşuma gitti. cbf in fiyatı daha uygun. Jantları ve selesi daha büyük. Daha az yakıyormuş.. Ama dylan daha pratik, güçlü ve su soğutmalı..
Sizce yeni başlayacak ve gezi amaçlı kullanacak biri için hangisi daha uygundur.. ?? Daha önce mobilet harici motor kullanmadım. (15 sene kadar oluyor) Tabii almışken 2-3 sene kullanmak da istiyorum.
İmza
Kararsız Motorcu adayı