[Muğla - MT]

kalmalı????:silent: ona göre plan yapayım

arkadaşlar duyduk duymadık duysak gelirdik.kırıldım,darıldım demein:queen:

arkadaşlar biz haftasonu mes ile birlikte hava şartlarıda müsaade ederse köyceğiz ve civarında olacağız.selim, murat abi, vatanoğlu ve banrodan da haber bekliyoruz.ben haftasonu havayı güzel bulursam en kötü ihtimal yalnız çıkacaım

Son düzenleme:
yaa! kaynatmayın kanımı, mes ve şahin size diyorum :) son anda gökovadan katılabilirim size ona göre, delidir ne yapsa yeridir di mi :D:queen:

nasip abla önmzdeki 3 gün hava yağışlı duruma göre bakacağız artık...gelirsen herzaman burdayım ben kaçacak yerim yok:mrgreen:

Şahin bu hafta planda değişiklik olmazsa Ispartadayım.Oradan kart atarım:p

abi dön artık aramıza yaaa:salut: özledik seni hayırdır görev mi abi.yoksa yenge intikam mı alıyor benide gezdireceksin diye.ikinizede çok selamlar can abi:rendeer:

mes

Şhinim bugün öğleden sonra akşama kadar harleyin bakımını yaptık.Normal şartlarda cumartesiden iki motor gelicez.Kalmalı.Kısmet nasip:queen:

abi dön artık aramıza yaaa:salut: özledik seni hayırdır görev mi abi.yoksa yenge intikam mı alıyor benide gezdireceksin diye.ikinizede çok selamlar can abi:rendeer:

Kayak yapmaya Davraz'a gideceğiz.Malum kış bitiyor.Çocukken kösele ayakkabılarla dağda bayırda karda buzda kayardık.Büyüdük şimdi kayak yapıyoruz.Ama inanın çocukken daha eğlenceliydi. Tabi çocukken yazında boş durmazdık. Tornetlerimiz vardı, onlara binerdik, büyüdük motosiklete terfi ettik.

Şhinim bugün öğleden sonra akşama kadar harleyin bakımını yaptık.Normal şartlarda cumartesiden iki motor gelicez.Kalmalı.Kısmet nasip:queen:
bekliyorum abi.gezi planı olarak ne yaptınız.ben yarında yoğun olurum yazışamayız.

Kayak yapmaya Davraz'a gideceğiz.Malum kış bitiyor.Çocukken kösele ayakkabılarla dağda bayırda karda buzda kayardık.Büyüdük şimdi kayak yapıyoruz.Ama inanın çocukken daha eğlenceliydi. Tabi çocukken yazında boş durmazdık. Tornetlerimiz vardı, onlara binerdik, büyüdük motosiklete terfi ettik.

sen hele bi gel acısını çıkartırız size ii eğlenceler.bizde meslerle birlikteyiz bu hafta.keşke sende olaydın der dururuz:cat:

merhaba arkadaşlar gezmeye devam :cat:
maalesef işler biraz yoğun :salut:
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
nerde muğla'lı kızlarımız ??
tanışalım bakalım yanlış anlamayın feminist değilim ama
biraz azınlıktayız gibi

mes

sevgili Yağmur bizim bir xeynamız var ki...bak tanışınca ne kadar tatlı bi bayan olduğunu göreceksin...sevgiler sunuyorum:queen: :rendeer:

Şahinciim bi program yapmadık ,herzamanki yerde bi kahvaltı ...ardından Dalyan diyorum bakalım durum ne gösterir.Mehmet abilere uğrarız falan filan:queen: :rendeer:

Son düzenleme:
sadece xeyna var mt grubumuzda.ama biz bir aileyiz.en yakın zamanda sizide aramızda görmek dileklerimizle.iletişim adreslerimiz bir çok arkadaşımızın profillerinde mevcut.

önemli değil mesut abi.spontane takılırız.

baya bi kalabalık bayan grubu mevcuttu son gezinizde
öncekinlerde de bir kız vardı, benden kaçmazzzz :p
nerde bu kızlar yaw
neyse arkadaşlar gerçekten çok güzel organizasyonlar
ah şu işler de olmasa

aslında bayağı bi klabalık olduk artık.ben hiç farkına varmamışım..bu gezimizde mehmet amcanın misafirleri vardı ve BBRR abimzin eşi ilk defa katıldı.birde xeyna vardı.

merhaba arkadaşlar gezmeye devam :cat:
maalesef işler biraz yoğun :salut:
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
nerde muğla'lı kızlarımız ??
tanışalım bakalım yanlış anlamayın feminist değilim ama
biraz azınlıktayız gibi

sevgili Yağmur bizim bir xeynamız var ki...bak tanışınca ne kadar tatlı bi bayan olduğunu göreceksin...sevgiler sunuyorum:queen: :rendeer:

Şahinciim bi program yapmadık ,herzamanki yerde bi kahvaltı ...ardından Dalyan diyorum bakalım durum ne gösterir.Mehmet abilere uğrarız falan filan:queen: :rendeer:

sadece xeyna var mt grubumuzda.ama biz bir aileyiz.en yakın zamanda sizide aramızda görmek dileklerimizle.iletişim adreslerimiz bir çok arkadaşımızın profillerinde mevcut.

önemli değil mesut abi.spontane takılırız.

baya bi kalabalık bayan grubu mevcuttu son gezinizde
öncekinlerde de bir kız vardı, benden kaçmazzzz :p
nerde bu kızlar yaw
neyse arkadaşlar gerçekten çok güzel organizasyonlar
ah şu işler de olmasa

merhaba yağmur, bahsi geçen xeyna benim, bir kaç hatuna bedelim.:queen: :queen: :queen: şaka bir yana, tabii ki bayan motorcuların artması tek dileğimiz, hadi boş ver işleri güçleri, bir ara da sen katıl aramıza, geçen hafta heyecan(barış'ın eşi) sanırım mutlu ayrıldı, ayrıca ben kızımı da getirmiştim, (geleceğin bayan motorcusu, annesinin izinde) birde mehmet abinin misafirleri olan abilerimiz, ablalarımız vardı, ayrıca mehmet abinin eşi afife abla bizim kült bayan motorcumuz :) hadi bekliyoruz. :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
yağmur tanışma başılığıda dahil olmak üzere bayan üyelere takmış durumda gördüm seni ..nedenini anlayamadım .. bizde bayan erkek ayrımı yok gezilerimize bayanda gelir erkekte gelir.. bayan ısrarı biraz senin cinsiyetini fake gösterdi bana yoksa ben mi yanılıyorum..
daha öncede bu gibi durumlar sıklıkla başımıza geldide

doğan görünümlü şahin hesabı yani??hmmmm::123434:: değişik bir psikoz yaşıyor öyleyse::huuuh::

mes

ne safmışız....aneeeyyyyy:queen: :queen: :queen: inşallah değildir:queen:

hımmm yinede önyargılı yaklaşmayalım biz::150:: öyle bir şey varsa zaten ortaya çıkar

arkadaşlar süpersiniz ya
ben şu işlei bir ayarlayım
açarım gazı
çok heycanlandım birden
nedir bu enerji yahu fıkır fıkırsınız :rendeer:
Xeyna çok memnun oldum en kısa zamanda görüşmek üzere :cat:
brrr kesinlikle öyle değil ama insan çekiniyor
hele şu tanışma faslından sonra açıkçası biraz soğudum
forum olunca önüne gelen yazıyor
tabiki kimse alınmasın tatsızlık çıkar ortam soğur diye işte
insan çekiniyor biraz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar