[Konya - MT]

Yemzet asıl askerlik bundan sonra başlıyor kardeşim. Allah sağlık versin yeter ki, her şey olur gerisi boş.

Yılmaz. Haberlerde çarşambadan sonra havaların 6-8 derece ısınacağını söylüyordu. Hava inşallah bozuk olmayacak. Bozuk olursa da erteleriz.

ümmet abi noldu ya gelmedimi

serkan abi ümmet abi geldi akşam ben okuldan geldikten sonra görüştük biraz. Yarın öğlen işin yoksa beraber bi yemek yiyelim:)

Ümmet abinin fotoğraflar yüklencekmiş onu halletcez hem de. görüşürüz.

hava durumu şimdilik :bounce:
hava.jpg

ortaaam bizim tükkanı biliyon gelde yemek yiyelim ordan çay seferlerine çıkarız hehe

ama önce telefonlaşalım:)

ortaaam bizim tükkanı biliyon gelde yemek yiyelim ordan çay seferlerine çıkarız hehe

ama önce telefonlaşalım:)

ortaaam ümmet abinin işleri varmış onları hallettik biraz. sonra ben geri geldim az sonra okula gideceğim. ümmet abi de çıkar yola heralde:)

Sitelerde yer alan hava tahminleri, son durumlar. Sonuçta bunlar tahminden ibaret 1 sn. sonrasını kimse bilemez.

3gunzg5.gif

5gunep2.png

5gunhoy1.png

her site farklı gösteriyor. ama haftasonu yağış var büyük ihtimal. napıcaz bilmem. cumartesi sabahtan karar vericez başka yolu yok.

ben derimki hazırlıkları tamamlayalım gidecekmiş gibi toplanalım ondan sonra genel kanı ne yönde ise ona göre karar alalım

pazar günü gelecekler için kalkış saati 09.30 ve buluşma yeri waffle house olarak değiştirilmiştir.

günaydınnnnnnnnn 07 GP 486666666666 :queen:

(antalya oluyo sanırım :))

yaw aldım ben çadırı süpriz bi şekilde eksiksiz geldi walla ama bu rüzgarın sonu pek hayır diil

msn de kimse yok, sitede kimse yok, demekki konya mt gezide

gezideydik 2 gündür ahmet abi:) . yağmur çamur oldu ama çok eğlendik. yol tecrübemiz çok arttı. yağmurda virajlı mıcırlı yolda hava karanlıkken yol aldık. maşallah herkes çok güzel kullandı motorları.

biz heybelide her geceeeee mehtaba çıkardııııııkk:queen:

:mrgreen: gezi çok güzeldi.yağmur çamur dağ taş.. pastanedeki garson afrikadan mı geldiniz diyordu:p abilerimi tanıdım yüzyüze. hepiniz çok iyisiniz. gezi için teşekkür ederim. :queen: matrak geçti gezi:queen: biraz soğuktu ama olsun o da tuzu biberi sayalım. yorulmuşum. geziden gelip yemek yiyip nereye nasıl yattığımı bilmeden uyumuşum. yeni kalktım okul var diye.. yoksa gidiyordum salıya doğru:p ilk gezimdi,bayagı sevdim ben!! :queen: inşallah başka gezilerde de görüşürüz! hoşçakalın:rendeer: :cat: :queen: :bounce:

bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum diğer gezilerde. tam bir eğlence, macera gezisi oldu. ben bu ekiple heryere giderim valla:cherry: resimleri toplayalım bir topik açalım. ben de az resim var düzgünlerden tabi.:queen:

Oğuz veysel ABİ de çok süper bir insan. her geziye onu da bekleriz.

raptor ortaaaam kalkamadın mı daha :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar