Uludağ,karda Uscuk Partisi

Bu hafta sonu gezi planımı,ani bir kararla Uludağa ziyaret şeklinde hazırladım.
Geçen sezondan sarıp kaldırdığım büyük çaydanlığımızı arayıp buldum (5 litre su alıyor).
Cumartesi günü hanımla tuz pazarının oradaki hale(şarkütericilerin olduğu) gidip 2 kilo kadar kasap usülü uscuk:cherry: aldık.Dandik,ısıl işlem görmüş uscuk benzeri ürünlere ölüüüüm:queen:

Veee sabahtan erken kalkıp sıkı bir kahvaltı yaptık,çocukları bilhassa bayağı bir sıkı yedirdik ve giydirdik:wiinkk:
Kızların hazırlığı biter bitmez (evli ve kız çocuklu olanlar iyi bilir)ancak saat 12:00 de yola çıkabildik.:queen: :queen: :queen:

Yakıt almak üzere mola verdik ve depomu fulledim 72.43 lt mazot ile yaniiiiiii benim transporterle gidiyoruz.
Gezi zevkini ailemle beraber paylaşabilmek için.:wiinkk:

Geziye eşim kızlarım biraderim ve kayınçomla çıktık.Her ne kadar Bursadan kontgerilla Tarıkın gezi planladığını bilsemde onlar erken çıkacakları için ayak bağı olmak istemedim :rendeer:
Ralf hocam organizasyonunumun kalitesinden emin olamadığım için sizede haber veremedim.

Veeee tüm dostlarım,arkadaşlarım bu bir antremandır.
Gelecek sucuk partimiz dillere destan,Evliya çelebinin seyahatnamesi gibi gelecek nesillere armağan olacak inşallah.
Az sonra göreceğiniz fotolar neticesinde bir yerleri şişecek olanların sorumluluğunu üstlenmediğimizi ayrıca belirtir ve sizleri fotolarla başbaşa bırakıyorum
Bla bla bla bla bla bla bla :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
138 adet foto çekmişiz fakat hepsini koyamayız herhalde.:)

Buralar daha başlangıç.

Kirazlı köyü sapağında ağaçlar.

Bir bağ evi,sade ve doğal.

Bunlar otel oluyor.:queen:

Sıra küçüğün söz büyüğün derler,en küçüğümüz malı götürürken.:queen:

ayıptır yaw sabah sabah canım nasıl çekti anlatamam :( süper bir organizasyon olmuş inşallah haftaya bende böyle bişiler düşünüyom sucuk+şarap of of of ağzım sulandı:cherry:

of abi kanepe koltuk flm iyimis..

transporter olunca tabi
:)

biz de hep uludag a cikarken gorurduk bursali kardeslerimizin kar ustundeki mangal sefalarini.. ilk gordugumde cok sasirmistim ama

Shakulin

Süper Moderatör (BBRR)
kanepe olayı bitirmiş abi ..keyfe bak..yalnız ihtiyar sen zannettiğim kadar ihtiyar değilmişsin ..:p
kanımca kadir çöpdemire benzeyen sensin yanılıyomuyum ..

Eğlenceli geçmiş belliki ellerine sağlık

Eğlenmek ne kelime,çocuklarla bir olduk coştuk,karlarda yuvarlandık.:cherry:

ayıptır yaw sabah sabah canım nasıl çekti anlatamam :( süper bir organizasyon olmuş inşallah haftaya bende böyle bişiler düşünüyom sucuk+şarap of of of ağzım sulandı:cherry:

Aman birader unutma uscuklar kasap usülü ve yağlı olacak,kokusu civar köylere yayılacak.:queen:

of abi kanepe koltuk flm iyimis..

transporter olunca tabi
biz de hep uludag a cikarken gorurduk bursali kardeslerimizin kar ustundeki mangal sefalarini.. ilk gordugumde cok sasirmistim ama
Shakulin

Ah o koltuğun dili olsada gezdiği yerleri anlatsa,çeşme,bodrum,kuşadası,foça,ayvalık,çanakkale,tekirdağ vs vs vs vs 60.000 km dir bizimle geziyor.

Abi herşey güzeLde MoToR nerdee MoToRrrrr :p

Motor kalbimizde,inşallah yaza hep beraber motorlarla gezeriz.

naaapcan motoru...keyfe bak...:queen:

İşte o keyiften çocuklarda mahrum kalmasın diye motorla çıkamadık.
Büyük kızım ehliyet çağına gelsin o zaman bir motorda ona alırız ailecek gezeriz.

kanepe olayı bitirmiş abi ..keyfe bak..yalnız ihtiyar sen zannettiğim kadar ihtiyar değilmişsin ..:p

Aaah sorma Barış birader bu ihtiyar takma adını kızım uydurdu.Geçen sene motor alırken bana sen motoru ne yapacaksın ihtiyarsın motoru ben alayım dedi ,isim oradan kaldı.:queen:
Kadir çöpdemire benzettiğin benim doğrudur damak tadına bayağı bir önem veririm.:wiinkk:
Hele hanımın elde açtığı baklavalar,ev usülü pizza,börek vs vs vs vs
Sizide gıyabınızda fotolarınızdan tanıyoruz azçok ve sizinde ağız tadınız olmadığı söylenemez yani.:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

:cat: :cat: :cherry: :queen: BArıs benden cok yasıcaksın ..(Dogal olarak):)
Kanepe tamamdır...Merak ettiğim bişi kanepe devamlı arabanın arkasındamı gezio..:cherry:

Bu arada ayaklarınza saglık..ellerine ayrıca saglık..uscuklar cok fena..:pr: :cherry:
S&S

sucuk getirin banaaaa
ellerinize saglik
ilerde zaten bende bi transporter yada caddy+motor planliorum:D
yeri gelince motoru iceri koyup arabayla devam

Yaw yasaklayın şu mangal fotolarını yaw çatlicaz :queen:
Kanepe de süpermiş her gezi için demirbaş olmalı ama
motorun arkasında gitmez herhalde :p
daha nice gezilere :cat:
fotolara diicek yok ,valla süper

ohhhh gezin bakalım bizde çalışalım sürekli

6. hafta oldu daha haftasonu tatili bile yapmadım bi tatil olsa neler yapcam da işte

neyse artık bi ara zaman bulursam bende bişiler yapcam resimleri koyarız artık

bu arada gezi güzel görünüo ama koltuğa koptum resmen :p

:cat: :cat: :cherry: :queen: BArıs benden cok yasıcaksın ..(Dogal olarak):)
Kanepe tamamdır...Merak ettiğim bişi kanepe devamlı arabanın arkasındamı gezio..:cherry:

Bu arada ayaklarınza saglık..ellerine ayrıca saglık..uscuklar cok fena..:pr: :cherry:
S&S

Evet paşam o kanepe arabanın arkasında geziyor,hatta bazen eski çekyat bile taşıdığım oluyor çok amaçlı araç benimkisi.:queen:

ihtiyar kardeş tahmininde yanılmıyosun bizde bu hafta yüzdük ve mangal yaptık ..

http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/28254-mugla-mt-25-02-07-koycegiz-turu.html

paşam gelde sanada yapalım bi ekmek arası

Sizede afiyet olsun,ben dün tam ekmek arası sucuk götürdüm sizede tam ekmeğe yapabilirim.:wiinkk:

sucuk getirin banaaaa
ellerinize saglik
ilerde zaten bende bi transporter yada caddy+motor planliorum:D
yeri gelince motoru iceri koyup arabayla devam

Aynen öyle bende motorumu baklava saçtan yaptığım rampayla bindirip taşıyorum.
Ben uscuğu götüremem soğur,gelin burada yiyin.:p

Yaw yasaklayın şu mangal fotolarını yaw çatlicaz :queen:
Kanepe de süpermiş her gezi için demirbaş olmalı ama
motorun arkasında gitmez herhalde :p
daha nice gezilere :cat:
fotolara diicek yok ,valla süper

Yasaklamalı Lordum,ben orasını düşünemedim,görüpte ya biryerler şişerse eyvaaah:queen: :queen: :queen:

ohhhh gezin bakalım bizde çalışalım sürekli

6. hafta oldu daha haftasonu tatili bile yapmadım bi tatil olsa neler yapcam da işte

neyse artık bi ara zaman bulursam bende bişiler yapcam resimleri koyarız artık

bu arada gezi güzel görünüo ama koltuğa koptum resmen :p

Ah koltuk ah seni ne çok seven varmış.:queen:

güzel gezi olmuş abi paylaşım iiçin saolasın...

Tarıkçığım İlk fırsatta şöyle bir toparlanalım,dağları fethedelim sizlerle.Ama sabah erken çıkmalı ki günün tadına daha çok varalım.Biz vardığımızda 3 gibiydi.:rendeer:

güzel fotolar koltuk olayı manyak yıkıldım gülmekten super :) :) :)

Güüül güüül,Bir kere o koltuk şifalı yorulana,uykusu,gelene,keyif çatana,çaya,çorbaya:queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar