Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

AltanMotor+ Artçı
thai+?
beetle65+eşi
karabatu+eşi
stingrayx+eşi
Tarden
Tirevul+eşi

Hepinize iyi geceler arkaşlar. Listeye kendimi ekledim.:p

selamlar burgmancılar yazılarınızın tamamını okudum harikasınız tebrikler. şimdilik bir arkadaşımın 150 lik motorunu kullanıyorum 125 lik burgman nasıldır 400 lükler müthiş ama bütçeyi aşıo 125 alsam mı acaba tamer abi özellikle sen konuya derin girersen sevinirim 125 likler hava soğutma mı acaba ve dediğin 3.750 doğrumudur şimdiden teşekkürler hepinize kazasız sağlıklı günler(kendimi tanıtma işini uzun uzun anlatırım yakında:queen:

equator sende hoşgeldin. Umarım aradığım Burgmanı bulursun.:cat:

Son düzenleme:
AltanMotor+ Artçı
thai+?
beetle65+eşi
karabatu+eşi
stingrayx+eşi
Tarden
Tirevul+eşi
Duffy+ eşi

Herkese iyi geceler dilerim. Valla ben T&T kardeşlere gelemedim sabah hava kötüydü Vedat ile konuştum o da hava muhalefeti yüzünden gitmeyelim dedi bende aldığım eğitimi kırmadım :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet guzel bir pazar sabahı...HAdi bakalım...Elleri görelim kimler dökülüor sokağa...:cherry:

hoşbulduk

hoşbulduk teşekkürler tirevul buldum motorumu kesinlikle sadece alması kaldı. 1.5 2 aydır motor arıyorum forumlar dahil çok yeri gezdim açıkçası ilk olarak enduro ve bmw f650 ye taktım araştırmalarım da o yöndeydi 150 lik ramex (kaliteli bir çin bu arada çok istanbul silivri tekirdağ keşan yaptım ve ben nacizene kendim 110 kilo 1.88 olurum bu hafifte olsa kış şartlarında sorunsuz hahahha) ile başlayan motor sevdam 150 lilik makinamın sahibi dostum 400 lük burgman ı var (o da satıyor 650 lik bakıyor bu arada yakında o da aranızda olcak) ben kararsızlıklar arasında f650 yi perşembe günü istinye baltalimanı kullanıp deneme şansım oldu fakat 150 scooter ımda aldığım zevkten eser yoktu tabii zevk alan arkadaşlara sözüm yok ama scooter kullanmak helede burgmansa harika HATTA DADINDAN YİNMEEEZZZ dedikleri var ya ondan bu kadarmı keyifli olur .neyse çenem düştü gene tamer abi 125 burgman konusunu açarsan sevinirim 400 lük hatta 650 lik tabi ama başlangıç aşamasını yeni aşmış bendeniz taze 2 teker için bir sürelik iii bi yol arkadaşı olur mu 400 lük alacak parayı toplayana kadar tabii teşekkürler tekrar herkeze çanakkale gezisine kadar alabilirsem bende silivriden katılacağım olmazsa da hepinizi beklerim durak yapın silivri de kahve molası hem tanışma olur kazasız sağlıklı günler :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Evet guzel bir pazar sabahı...HAdi bakalım...Elleri görelim kimler dökülüor sokağa...:cherry:

sayın paşam uyuyor bu burgmancılar valla.bu hava kacmaz ben yavas yavas hazırlanmayı dusunuyorum.Millet nerdesiniz UYANIN uyaNINNNNNN

hoşbulduk teşekkürler tirevul buldum motorumu kesinlikle sadece alması kaldı. 1.5 2 aydır motor arıyorum forumlar dahil çok yeri gezdim açıkçası ilk olarak enduro ve bmw f650 ye taktım araştırmalarım da o yöndeydi 150 lik ramex (kaliteli bir çin bu arada çok istanbul silivri tekirdağ keşan yaptım ve ben nacizene kendim 110 kilo 1.88 olurum bu hafifte olsa kış şartlarında sorunsuz hahahha) ile başlayan motor sevdam 150 lilik makinamın sahibi dostum 400 lük burgman ı var (o da satıyor 650 lik bakıyor bu arada yakında o da aranızda olcak) ben kararsızlıklar arasında f650 yi perşembe günü istinye baltalimanı kullanıp deneme şansım oldu fakat 150 scooter ımda aldığım zevkten eser yoktu tabii zevk alan arkadaşlara sözüm yok ama scooter kullanmak helede burgmansa harika HATTA DADINDAN YİNMEEEZZZ dedikleri var ya ondan bu kadarmı keyifli olur .neyse çenem düştü gene tamer abi 125 burgman konusunu açarsan sevinirim 400 lük hatta 650 lik tabi ama başlangıç aşamasını yeni aşmış bendeniz taze 2 teker için bir sürelik iii bi yol arkadaşı olur mu 400 lük alacak parayı toplayana kadar tabii teşekkürler tekrar herkeze çanakkale gezisine kadar alabilirsem bende silivriden katılacağım olmazsa da hepinizi beklerim durak yapın silivri de kahve molası hem tanışma olur kazasız sağlıklı günler :rendeer:

bıraz daha bekle 200 lüklerin durumu netleşmedi netleşir bugunlerde en azından 200 cc ile başlamış olursun bu da sana anayolda yan katılımlarda elinde 10 15 km gaz payı verır...Ama ne alırsan al hatırlısı olsun ve hosgeldin..

Son düzenleme:
oooo 200 lükler gelmeyecek diye duymuştum teşekkürler doğru fakat ben alman sitesinde suzuki-de buldum 3900 euro civarı yazıyordu burada 9 10 dan aşağı olmaz sanırım ve o rakam benim için 400 lük ikinci el almam demek bakalım fiyat belirlensin

Valla uzun süre kayak yapmayınca hamlıktan heryerim ağrıyor.
Akşam üstüne doğru çıkmayı planlyorum.
Nerelerde olacaksınız Alican Abi?
Tolga

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşlar yanlış yönlendirmek istemem ama Suzuki Türkiye'den aldıgımız bilgi doğrultusunda kesinlikle 200 veya 250 c. gibi bir motorun gelmeyeceğini söleyebilirim.:bounce:
Ancak yeni 125 cc. BUrgmanlar su anda depolarda beklemekte olup, satısa cıktı veya cıkmak üzere..
Bilginize

Valla uzun süre kayak yapmayınca hamlıktan heryerim ağrıyor.
Akşam üstüne doğru çıkmayı planlyorum.
Nerelerde olacaksınız Alican Abi?
Tolga

Walla ziyanın yataktan kalkmasını bekliorum bende..:cherry: Birlikte bi ofise ugramamız gerekiyor kısa bir iş için devamında her yerde olabiliriz...Cep ler acık..:cat:

Son düzenleme:
bende öyle duymuştum getirmeyecekler sanırım 400 lükler 2002 model sonrası mı enjeksiyonlu 2007 lerse pek bi hırçın biraz daha yaramaz çocuk herşey beklenir olmuş maşallahhh

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende öyle duymuştum getirmeyecekler sanırım 400 lükler 2002 model sonrası mı enjeksiyonlu 2007 lerse pek bi hırçın biraz daha yaramaz çocuk herşey beklenir olmuş maşallahhh

Doğrudur..2002 sonrası enjeksiyonlu geldi..:cat: 2007 leri hiç sorma K7 herhalde herkesin rüyası su an...:pr: :pr:
S&S

equator, aramıza hoşgeldin :rendeer: bence seçimin süper tahminlerime göre 125cc fena satacak patlama yapacak eğer söylenen fiyata piyasaya çıkarsa kısa mesafe kullanımında ekol olacak. :cat:
:rendeer:

hava nasıl o tarafta bu arada silivri güneşli ama inanılmaz lodos altında çıkamıyorum yollara uçarız mazallahhh

teşekkürler hoşbulduk karabatu

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Soğuk filen diip kıvırmayın güselce sıkı giyinin..Bu hava kaçmaaaaaz..:cherry:
Bu arada simdi ziya ile konustuk..saat 13.00 gibi ofiste buluşcaz..30 dakikalık filen işimiz var..Devamında o biçim gezcez...demedi demeyiiin...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
motosiklet fuarları için bilet

arkadaşlar ben çıktım.her iki fuar içinde bilet var elimde isteyen arkadaşlar haber versin elimdekilerden vereyim...

hadi hadi kalkın artık bugun buluştugumuz arkadaşlara NBC den hediye bilet var.....
paşam ,ziya ben sizi ararım sizin işyerinin oralara doğru gelirim...

arkadaşlar ben çıktım.her iki fuar içinde bilet var elimde isteyen arkadaşlar haber versin elimdekilerden vereyim...

hadi hadi kalkın artık bugun buluştugumuz arkadaşlara NBC den hediye bilet var.....
paşam ,ziya ben sizi ararım sizin işyerinin oralara doğru gelirim...

bugün fuar mı var abi ya .......

Forumdan Uzaklaştırıldı
Amma gezdik..Biraz soğukta olsa gayet güsel bir gün gecirdik...Saolsun tarden, dermataul ve thai..:rendeer: 2 resim var sadece yarın görebilirsiniz..
S&S

Amma gezdik..Biraz soğukta olsa gayet güsel bir gün gecirdik...Saolsun tarden, dermataul ve thai..:rendeer: 2 resim var sadece yarın görebilirsiniz..
S&S

Hahahaa, Paşam ihtiyarlıktanmı yoksa StarWars bilmemektenmi benim lakabı epten sallamışsın yahu, ilaç ismi gibi, eski işler çağrışım yaptı galiba....:queen:
Gezi harikaydı ama, biraz rüzgarlı biraz soğuk, bol muhabbetli :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
pazar gezisi

arkadaşlar sayın paşam motoruna NOS taktırmış yetişebilene aşkolsun.Kalkışta hepimizi bir güzel tokatladı gerçi bostancı ışıklarda biraz biraz plakamı okuttum ama gün boyu biz onun plakayı okuduk durduk.Şaka bir yana güzel bir pazar gezisi oldu cokta üşümedik acıkçası.Keşke sizlerde olabilseydiz.

Bir başka önemli konu ise BU hafta salı günü toplanmamızın gerekliliği.Tüm arkadaşların bildiği bir yerde toplanmak lazım .Ben carrefour kozyatağı diye düşündüm :paraları toplayalım.Bu arada bugun T&T abi beni aradı farklı bir otel alternatifi üzerinde konuştuk.Aqua otel eceabatta resimleri cok güzel ve geçen sene Thai nin kaldığı bir yermiş benimde çok hoşuma gitti.Yarın gündüz sizler netleştirirsiniz.Malum ben gün içinde nete giremediğim için şimdiden yazayım dedim.

Saygılar Sevgiler
serhat

Bugün Göztepede 1 gri burgman artçısıyla beraber yanımdan geçti arabayla selam verdim beni geçince durdular bende durdum sonra devam ettiler.
Yine Göztepe istasyon caddesinde Lacivert burgman'a selam verdim ama almadı.
Kimlerdi bakiim bunlar ?
Arkadaşlar yarın Çanakkale fiyatlarını alır almaz buradan post edeceğim.
Ama ne olur olmaz şu 25 YTL'lik oteli ayarlayalım derim.İşimiz garanti olsun.
Hafta içi mutlaka bir gün buluşalım Çanakkale öncesi fikir alışverişi yapalım.
Sevgiler
Tolga

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar