arkadaşlar selam !!!!!!!!!!
gelen dostları daha yenı ugurladık valla sohpet de güzeldı kımse gıtmek istemedi hava soguk dıye arkadasların bır kısmı arabayla gelmışler sagolsun
ayaklarına saglık dıyoruz T&T kardeşler olarak hepsıne TEŞEKKÜR EDIYORUZ !!!
Gelmek isteyipte gelemeyen arkadaşlarımızı aramızda görememekten tanışamadımız icin
kısmet baska buluşmaya :salut: :salut: :salut: (HAVA SARTLARINDAN DOLAYI GELEMEDINIZI BILIYORUZ) :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: AMA CK SEY KACIRDINIZ KEYİFLİ SOHPET ADINA........
AAA BU ARADA ( ZAFER ZİYA MERTSERPEN KARABATU T&T KARDESLER GELMEYEN ARKADASLARIN DA GÖZLEMELERİNİ GÖTÜRDÜLER AFIYETLE

(ZAFER YA BÜTÜN GÖZLEMELERİ BIZI LAFA TUTUP GÖTÜRMÜŞÜN VALLA)
:rendeer: :rendeer: :rendeer:
AFİYET OLSUN KARDEŞ YARASIN DA ŞİFA OLSUN
SELAM ARKADASLAR
evet motorun orj ampulu 35/35 tır !!!!!!
ama sizin taktıklarınız ise 55/60 watt bu ampuller bıraz daha fazka ısınır ve akım ceker ilk hamlede etkısı pek bellı olmaz ama zaman la konjektörü ve aküyü zorlayacagı icin bu parcalarda arıza meydana gelecektır.tabı bu arada altarnatör de daha fazla elektirik üretmeye calıştıgından ısınıp yorulacaktır unutmayın kı bızım motorların farı hep yanıyor !!!!!!!!!!
.
ale:
ale: 
unutmadan 2 3 gündür intermetımde sorun vardı o yüzden cevap yazamadım !!! kusura bakmayın
aramıza yenı katılan ardaslarada hoş geldiz derim
(katılan arkadaslerımın bır kısmını da daha öncedende tanıyorum) :rendeer: :rendeer: :rendeer:
gelen dostları daha yenı ugurladık valla sohpet de güzeldı kımse gıtmek istemedi hava soguk dıye arkadasların bır kısmı arabayla gelmışler sagolsun
ayaklarına saglık dıyoruz T&T kardeşler olarak hepsıne TEŞEKKÜR EDIYORUZ !!!
Gelmek isteyipte gelemeyen arkadaşlarımızı aramızda görememekten tanışamadımız icin
AAA BU ARADA ( ZAFER ZİYA MERTSERPEN KARABATU T&T KARDESLER GELMEYEN ARKADASLARIN DA GÖZLEMELERİNİ GÖTÜRDÜLER AFIYETLE
(ZAFER YA BÜTÜN GÖZLEMELERİ BIZI LAFA TUTUP GÖTÜRMÜŞÜN VALLA)
AFİYET OLSUN KARDEŞ YARASIN DA ŞİFA OLSUN
????????bu soru galiba t&t kardeşlerde teknik cewap bekliyoruz
ORJİNALİNE BAKTIM 35/35 bende 60/55 taktım ama bi sıkıntı olmaz inşaallah
SELAM ARKADASLAR
evet motorun orj ampulu 35/35 tır !!!!!!
ama sizin taktıklarınız ise 55/60 watt bu ampuller bıraz daha fazka ısınır ve akım ceker ilk hamlede etkısı pek bellı olmaz ama zaman la konjektörü ve aküyü zorlayacagı icin bu parcalarda arıza meydana gelecektır.tabı bu arada altarnatör de daha fazla elektirik üretmeye calıştıgından ısınıp yorulacaktır unutmayın kı bızım motorların farı hep yanıyor !!!!!!!!!!
.
unutmadan 2 3 gündür intermetımde sorun vardı o yüzden cevap yazamadım !!! kusura bakmayın
aramıza yenı katılan ardaslarada hoş geldiz derim
(katılan arkadaslerımın bır kısmını da daha öncedende tanıyorum) :rendeer: :rendeer: :rendeer:
Son düzenleme: