Firefox kullanıcıları için motosiklet teması

Mozilla Firefox temaları içinde gezinirken buldum, Harley Davidson temalı, leziz :cat:
https://addons.mozilla.org/firefox/4511/

Tek sorun aşağıda Amerikan bayrağı çıkması, onu da View/Status Bar kısmından kapatabiliyorsunuz (Türkçesi Görüntüle/Durum Çubuğu'dur diye tahmin ediyorum).

Paylaşımın için teşekkürler. Evet Ameriken bayrağını kaldırınca daha bir güzel göründü. Benim windows temasına da uydu hani :)

@Pro @Dishy
sizde konuyu istek hattina cevirdiniz.Bende bi yarim doner alabilirmiyim :):)

Hoca bunun üst kısımda da bir Amerikan bayrağı var. Bunu kaldırmanın da bir yolu var mıdır acep?

Endurolusu yok mu len bunun sayın ST? :p

Evet mesela TA :cherry: :cherry:

Valla tasarımcı olsam uğraşırım da anlamam. Zor olmasa gerek :)

Hoca bunun üst kısımda da bir Amerikan bayrağı var. Bunu kaldırmanın da bir yolu var mıdır acep?
Orayı kaldırmanın yolu tema dosyasını manuel değiştirmekten geçiyordur. JAR dosyasını açıp içinden resmi bulup değiştirmek lazıım... Uzun iş... Dur bi bakayım :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
amerikan bayrağı olmayan harley düşüncenizi takdire şayan buldum :p

wınzıp olarak açtı ama sımdı ne yapacam? bır suru sırseyler cıktı???:)

eee ne olcak şimdi,bir sürü şey bana bakıyor,bende onlara::p

Temayı açtıktan sonra global klasörünün içerisinde background-flag.gif dosyası var. Onu değiştirince üst kısım değişiyor. Hatta üst kısma biraz amatörce şu resmi yerleştirdim, hoş oldu. Resim güzel uyum sağladı.

123744.jpg

Bu nasıl

Deneme yapmadığım için bilmiyorum ama
global klasörünün içerisinde ki
background-flag
gif dosyasını bununla bir değiştirin bakalım olacak mı?
Eğer bozmazsa daha iyi bir şey yaparım.
Tabii orjinal dosyanın bir yedeğini almayı unutmayın.
backgroundflagvz6.gif

Seni burada gördüğüme sevindim açıkçası, yaptığın şeyi ilk ben deneyeceğim :wiinkk:
Deneme yapmadığım için bilmiyorum ama
global klasörünün içerisinde ki
background-flag
gif dosyasını bununla bir değiştirin bakalım olacak mı?
Eğer bozmazsa daha iyi bir şey yaparım.
Tabii orjinal dosyanın bir yedeğini almayı unutmayın.
backgroundflagvz6.gif

(Düzenleme: Çok da güzel olmuş, eline sağlık. MT yazısı gözükmüyor ama biraz çabayla o da olur. Bayrak çok şık olmuş. Teşekkürler tekrardan)

Fazla vaktim yok bir ara düzenler tekrar yaparım.
MT yazısını biraz yukarı alırsak sanırım problem kalmaz...

amerikan bayrağını kaldırmak için uğraşıyorum ama beceremedim daha doğrusu dosyayı bulamadım.yolunu yazabilirmisiniz teşekkürler

amerikan bayrağını kaldırmak için uğraşıyorum ama beceremedim daha doğrusu dosyayı bulamadım.yolunu yazabilirmisiniz teşekkürler
Linkteki .jar uzantılı dosyayı bilgisayar indiriyoruz (Firefox'a kurmuyoruz, bilgisayara indiriyoruz). Winzip, winrar ve benzeri çeşit bir programla açıp global klasörünün altındaki background-flag.gif dosyasını buradaki dosya ile değiştiriyoruz (resmin adı aynı kalacak tabii ki). Sonra Firefox'un add-ons (eklentiler?) bölümünden temaları açıp bu dosyayı sürükle bırak yöntemiyle kuruyoruz. Buyrun size Türk bayraklı tema, afiyet olsun :)

Linkteki .jar uzantılı dosyayı bilgisayar indiriyoruz (Firefox'a kurmuyoruz, bilgisayara indiriyoruz). Winzip, winrar ve benzeri çeşit bir programla açıp global klasörünün altındaki background-flag.gif dosyasını buradaki dosya ile değiştiriyoruz (resmin adı aynı kalacak tabii ki). Sonra Firefox'un add-ons (eklentiler?) bölümünden temaları açıp bu dosyayı sürükle bırak yöntemiyle kuruyoruz. Buyrun size Türk bayraklı tema, afiyet olsun :)
eyvallah kardeşim şimdi oldu.biz kurduk o yüzden yapamadık demekki,teşekkürler:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar