- Konu Yazar
ben bunu merak ediyorum. şiddetli rüzgarda mesela poyraz veya lodosta çok sarsılınca korkuyorum. ne önerirsiniz? :silent: :silent: :silent: :silent:
teşekkür ederim arkadaşlar,çok iyisiniz. merak etiiğm rüzgarı yenmenin yolu yok mu:silent:
ben bunu merak ediyorum. şiddetli rüzgarda mesela poyraz veya lodosta çok sarsılınca korkuyorum. ne önerirsiniz? :silent: :silent: :silent: :silent:
3,5 attırır. eğer yollarda ıslaksa arkana yusufyusuf binerbirebir yaşadım fsm köprüsünü geçerken.
istanbul da özellikle köpruler de yakından alakadar oluyoruz şiddetli ruzgarla..
mesela ben o yusufu arkama aldığım sırada boğaz köprusunde gece 30 km/h ile gidiyordum ve surekli gidonu sağa ceviriyordum ayrıca en sağ seridin ortasındaydım.
fakat tam ortadaki polis kulubesini unutmusum ordan gectiğim an ruzgar kesildiği için direk 1 metre kadar sağa kaydım ve şeridin en sağındaydım 1 saniye kadar sonra tekrar seridin ortasına geldim ve mucadeleye devam...
ama gerçekten acayip korkutucu bir olay o yukses ses ve yoğun bir mucadele..
Var tabi, rüzgar seti çekebilirsin mesela yolun rüzgar alan tarafına.![]()