Hyosung'mu Honda'mi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben Honda CBR 600 kullanan biri olarak kesinlikle onu al derim tek kelimeyle mükemmel bir makina...Takasla Suzuki GSX-R 1000 aldım ...Tek kelimeyle çok pişmanım...Kendimi yaktım...Honda kalitesi bambaşka..Mesela CBR 125 makinanın kralı Valla:cherry: :cherry: :cat:

Ben Honda CBR 600 kullanan biri olarak kesinlikle onu al derim tek kelimeyle mükemmel bir makina...Takasla Suzuki GSX-R 1000 aldım ...Tek kelimeyle çok pişmanım...Kendimi yaktım...Honda kalitesi bambaşka..Mesela CBR 125 makinanın kralı Valla:cherry: :cherry: :cat:

baba hayrola neden böyle oldu...1000 lik makina daha iyi değilmi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
7 Kaat verdim üzerine Benim makina 2005 ti 2004 suzuki ...Sanki uzaya çıkacaz ..Değermi ,,,,,bence kesinlikle değmez.senede 2 --3 defa binmek için bir makinaya o kadar para vermek kesinlikle ahmaklık mış...Kendimede hakaret etmiş oluyorum ama gerçeği bu.Ben zaten çoğunlukta 125 lik hondaya--yamahaya biniyorum..600 ün üzeri bence fazlalık...her vites değiştirmede kafa diken lastiği cıyır cıyır yiyen bir makina..Arka Pirelli lastik 420 kaat bize çok fazla..

abi bu işin sonu yok...hayırlısı olsun...ama sen kendini aştın artık...büyük ligde geziniyorsun....

Merhaba arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Daha öncede dediğim gibi Honda CBR 600 F çok istiyorum ama mantığıma yatmıyor. Sanırım sağlıklı ve mantıklı düşünüldüğü zaman Hyosung benim için en ideali. 8 sn.de 100 km hız yapan bir makine, hem yariscii arkadaşında dediği gibi 180-190 km hız şimdilik yeterli, çünkü honda 280 km civarı hız yapar.Ben bu hıza nerede ualaşacağım yol yok :) yol olsa yeterli tecrübe yok :) ve kaldiki devirli motor şehir içinde geziye müsait değil. Hata kabul etmez ama Hyosung alırsam ufak tefek hataları kapatırım.2-3 yıl biner sonra büyütürüm. Hem bu zaman zarfında yakıttan da kurtarırız :p :) Yinede fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.Saygılar...
0-100 8 saniyemidir bilemem ama;Son sürat olarak 180-190 km hızı bulmak diye bir durum yok...Benim Comet 250 160 km civarı son sürate ulaşıyor...Aynı tip motora sahip GT-R aerodinami avantajıyla max. 180 - 190 yaparmı dersen soru işareti derim...

boy

@Özer024
Sanırım sağlıklı ve mantıklı düşünüldüğü zaman Hyosung benim için en ideali. 8 sn.de 100 km hız yapan bir makine, hem yariscii arkadaşında dediği gibi 180-190 km hız şimdilik yeterli, çünkü honda 280 km civarı hız yapar.Ben bu hıza nerede ualaşacağım yol yok yol olsa yeterli tecrübe yok ve kaldiki devirli motor şehir içinde geziye müsait değil. Hata kabul etmez ama Hyosung alırsam ufak tefek hataları kapatırım.2-3 yıl biner sonra büyütürüm.
Arkadaşım, sonunda mantıklı düşünmeye başlamışsın. Dediğin gibi 600F hatayı affetmez. Hyosung gibi bir makinaya 2-3 sene bindikten sonra 600cc supersport makinaya geçmen senin için en sağlıklısı olacaktır. Ama Hyosung'a üç sene binebileceğini sanmıyorum, birkaç ay içerisinde "bu makina beni kesmemeye başladı" düşüncesine kapılacaksın. Ama bence acele etme, iyice sindir bu motoru kendine. Emin ol 2-3 sene Hyosung deneyiminden sonra 600F gibi bir motoru çok daha iyi şekilde kullanacaksın.

@boooorky
GT250 ile GT 600 ün boyutları aynı mı ? bilen var mı?
Yaklaşık aynı...

GT250R
U x G x Y : 2080x760x1120mm

10.jpg

GT650R
U x G x Y : 2060×730×1060mm

7.jpg

Son düzenleme:
hmmmmmm

bende hyosung gt 650 r var.motor çok hızlı seri ve rahat.honda daha i ama hyosungada kötü diemezsiniz.bence çok süper bişiy

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
mondial derim:wiinkk: bu soruya

1 hyo ile honda kıyas olmaz
2 250 ile 600 de kıyas olmaz

bu kadar yazıyı bunun için niye yazmışlar acaba :)

asm

Konu hortlamış ama GT250R ile herhangi bir 600'lük motor arasında kalan arkadaşlara bende boy'un bu motoru "iyi sindirin" önerisini yinelerim.

Dün bir arkadaşa GT250R'ın bile kalkışlarda,dönüşlerde yanlayabileceğini söyledim.

"Olur mu öyle şey gibisinden baktı". Tabi bizde teorik ile pratik arasındaki farkı geciktirmeden olayı motor üstünde izah ettik. :)

Şaka bir yana;
250'lik bir motor hafif dönüşte yanlama başlayınca ne yapacağını bilemeyen adam 600'lük motor sapıtırken ne eder bilinmez.

Ben GT250R'ı alalı neredeyse 1 sene olacak. Motora hükmetmeyi tam manasıyla yeni yeni öğreniyorum.(motorla rahat oynayabiliyorum derler ya)

Öğrenecek çok şey var daha.

Hayır ! Biz bu konuda sana yardımcı olamayız.

Biz burda elma ile karpuzu kıyaslarken, bilgimiz olsun olmasın bir takım markalar hakkında işkembeden sallarız.

Biz burada yüzlerce arkadaşımızın aklı ve kalbi ile seçtiği marka veya modelleri terbiyesizce yerin dibine sokarız.

Biz burada, bir takım tutar gibi, o an ne marka motor sahibiysek o motoru, motorumuz hangi ülkenin malı ise o ülkeyi fanatikçe överiz.

Biz burada kendi motorumuz neyse onu överiz ki, ikinci el satışları artsın.

Bu yukarda yazdıklarım gibi bir yardım istiyorsan, edelim.

Hatta o zaman daha iyi bir çeşni olması için, seçeneklere, Hayabusa, BMW R 1200 GS , HD V-Rod , Mondial Zat 150 gibi eklemelerde bulun ki, daha iyi fikir belirtelim.

sözün bittiği yer burası ama muhabbet devam etmiş...

Burda tek sorun para ve motor tecrübesidir motor markası kıyaslamsına dönüşmüş burası arkadaşlar

paran var ve tecrübeliysen honda

Ama bütcem kısıtlı ve çok tecrübeli değilim diyorsan hyosung sana yeter

Kalite yi sorarsan tabiki honda

gt250r la 600f bır araya kaymasan daha ıyı olur bence gt250r buyuk makıne sayılmaz bence sadece goruntu olarak buyuk honda hayat onda nede olsa

arkadaşlar sanırım ilk mesajdaki soru zamanı geçtigi için cevap vermeninde biraz geç kalmış oluyor, özer gt 250 aldı sattı bile, yeni motosiklet arayışında olması gerekiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar