- Konu Yazar
Şakacı şey.:cherry:MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE ARANIZA YENİ KATILDIĞIMI BELİRTMEK İSTERİM...KENDİMDEN KISACA BAHSEDECEK OLURSAK UZUN ZAMANDIR MOTOR KULLANAN BİR İNSANIM AMA ARTIK KENDİMİ YENİLEMENİN ZAMANI GELDİĞİNİ DÜŞÜNEREK BÜYÜK MOTOR ALMAYA KARAR VERDİM GÖNÜL İSTİYOR CBR 600 F AMA MANTIK DİYOR HYOSUNG GT250 R KARARSIZ KALIYORUM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ??? TABİİ BÜYÜK ÇOĞUNLUK KÜÇÜKTEN BAŞLA DİYECEK AMA DETAYLI YAZILARINI GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM :rendeer:
bence de dostum..Honda nın kalitesi kaçınılmaz ama hyosung da mükemmel kaliteli ihtişamlı ve daha ucuz..Satış sonrası zaafını ve reklam eksikliğini çok hızlı şekilde kapatıyor..Keşke benim de bir cometim olsa ama sabırlıyımMantığını dinle:wiinkk:
Özer024;568361' Alıntı:GÖNÜL İSTİYOR CBR 600 F AMA MANTIK DİYOR HYOSUNG GT250 R KARARSIZ KALIYORUM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ??? TABİİ BÜYÜK ÇOĞUNLUK KÜÇÜKTEN BAŞLA DİYECEK AMA DETAYLI YAZILARINI GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM :rendeer:
Hayır ! Biz bu konuda sana yardımcı olamayız.
Biz burda elma ile karpuzu kıyaslarken, bilgimiz olsun olmasın bir takım markalar hakkında işkembeden sallarız.
Biz burada yüzlerce arkadaşımızın aklı ve kalbi ile seçtiği marka veya modelleri terbiyesizce yerin dibine sokarız.
Biz burada, bir takım tutar gibi, o an ne marka motor sahibiysek o motoru, motorumuz hangi ülkenin malı ise o ülkeyi fanatikçe överiz.
Biz burada kendi motorumuz neyse onu överiz ki, ikinci el satışları artsın.
Bu yukarda yazdıklarım gibi bir yardım istiyorsan, edelim.
Hatta o zaman daha iyi bir çeşni olması için, seçeneklere, Hayabusa, BMW R 1200 GS , HD V-Rod , Mondial Zat 150 gibi eklemelerde bulun ki, daha iyi fikir belirtelim.
bu konuyu tamamen para sağlayacaktır eminim ki paran hondaya yetseydi bu sayfayı açmazdın eğer hysoung servis olarak iyi ise al ama aldıktan sonraki fiyat düşüşünü ve honda ile kıyaslamaman gereğini göze almalısın şimdiden hayırşı olsun alırsan
bizlerede fotoğraflarını ulaştırman dileğiyle. herkese selamlar iletirim