Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kaldera başın sağ olsun ;ayrıca babanada acil şifalar dilerim.
Mes; yaz geliyor artık .geliriz inşallah.BU arada özlettin kendini

mes

hocam ben sitede cirit atıyorum.Sen cok az giriyorsun.Sevgiler:queen: :rendeer:

kaldera abicim başınız sağ olsun allah geride kalankara ömür versin diyorum

TAN izmirli regalciler var tabiki o dediğin olaya öncülük edersen çok iyi olur birde bu hafta sonu yapacağımız regalciler toplantısına tüm izmirli regalcileri bekliyoruz.

Son düzenleme:
öncelikle kaldera abimize başın sağolsun der babasına da acil şifalar dilerim...turlabo mesajını aldım...serdar seninle de zaten telefonda görüştük...eğer ki çok büyük bir aksilik olmazsa pazar günü geliyorum...ama gezi detaylarından haberimiz yok...saat...seferihisar mı? akhisar mı?...

arkadaşlar ben çok yoğun olduğum için gelemedim.dayım kalp krizinden ....

Sevgili Uğur, başın sağ olsun. Baban için de üzüldüm dostum, acil şifalar diliyorum. Süratle fizyoterapi yapılmasında büyük yarar var. Hareket ve bol egzersiz beyne tekrar vücuda hakim olmasını öğretiyor. Benim 5 yıllık tecrübem var babamla, biliyorsun.

Bu arada bir de sevindirici haber vermişsin. Yeni işin hayırlı olsun..:cat:
Sevgiler.

arkadaşlar motorumu satıyorum . acil bir durum dolayısıyla, benim motor full modifiyeli . özelliklerine gelince,

1. el yapımı gerçek deri sele kahverengi
2.el yapımı gerçek deri depo göğüs kahverengi
3.400 YTL değerinde mükemmel tok ses çikaran özel yapım egsozlar
4.bir çift jeeplerde kullanılan büyük boy sis lambası.
5.yeni kartal gidon.
6.ön far 10cm yukarı alınmış.
7. sinyaller çıkartılıp, arka bagajlara ve ön kısmada küçük sislere uyarlanmış.
8.güçlü ampullerle far ve sinyaller, desteklenmiş.
9.şimdiki en önemlisi,mükemmel müzik sistemi, mp3 çalar,amfi ve 4 kolondan destekli, ses süper hoparlörler görünmüyor ikisi bagajda amfide bagajda tesisat kurulu mp3.ü takıp sistem calışıyor motoru bırakacağınız zaman mp3 ü yanınıza alıyorsunuz.
10.kusursuz tam bir chopper dizaynı.8000 km . 2000ytl para ve emek,modifiye
resim göndermesini bilmiyorum .yardımcı olursanız sevinirim.
fiyatı... 3500 ytl .
ilgilenen arkadaşlar için tel.. 0536 3439565 turgay

ayrıca renk kırmızı .2005 model ve istanbuldaki 2. satılan motor sper temiz garantisi ağustos 2007 ye kadar.
şunuda iddia ediyorum. bir çok harleyden dağa güzel.
görüşmek üzere hoşçakalın.

Son düzenleme:
kaldera abi vakit olupta okur musun bilmiyorum.motoru almamda diğer arkadaşlarla yorumlarınız çok etkili oldu.hem başınız sağolsun hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun.

umarım tanışma fırsatımız olur birgün.

motor hilton otel kapalı otoparkta görmek isteyenler için bilginize.

motorda alarm sistemi ve uzaktan calıştırılabilmektedir.
kaldera başın sağolsun.

Son düzenleme:
kenan abi gezi olayını bugün turlabo abimle beraber konuştuk gidilecek yeri ve saati turlabo belirleyecek yarın.

uğur abi başınız sağolsun, babanız içinde acil şifalar dilerim. umarım en kısa zamanda iyileşir

Arkadaşlar daha önce şu artçı koltuğunu genişleten birileri vardı.Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yatdımlarını rica ediyorum.

artçı koltuğunu genişleten erdem gündüzlü abimiz vardı ama artık bu konuya girmiyo sanıyorum e-mail adresini bilen birisi varsa ondan rica edebilir belki.

arkadaşlar ben çok yoğun olduğum için gelemedim.dayım kalp krizinden hayatını kaybetti.45 gün komada kaldı.ardından babam kısmi olarak felç geçirdi.
hala tam düzelemedi..sağlık sorunları ile uğraşıp duruyoruz..
eski arkadaşlar bilir,sürekli seyahatlerdeydim.
iş değişikliği yaptım 10 sene sonra...
şimdi büyük bir grubun sistem yöneticiliğini yapıyorum.uzun yollar bitti artık benim için.iş yerime motorla gelip gidiyorum.motorda problemim yok hala..
2 yıldır beraberiz.ben onu iyi tanıyorum,oda beni anlıyo..

nihat sende hoşgeldin dostum
kazasız,sağlıklı günler dilerim herkeze...

Uğur abim başınız sağolsun Allah geride bıraktıklarına uzun ömür versin,babanız içinde acil şifalar dilerim.Yalova ya bekleriz...

hayırlı olsun cok hosuma gidior bu makina özellikle su sogutmalı ve fanlı olması cok güzel biişey.tipte var on numara

artçı koltuğunu genişleten erdem gündüzlü abimiz vardı ama artık bu konuya girmiyo sanıyorum e-mail adresini bilen birisi varsa ondan rica edebilir belki.

Erdem Gündüz Regal'ini sattı. Şimdi "suzuki intruder VL800" kullanıyor. :queen:
Yine bu siteye üyedir kendisi ve de Regal'cilerden asla kopmadı.
Bir şekilde ulaşırsanız gerekli bilgileri alırsınız.

arkadaşlar motorumu satıyorum . acil bir durum dolayısıyla, benim motor full modifiyeli . özelliklerine gelince,

1. el yapımı gerçek deri sele kahverengi
2.el yapımı gerçek deri depo göğüs kahverengi
3.400 YTL değerinde mükemmel tok ses çikaran özel yapım egsozlar
4.bir çift jeeplerde kullanılan büyük boy sis lambası.
5.yeni kartal gidon.
6.ön far 10cm yukarı alınmış.
7. sinyaller çıkartılıp, arka bagajlara ve ön kısmada küçük sislere uyarlanmış.
8.güçlü ampullerle far ve sinyaller, desteklenmiş.
9.şimdiki en önemlisi,mükemmel müzik sistemi, mp3 çalar,amfi ve 4 kolondan destekli, ses süper hoparlörler görünmüyor ikisi bagajda amfide bagajda tesisat kurulu mp3.ü takıp sistem calışıyor motoru bırakacağınız zaman mp3 ü yanınıza alıyorsunuz.
10.kusursuz tam bir chopper dizaynı.8000 km . 2000ytl para ve emek,modifiye
resim göndermesini bilmiyorum .yardımcı olursanız sevinirim.
fiyatı... 3500 ytl .
ilgilenen arkadaşlar için tel.. 0536 3439565 turgay....

Arkadaş bu motor bu fiata satılır mı???

Son düzenleme:
arkadaşlar bence yarın seferihisar tarafına kahvaltıya gidelim.havanın ne yapacağı belli değil.hem erkenden çıkalım.

Uğur Abi merhum dayınıza Cenab-ı Hak'tan rahmet,kederli ailesine metanet,babanıza da acil şifalar diliyorum.Ayrıca yeni işinizin de hayırlı olmasını dilerim.
Serdumeny kardeşim ve Aytek abicim size de hassasiyetiniz için teşekkür ederim.Ne varsa eskilerde var.

Uğur Abi merhum dayınıza Cenab-ı Hak'tan rahmet,kederli ailesine metanet,babanıza da acil şifalar diliyorum.Ayrıca yeni işinizin de hayırlı olmasını dilerim.
Serdumeny kardeşim ve Aytek abicim size de hassasiyetiniz için teşekkür ederim.Ne varsa eskilerde var.

sende sağolasın siyahinci, bende yaptırmak istiyorum. erdem abiye ulaşabilirsek veya yaptıran biri varsa ve yardımcı olursa beraber yaptırabiliriz diye düşünüyorum. ama öncesinde işten vakit olursa geç kaldığım muyene ve trafik sigortasını yeniletmem lazım :pale:

arkadaşalar bugünkü kahvaltı vegazi için hepinize teşekkür ederim inşallah en kısa sürede devamı gelir saygılar.

pardon ve gazi değil ve gezi diyecektim kusura bakmayın.:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar