Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

herkse slmlar artık toplnsak dıyorum mangal partısı fln abılerımle arkdaslarla tanıslım ya bu yakınlarda duznlersenız sewe sewe gelırım iyi sürüşler

modifiye

REGAL RAPTOR DD300E-9C
beyler su makinaya bi göz atın derim. marttaki fuarda gelirse taliplisi cok olur gibi geliyor bana.
http://www.geely.dk/model.asp?id=101

KULLANIM KLAVUZU OLAN YOK MUUUUUUUUUUUU:pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

oğuz çatal ben de yakında regal raptor almayı düşünüyorum sen hangi şehirdesin istersen beraber bakarız.

Resimleri görünce aklıma şöyle bir soru geldi:uzun zaman sonra , ya da bir zaman sonra motor bloğunu değiştirmek zorunda kalırsak bu 300 cc lik motor bizim regallere uyar mı ? ustalardan cevap bekliyorum.

Resimleri görünce aklıma şöyle bir soru geldi:uzun zaman sonra , ya da bir zaman sonra motor bloğunu değiştirmek zorunda kalırsak bu 300 cc lik motor bizim regallere uyar mı ? ustalardan cevap bekliyorum.

murat kardeşim ben sana cevap vereyimde ustalıktan değil.

bizim kullandığımız 250 cc lerle söz konusu 300 cc lerin arasında hacim farkı yok.
aslında bizim makınalar 250 cc değil.sanırım vergi işlerinden ötürü 250 cc olarak gösterildi.pistonların segmanlar ölçülmüştü geçen sene.300 cc çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

bu arada akü yerine kullandığım pilde hala sorun yok.:queen:

...............x daha az tereddüt eder ve fikirlerinden korkmaz. Saygı ve saygınlık erdemlerine,, ayrıca sürü erdemi olan hiç bir şeye sahip değildir. Sıradan biri olmak onun için tatsız bir şeydir.Kolay iletişim kurulamayan biri olduğunu bilir. Önder olamıyorsa tek başına ilerler. İçinde yüceltmesi, ya da suçlaması mümkün olmayan bir yalnızlık taşır.....

Zongshen Storm V-250 ile regal raptor u araştırıyorum bu motorlardan RR u burdan takip ettim ve teknoloji olarak fiyatına göre iyi bir cihaz izlenimi yarattı bende ama Storm V-250 de tip olarak çok hoşuma gitti bu cihazlar dan sizce hangisini tercih etmeliyim .
Bu arada yeniyim eğer msj yanlış yere atarsam kusuruma bakmayın .
Gökhan

İzmİrlİ Regalcİler Varmi Bu Hafta Sonu FoÇaya Benİmle Balik Tutmaya Gelen.hadİ Ellerİ GÖrelİm.

aah ah bu teklifine şimdilik kayıtsız kalsam da en kısa zamanda alıyorum regalimi o azaman takılırız her türlü :cat:

regal raptor kullanma klavuzu olan yok mu Allah aşkına

dadyw 250e 9 kullanma klavuzuna acil ihtiyacım var . forumda aradım bulamadım. :pale: :pale:

slm arkadaşlar bende regal sürücüsüyüm çok keyifli rahat seri ama belli bir süreden sonra yetmiyor o yüzden satıyorum aksesuarın en çok yakıştığı motorlardan biri ben mesela her şeyi üstüne koydum tam keyif haline getirdim rüzgarlık uzaktan kumanda dan çalıştırma alarm chipi yares çalınmallara karşı özel kilit sistemi bilgisayardan takip çantaları kollukları her şeyi ama artık yavaş geliyor ve satıyorum o yüzden ama tam bir uzun yol makinası

satın almak istiyorsan bana uğra gold_face 1 diyede sitede fotoğrafları var birde gör

Son düzenleme:
yazdıgım hıc bırseye cewp alamasamda saglık olsun dıyecek bısey yok:) arkadslar bu motoshow'a regalcıler olarak katılıckmıyız? haberlerınızı beklıyorum

Beyler aranıza katıldım bu akşam 19:00'da inşallah kavuşuyorum Regal Raptor'uma. Hepinize sevgi selam....

tessekkur edeerım cewaplar ıcın hemen ekledım lısteye adımı hayırlısıyla gıdelım gelelım:cat:

carvalho... kusura bakma msjını gormemısım gozumden kacmıs keske gorseydım gelmeyı cok ısterdım

Son düzenleme:
Uğur abi başın sağolsun,babana da acil şifalar dilerim,
evet Nihat söylediklerine katılıyorum,10bini devirse de hala sorunsuz makina:)
yeni eskilere kendimi tanıtayım ,eski eskilere de hatırlatayım istedim:):)
SJB 79----Gyazici

REGAL RAPTOR DD300E-9C
beyler su makinaya bi göz atın derim. marttaki fuarda gelirse taliplisi cok olur gibi geliyor bana.
http://www.geely.dk/model.asp?id=101

KULLANIM KLAVUZU OLAN YOK MUUUUUUUUUUUU:pr: :pr: :pr: :pr: :pr:

oğuz çatal ben de yakında regal raptor almayı düşünüyorum sen hangi şehirdesin istersen beraber bakarız.

kardeşim ben izmirdenim bornavada satan varmış galiba ama 5250 biraz beni zorlar taksitle almayı düşünüyorum.bogaziçi/izmir

Kararın hayırlı olsun dostum; çok memnun kalacaksın aldığın Raptor'la...

Bende Class modeli var, Dadyw 250 9B olan. Diğer modele göre ön teker daha ileride, yani yer ile açısı daha fazla. Gidon diğerine göre daha yüksekte. Bu modelde diğerinden farklı olarak T direksiyon mevcut. Göstergelerin bulunduğu panel depo kapağının üzerinde ve metal bir bloğun üzerinde. Genelde bu ve bunun gibi detay farklılılar var.

Bunun dışında performans, güç olarak birbirinin aynı makineler. Seçimi tamamen senin göz zevkine kalmış.

Kullanım olarak da, şehir içi kullanım olarak class sınıfına kıyasla diğeri daha kıvrak. Class ise uzun yolda daha konforlu. Tabii bunlar da öyle aman aman farklılıklar değil.

Umarım en kısa zamanda Raptor'una kavuşursun, aramıza katılırsın...

sagol dostum beni aydınlattıgın için bede izmir deki arkadaşlara katılmayı öyle çok istiyorum ki bakalım hayırlısı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar