REGAL RAPTOR DD300E-9C
beyler su makinaya bi göz atın derim. marttaki fuarda gelirse taliplisi cok olur gibi geliyor bana.
http://www.geely.dk/model.asp?id=101
KULLANIM KLAVUZU OLAN YOK MUUUUUUUUUUUUr:
r:
r:
r:
r:
oğuz çatal ben de yakında regal raptor almayı düşünüyorum sen hangi şehirdesin istersen beraber bakarız.
herkse slmlar artık toplnsak dıyorum mangal partısı fln abılerımle arkdaslarla tanıslım ya bu yakınlarda duznlersenız sewe sewe gelırım iyi sürüşler
Resimleri görünce aklıma şöyle bir soru geldi:uzun zaman sonra , ya da bir zaman sonra motor bloğunu değiştirmek zorunda kalırsak bu 300 cc lik motor bizim regallere uyar mı ? ustalardan cevap bekliyorum.

İzmİrlİ Regalcİler Varmi Bu Hafta Sonu FoÇaya Benİmle Balik Tutmaya Gelen.hadİ Ellerİ GÖrelİm.
regalciler olarak toplu gidicez sende gelmek için adını listeye yazdır.yazdıgım hıc bırseye cewp alamasamda saglık olsun dıyecek bısey yokarkadslar bu motoshow'a regalcıler olarak katılıckmıyız? haberlerınızı beklıyorum
yazdıgım hıc bırseye cewp alamasamda saglık olsun dıyecek bısey yokarkadslar bu motoshow'a regalcıler olarak katılıckmıyız? haberlerınızı beklıyorum
REGAL RAPTOR DD300E-9C
beyler su makinaya bi göz atın derim. marttaki fuarda gelirse taliplisi cok olur gibi geliyor bana.
http://www.geely.dk/model.asp?id=101
KULLANIM KLAVUZU OLAN YOK MUUUUUUUUUUUUr:
r:
r:
r:
r:
oğuz çatal ben de yakında regal raptor almayı düşünüyorum sen hangi şehirdesin istersen beraber bakarız.
Kararın hayırlı olsun dostum; çok memnun kalacaksın aldığın Raptor'la...
Bende Class modeli var, Dadyw 250 9B olan. Diğer modele göre ön teker daha ileride, yani yer ile açısı daha fazla. Gidon diğerine göre daha yüksekte. Bu modelde diğerinden farklı olarak T direksiyon mevcut. Göstergelerin bulunduğu panel depo kapağının üzerinde ve metal bir bloğun üzerinde. Genelde bu ve bunun gibi detay farklılılar var.
Bunun dışında performans, güç olarak birbirinin aynı makineler. Seçimi tamamen senin göz zevkine kalmış.
Kullanım olarak da, şehir içi kullanım olarak class sınıfına kıyasla diğeri daha kıvrak. Class ise uzun yolda daha konforlu. Tabii bunlar da öyle aman aman farklılıklar değil.
Umarım en kısa zamanda Raptor'una kavuşursun, aramıza katılırsın...