Izmir Son Dakika;18/02/2007 Kahvaltiya Gidiyoruz

BİZ 6,7 ARKADAŞ 18/2/2007 YANİ YARIN SEFERİ HİSAR YOLU Bademler köyü Tokatlı Ramazan Ustaya kahvaltıya gidiyoruz.
gelmek isteyen tüm arkadaşları da bekleriz.
Toplantı yeri ve Saati:
09:00 özkanlar Migros önü
09:30 Hava hastanesi karşısı sahil yolu tarafı.

Katılım listesi;
1-COLDFİRE
2-DEEPİMPACT
3-FOXXY
4-GÖZTEPELİ RAPTOR
5-OLCAY
6-HAMİT HOCA
7-ERDİNÇ
8-TURLABO

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
böyle son dakika olmaz ama arkadaşlar malesef bende gelemiyorum.planlarımızı önceden yaptık daha önce açılmış bir topik olsaydı katılım sayısı daha fazla olurdu.size iyi eğlenceler arkadaşlar!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
şuan bursadayım orda olmayı çok isterdim sabah yola çıkıyorum izmire doğru başka zaman inş

ben geliyoruuum...:queen: beşir o kadar km yapacaksın sabahın körü :farao:
atla gel o zaman bizim memlekete sana mangalda sucuk yedireyim:pale: , beğenmedin köfte:pale:
yok onuda beğenmedin pirzola yada bonfileyi attıkmı mangalın gözüne deme keyfimize ( tabi yengeden izin alırsan)

abi afiyet şeker olsun geldim muhabbetinizi gördüm...gecen sefer ki kahvaltıdan katılan arkadaşlarım varsa hepsine çok selam söyle...:rendeer:

ben gelemiyorum maalesef size ii eğlenceler dilerim !
kardeş gelseydin iyi olurdu.inşallah yarın yağmaz da bizde ortada kalmayalım.

afiyet olsun iyi eğlenceler. malesef katılamayacağım. her zamanki gibi nöbetçiyim.

şule sen bu nöbet paralarını ne yapıyorsun allah aşkına.kefenin cebi olmadığını zaten öğrenmişindir hastanede de bir de ben söyleyim dedim.başka zaman inşallah.

kardeş gelseydin iyi olurdu.inşallah yarın yağmaz da bizde ortada kalmayalım.

şule sen bu nöbet paralarını ne yapıyorsun allah aşkına.kefenin cebi olmadığını zaten öğrenmişindir hastanede de bir de ben söyleyim dedim.başka zaman inşallah.

böyle son dakika olmaz ama arkadaşlar malesef bende gelemiyorum.planlarımızı önceden yaptık daha önce açılmış bir topik olsaydı katılım sayısı daha fazla olurdu.size iyi eğlenceler arkadaşlar!
son dakikada oldu çünki arkadaşlara konuşurken gidelim dedik kusura bakmayın.önümüz yaz daha çok gideriz inşallah

şuan bursadayım orda olmayı çok isterdim sabah yola çıkıyorum izmire doğru başka zaman inş

gez bakayım ümmet hoca gez.evliya celebi seni görse kahrından bir daha ölürdü sanırım.ben bu kadar gezmedim yahu diye

ben geliyoruuum...:queen: beşir o kadar km yapacaksın sabahın körü :farao:
atla gel o zaman bizim memlekete sana mangalda sucuk yedireyim:pale: , beğenmedin köfte:pale:
yok onuda beğenmedin pirzola yada bonfileyi attıkmı mangalın gözüne deme keyfimize ( tabi yengeden izin alırsan)

abi afiyet şeker olsun geldim muhabbetinizi gördüm...gecen sefer ki kahvaltıdan katılan arkadaşlarım varsa hepsine çok selam söyle...:rendeer:

Sizi ziyarete niyetlendik ama havaya güvenemediğimiz için kısa bir program düşündük."bu bahane"
izin alamadık dostum izinnnnnnnnnnnnn " buda gerçek sebeb"

Son düzenleme:
beşir abi fotoğraf makinasını unutmayalım allah muhafaza fotoğraf çekilemeyiz sonrainetse yarın sabah görüşmek üzere inşallah.

makinam hala bakımda bir dahaki haftaya katılmak isterim bende daha fazla regalci olmalı aslında belki haberleri yoktur ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar