18/02/2007 izmir son dakika kahvaltı resimleri

arkadaşlar dün gittiğimiz kahvaltı ve sonrası harikaydı.
ilk buluşma va yola çıkış

bademler köyüne vardık.nefis bir kahvaltı bizi bekliyor

askeri lisenin orda sahilde biraz mola verelim dedik.bu esnada yanımızdan geçen ve bir selamı esirgeyen sürücü ve artcısı bayan olan o zarif arkadaşlarada teessüflerimizi bildirmeden geçmeyeceğiz.

bu da bizim eski ustalardan:farao: yakında askere gidip motorunu emaneten bırakacak arkadaş arayan mur@t .emanete almak isteyenler bana ulaşsın:queen: :queen:

burda da iki rakip firmanın motosiklet sevdası yüzünden nasıl can ciğer kuzu sarması olduğu görülebiliyor

olcay ın iş yerine baskın anı;yok yok sadece çay içtik

bu arkadaşda milli eğitim camiasından Hamit hoca

Ve bu da ben TURLABO

Moderatör tarafında düzenlendi:
muhteşem olmuş yaa motorlu çete gibi sanki :) o resimlerin bir tanesi sanki bir filmden alınmış gibi :)

mes

Turlabocuğum bu muhteşem grubu oralarda sefil etme.Getir buralara RR larının
tadlarına doyamazlar.İnşallah günün birinde hep birlikte nice geziler yaparız.Bodrum'dan sevgiler:rendeer: :queen:

fotolar süper olmuş paylaşım için sağol, turlabo bu etkinliklerin devamını bekliyoruz

ihale benim üzerime kaldı. diğer resimler de bana ulaşınca atarız.
Mesut abim havalar ısındı .1. regal raptor tavla turnuvası için ya siz gelin ya biz

mes

sevgili Turlabo kardeşim...Köyceğiz o kadar muhteşem ki anlatılamaz.Varın gelin RR turnuvasını orada yapalım.Manşetlere çıkarız Raptorcular olarak.Uzak diosan cumartesiden yatılı bile olabilir.İnşallah diyelim...Haydi Turlabo'm sana yakışır göster kendini,topla tayfayı:queen: :queen: :queen:

yaaa süper olmuş tüh tüh bizimk i bakımda ama en kısa zamanda katılıcam dostlar

iyi takılmıssınız, 10 tane chopper olunca yolda izlemek bile keyif verir adama...

ama kahvalti masasini goremedim:), yoksa hic bisey yemediniz mi?

beşir elebaşı sensin belli kardeşim ....:p (sırf karizma bu arada yenge ne diyecek bu işe) :queen:

artık beklerler senden daha katılımlı gezileri - etkinlikleri :mrgreen:

ama ilk fırsatta aranızdayım ss olaraktan sırıtırım aranızada artık dostlarım...

bu arada deepimpact kardeşim ,gözümüz yolda kaldı ha geldi ha gelecek diye :cherry:

satışa bak satışaaaa...:p

inşallah bir dahaki sefere hep beraber:) yurdumun gezilecek çoook güzel yerleri var bitmeeez...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben o 35 AL plakalılardan bir adedini AL-ayım :queen:

deniz manzarası ve motosikletlerin ışıldısı tam bir sanat eseri tablo gibi olmuş

LODOS kusura bakma bir dahaki sefere inşallah.zaten yazıyor ya herşey son dakika oldu saygılar

Olcay abi diger resimleride beşir abimize ver bir an merak ettim vallaha nasıl çıkmışız.

Son düzenleme:
babacım rrlar yakında heryede olucak istanbullu rr lar saygılar sunar.
Ana sitemizdede bu kısmı paylaşırsan sevinirim kardeşim regalraptor.net

babacım rrlar yakında heryede olucak istanbullu rr lar saygılar sunar.
Ana sitemizdede bu kısmı paylaşırsan sevinirim kardeşim regalraptor.net

aidikurt kardeş siteye üye olduk ama hala aktif olmadı.

Mesajları ile bizleri şenlendiren tüm arkadaşlara teşekkür.

beşir elebaşı sensin belli kardeşim ....:p (sırf karizma bu arada yenge ne diyecek bu işe) :queen:

artık beklerler senden daha katılımlı gezileri - etkinlikleri :mrgreen:

ama ilk fırsatta aranızdayım ss olaraktan sırıtırım aranızada artık dostlarım...

bu arada deepimpact kardeşim ,gözümüz yolda kaldı ha geldi ha gelecek diye :cherry:

satışa bak satışaaaa...:p

inşallah bir dahaki sefere hep beraber:) yurdumun gezilecek çoook güzel yerleri var bitmeeez...
bırak kardeşim ne elebaşısı .sen de adımızı çıkarma .senin gibi bir dostu aramızda görmek her zaman bizi mutlu eder .ayrıca zeytinli ovayı istilaya geleceğiz elbet birgün aklımızda

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar