Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Dikkat...dikkat...

Arkadaşlar...çok sağlam bir kaynaltan aldığım bir duyuma göre bizim aletlere 400-500 ytl arası zam gelecekmiş...motorunu satmayı düşünenlere ve almayı düşünüp de hala kararsız olanlara acilen duyrulur...

bu pazar İzmire gitmem gerekiyo, ama gördüğüm kadarıyla selçuk kardeş cumartesisini motoruna kendini affattirmekle geçirecek... eğer size de uyarsa ben selçuk kardeşin motorunun son halini bakımdan sona ki hafta içi çay içerken inceliyelim derim çelebi murat kardeşim... hatta belki ulu kişi aidikurt alper de katımak ister... ve tabi ki başkalarıda... tabi selçuğun motor çalışırsa :).. ama o güne kadar.... HUUUCCUUUMMMM!!... (kızmıyon dimi güssel insan..)

Arkadaşlar daha önce şu artçı koltuğunu genişleten birileri vardı.Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yatdımlarını rica ediyorum.

arkadaşlar faydalı bilgilere rutin bakım resimlerini koydum.buradan
laşabilirsiniz.sizin yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar bilmediğimiz şeyleride paylaşabilirz bu başlık altında
geçen seferde titreşimi azaltmak için tüyolar istemiştim ama cevap :pale: ...tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsa...ayak pedlerinde çok titreşim var.heryerini sıktım halbuki

turlabo işler yoğun yaw bir türlü görüşemedik ne desen haklısın ihale dönemide başladı koşturup duruyoruz.egzos harici sis farıda taktım geçen hafta çok güzel oldu meğer karanlıkta gidiyomuşuz biz :mrgreen: en yakın sürede tükkana uğrucam senin hafta sonu yağmur olmazsa yaparız birşeyler

gerçekten izmirli reptorcular turlabo kenen abi ters adam ve ismini sayamadıklarım hafta onu hava güzel olursa coşalım bir yerlere ne dersiniz bitsin bu hasret artıkyahuuuuu haksızmıyım coldfire (ilkercim)

2 yıl bende ödemişte kaldım ama her hafta sonu izmirdeydim ister itemez.aşk işte.izmir nire muğla nire benim regal nire.:) büyük çaplı bir izmir organizasyonunuz olursa sizlerle tanışmayı çok isterim.bizde muğla mt de 3 regalci olduk nmurataydın sayesinde.tabiki burada okuduğum yorumlarda çok etkili oldu.mayıs 23 de askerlik var o yüzden gitmeyi çok arzuladığım regalciler toplantısına gelememenin üzüntüsünü yaşıyorum

sevgiyle kalın

turlabo işler yoğun yaw bir türlü görüşemedik ne desen haklısın ihale dönemide başladı koşturup duruyoruz.egzos harici sis farıda taktım geçen hafta çok güzel oldu meğer karanlıkta gidiyomuşuz biz :mrgreen: en yakın sürede tükkana uğrucam senin hafta sonu yağmur olmazsa yaparız birşeyler

sen gelemezsin tükkana filan anca laf ,icraat görelim.her zaman kalkıyoruz izmir regalcileri toplayalım diye konuşuyoruz 20,25 kişi olduk diye seviniyoruz toplanma saatinde 5,6 motor bulunca seviniyoruz .yok abi ben daha organizasyon yapmam. gelen varsa tükkan açık :queen: :queen:

18/02/2007 izmir buluşması hadi regalciler elleri görelim

1 TURLABO

1 TURLABO
2 DEEP İMPACT (serdar) sonunda buluşuyoruz galiba hadi inşallah

Hadİ Cold Nerdesİn

TURLABO abi buluşma bu pazar heralde demi.

Son düzenleme:
turlabo tabiki her zaman varım ben böyle güzel organizasyonlara yazın benim ismimide:mrgreen: hadi kopalım işte bu izmirliler hareket zamanı hehehe

Selam Regalciler,

Uzun bir ayrılığın sonunda görüyorum aramıza bir çok yeni isim katılmış. Hatta bnim yeni sandıklarım artık burada eskimiş bile olabilirler. Eski nick'imle demonicdreams olarak tanıyanlarınız vardır beni. Sadece hayatta olduğumu bildirmek 10.000 km'deki motorumla hala sorunsuz bir şekilde yola devam ettiğimi söylemek istediğim için yazıyorum bunları da. Şayet haberim olursa (bu işi aidikurt yapıyor sağolsun) önümüzdeki RR buluşmalarından birine katılmayı çok isterim.

...ve büyük RR buluşması.
Şimdiden heyecanı sardı. Orada olacağım!

arkadaşlar motorunu satmak isteyen varmı alıcam.ama haberiniz olsun araba aldım fazla param kalmadı. bu arada elimde 250 cc scuter var almak isteyenlere duyrulur

ya bu arada buluşma veya gezi gibi akteviteleri www.regalroptor.net bizim sitemizdende organize edebiliriz dostlar özellikle izmirliler ben müzisyenim ve bazı barlarda motorsikletçilerin buluştuğunu görmekteyim benim çalıştığım barlarda böle bir organizasyon yaparak fiyatlarda indirim yapabiliriz hemde alsancak kıbrıs şehitleride bir regal showumuzda olur nedersiniz ? varmı İzmirli regalcılar buralarda varsa kaç tane var :D

arkadaşlar ben çok yoğun olduğum için gelemedim.dayım kalp krizinden hayatını kaybetti.45 gün komada kaldı.ardından babam kısmi olarak felç geçirdi.
hala tam düzelemedi..sağlık sorunları ile uğraşıp duruyoruz..
eski arkadaşlar bilir,sürekli seyahatlerdeydim.
iş değişikliği yaptım 10 sene sonra...
şimdi büyük bir grubun sistem yöneticiliğini yapıyorum.uzun yollar bitti artık benim için.iş yerime motorla gelip gidiyorum.motorda problemim yok hala..
2 yıldır beraberiz.ben onu iyi tanıyorum,oda beni anlıyo..
Selam Regalciler,

Uzun bir ayrılığın sonunda görüyorum aramıza bir çok yeni isim katılmış. Hatta bnim yeni sandıklarım artık burada eskimiş bile olabilirler. Eski nick'imle demonicdreams olarak tanıyanlarınız vardır beni. !

nihat sende hoşgeldin dostum
kazasız,sağlıklı günler dilerim herkeze...

mes

seni buralarda görünce moral kazanıyoruz Kaldera iyi ki varsın.Ayrıca geçmiş olsun ve başın sağ olsun:pale:

Turlabo kardeşim,havalar düzelince buraya bi tur düzenleyin ,buradan da RR 'lar olarak Muğla mt ye uzanalım...sevgiler:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar