Ücretsiz Motosiklet Eğitim Semineri / 25 Şubat 2007

beni de ekleyin, İbrahim sana ulasamıyorum cebin de kapalı.
[email protected] bi mail atarsan sevinirim. (yas 27 m istanbul bu kendini bilmeyenler icin eklenmistir. Kendini bilenler alınmasın, alum uye olan olmayan herkes okuyor buraları, saygılar.)

Merhaba ;
Çok pardon tlf num şarjdan dolayı kapalıydı şimdi açtım takrar arasan ulaşabilirsin bana...

Son düzenleme:
sayın gelişim sürücü kursu :mrgreen:
sizin derslik kapasitemize yetecek mi?
yoksa bir yandan tanıdık düğün salonu bakmaya başlayalım mı? :cherry:

biz biraz kalabalık bir aileyiz de :queen:

Seminer sonund akatılım belgesi verilecek mi? ayrıca belli bi rkontenjan var mı? yoks abende tarih yaklaştığında ismimi yazdıracağım:)

gerekli bilgileri mail attım eroldayı heryere gider
eğitime destek verenlereteşekkürler

listede adımı göremedim sabah yazdırmak için özel msj yolladım beni de ekle olur mu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süperr

bencede bu eğitim kaçmazç adım önder güner telim:0555 625 16 15 mutlaka oradayım pazar

Süper Moderatör (BBRR)
Eğitim eğitim eğitim eğitim EĞİTİM

Ayrıca sponsor olup bunu destekleyen gelişim sürücü kursunada çok teşekkür ederiz.
bence bu pratik eğitimden hemen sonra katılımcılara özel bir fiyatla teorik eğitimde verilebilir ..

::tutkuy::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben bu eğitimi aldım ve herkese şiddetle tavsiye ederim yaptığınız yanlışları
görürsünüz:)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Seminer katılım sayısı 40 kişi ile sınırlıdır ve 20 kişilik iki grup olarak eğitim verilecektir. Grupların eğitim saatleri yukarıda belirtilmiştir .Belirtilen saatlerde seminer alanında olunuz.

Seminer katılım listesine sadece ad soyad ve telefon bilgilerini özel mesaj yolu ile bana ulaştırılan kişiler yazılmıştır. Lütfen seminer kesin katılacak olanlar isimlerini yazdırsınlar. Listeye adını yazdırıp seminere katılamayacak olanlar var ise bize bildirsinler.
Saygılar

Süper Moderatör (BBRR)
5 kişi 5 kişi hade beyler kalkıyo acele edelim ..bence isteyenler arasından her gruba 4 er kişide yedek yazılabilir
herhangi bir sebepten son anda gelemeyecek olan olabilir

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar