[MT Mugla]18.02.2007 Kaunos Antik Kenti ve Kaplıca Gezisi

arkadaşlar bir kaç haftadır istenilen katılımı sağlayamadık.Gerek hava şartlarındaki istikrarsızlık gerekse mt ci arkadaşların işelrinden dolayı buluşmalarımız eksik oldu.

Bu hafta Dalyan Kaunos Antik Kentini ziyaret edelim.Hem lokasyon olarak tam ortada bulunuyor.Geçen gezilerimiz takip eden arkadaşlarımız biliyordur;kaplıca yolunun devamında yaklaşık 15 km sürüyor.Çandır köyünün içinden de geeceğiz.

Kahvaltıyı bu sefer köyceğizde sahilde yapabilirz.Katılacak arkaaşlar her ihtimale karşı mayolarını ve havlularını yanlarında getirsinler.BBRR abi ne zamandır kaplıca diyor.
Buluşma Saati 10.oo
Buluşma Yeri ve kahvaltı:Köyceğiz Sahil

BBRR abi TAYFAYI TOPLA ARTIK:ÖZLEDİK SENİ:rendeer:
Fikirlerinize göre değişiklikler yapılabilir...

Hava durumu(tahmini.meteora güven olmaz):wiinkk: accuweather a göre cumartesi sabahı yağı sona erecek cumartesi pazar genel anlamda açık hava var

mgy

Küçük bir ameliyat geçirdim, hepinize iyi geziler ama ben gelemem.Davet için sağol...
Ameliyatın motor ile ilgisi yok(yani kaza falan yapmadım) ama binmeme biraz engel olacak...

çok geçmiş olsun ustam.en kısa zamanda iyileşip tekrar rüzgarı yüzünde hissetmen ve aramıza katılman dileklerimle.Geçen haftada fethiyeye gelmiştik banro ile:cat: günler uzasın kafile ile geleceğiz inşallah

Bodrum'dan kimler gidiyor??? hadi gidelim :) hadi, hadi, hadi bodrum. Ne oluuurrrrr.!!!! Gidelim. :D:D

mes

havaya pek güvenmiyorum.2 silindirli otomla gelsem kabul eder misiniz o da motor gibi boksör motor var hava soğutmalı 600 cc :queen:

abi dilediğiniz gibi katılabilirsiniz...ancak yatağanı geçtikten sonra bi 40km sabrederseniz sakardan itibaren hava hissedilir şekilde ısınıyor.şu anda ben köyceğizde t-shirt ile oturuyorum...köyceğiz dağların arasında kaldığından denizden gelen rüzgarı almıyor.alsada göl üzerindeki sıcak hava ile karışıp tatlı bir rüzgar oluşturuyor....

çok mu konuşuyorum ben yaaaa:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
ben marmaris tayfasını bi yokliim bakalım ...ama köyceğizde 10 da olabilmemiz için marmaristen en geç 09:00 da çıkmamız lazım buda demek oluyoki 8,30 da uyanacaz ..uyumayı seven marmaris tayfasının buna uyacağını hiç zannetmiyorum ..bide bora gelemez onu biliyom bakalım ..ama ben illaki kaplıcaya girelim bedeni şifalı sulara bırakalım derim .....

barış abi kaplıca yolundan bol virajlı yolları takip ediyoruz.gölü boydan boya takip edeceğiz.

çandır köyünden itibaren yaklaşık 12km sürüyor yol yaklaşık 20dk çeker.kaplıcaya gireceğimizi düşünerek saat 10 buluşma saati düşündüm.11 gibi köyceğizden çıkarız kahvaltıdan sonra.6 saat hem gezi hemde kaplıca için yeterli bir zaman diye düşündüm.
kahvaltı için tost yaptırıp yolda manzarada yiyebiliriz...

mes

öyle güzel konuşuyorsunuz ki ,valla giyip kışlık montu kar da yagsa gideyim diyorum.Kahvaltıyı grand halil de mi yapacaksınız? Eger gelmeye kalkarsam kaçta orada olmam gerekiyor?:queen:

mes abi sen takip et topiği...kalmalı gelip gelmeyeceğine karar verince yazarsın...marmarislilerin uyku saatini ayarlayabilirsek 10.ooda köyceğiz sahilde oluruz
uzaktan gelenlere göre planlarımızda değişiklikler olacaktır

NOT:bora abiye geçmiş olsun dilklerimizi ilet BBRR abi.umarım kendisinde hasar yoktur.

selam arkadaşlar.forumu mehmet abi den öğrendim.üye olmayı denedim ama olmadı sanırım.mt muğla sayfasında üyeler listesinde kendimi göremiyorum.üye olabilirsem kaunos turunda bende varım.

aramıza hoşgeldin vatanoğlu...tanışmak için sabırsızlanıyoruz..umarım sitede kalıcı olursunuz.vatanoğlu abi istersen tanışma bölümüne bi başlık aç...ağır ağır listemizi hazırlayalım.
cumartesiden kalmalı gelecek arkadaşlar lütfen buraya yazsın.ona göre akşam organizasyonu yapalım.::sefereee

iki veya dört teker tüm motor sever arkadaşlarımıza kapımız açık.
1.mes:queen: "Bodrum"
2.BBRR Marmaris
3.nmurataydın Marmaris
4.emre?? Marmaris
5.sahinbirinci Köyceğiz
6.mehmetomurcalı?? Marmaris
7.lordskeldan?? Ortaca
8.onur87??? Dalaman
9.xeyna???" Bodrum"
10.Vatanoğlu Marmaris
11.turgayakar Marmaris

:salut: :salut: :salut: :salut: Hepinize iyi eğlenceler. Cumartesi konaklamalı gelecek olan olursa belki kısa bir cumartesi turu yapabilirmiyiz acaba???

ya can abi bu hafta sonu için hastayım falan desene...gel be abi yap bi kıyak resimlerde çıkmazsan kimse görmez seni:salut: :salut:sen bugünden hastayım demeye başla nöbeti devir....

mes

günaydın arkadaşlar.Bu hafta işlerimi yedeklemek ve sizlere katılmak istiyorum.Yalnız bütün gece burada çok şiddetli yagmur yagdı ve hala durup ,durup yağıyor .İnşallak hafta sonu düzelir.Bizim dışımızda her yerde küresel ısınma var yagmurdan tık yok.Bizim yüzgeçlerimiz çıktı:queen:

ya can abi bu hafta sonu için hastayım falan desene...gel be abi yap bi kıyak resimlerde çıkmazsan kimse görmez seni:salut: :salut:sen bugünden hastayım demeye başla nöbeti devir....

Keşke o kadar kolay olsa
Sevk kağıdı al, hastaneye git , rapor al, nöbet değişikliği yapılsın vs vs bu işler zaten adamı hasta eder.:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar