[MT Mugla]18.02.2007 Kaunos Antik Kenti ve Kaplıca Gezisi

ne diyeyim can abi...bende bu geziy katılım olmaz,mesaj bile yazılmaz diye tahmin ediyordum.gerçi onur ve selime daha ulaşmadım...bakalım hayırlısı olsun..

cumartesiden kalmaya gelen olursa tur atarız neden olmasın...

mes!!! arabayla gidecek olursan, bir kişilik yerin var mı, motorla giden ve beni artçı alabilecek başka biri var mı. bende gelmek istiyorum yaaaa!!! :salut: beni bırakmayın ne olur ;)

xeyna sen mes i ikna et...bu hafta cumartesi bile gelin dilerseniz.ben mes abiye söyledim akşam gelirseniz konaklama planı yapacağım.

amaaaaan xeyna abla sen atla gel ben seni gökovadan alırım:rendeer:

bak ciddiysen sabah ilk otobüsle gökovada olurum ona göre :) tabii bu arada dönüş sorunu olur mu bilmem :) ya mess!!! nerelerdesin? şu işi bir garantileseydik, bende ona göre plan yapsaydım. sonuçta gitmek sorun değil ama belli saatten sonra bodruma dönüş için araç bulmam sorun yaratabilir :( yine de sağol şahinbirinci! mes'le haberleşemezsek, seninle irtibatta kalalım. :) belki bir çözüm üretebilirim, dönüş yolu için :):)

Süper Moderatör (BBRR)
Tüm katılımcı arkadaşlara

pazar sabahı kalkın bakın hava nasıl baktınız yağmur var vurun kafayı yatın ..ama hava temiz ve bulutsuz çıkın yola. inanın çok güzel bir gün sizi bekliyo olacak

Süper Moderatör (BBRR)
pazar sabahı saat 08:30 da kalkacam şöleee havayı bi inceleyecem ..yolda havuza düşmüş kedi yavrusu olma olasılığını dikkate alacam .. böle bi olasılık yoksa kaptıracam yola....

hehehehe seni seviyoruz abi:p

turgay komutan gölcükte görevde bulunduğundan gelemiyor çok selam söyledi.
murat abiden de daha haber gelmedi.BBRR abide bitiyor marmaris tayfası.RX in motoru açılmıştır.dağlardan gel dağlardan::xrock::

neyse selim ile onuruda arayayım bakayım::telefon:

şimdilik BBRR,Ben,nmurataydın,vatanoğlu abimiz var umarım mes ve xeynada listeye eklenecek.

mes

bu kadar ısrardan sonra gelmemek çok ayıp olur.Zeynayla buluşursak arabayla gelicem.Havalara hiç güvenemiyorum.Bi açıyor,bi kapıyor...Sevgiler:queen:

MES ii akşlamlar ya birşey sorucam benim bodrumda ali kemal adında racing manyağı bir asker arkadaşım var hatta halikarnas girişinde kendi adında birde cafe işletiyor şöyle irice bir arkadaş tanırmısın acaba diye soracaktım eger tanıyor isen görünce bana bir ulaşmasını söylermisin umarım çok bişey istememişimdir şimdiden teşekkür ederim.

mes

sevgili kardeşim,senin arkadaşını malesef tanımıyorum.Eger tanışırsak seni aramasını hatırlatırım.Sevgiler:queen:

BBRR,Ben,nmurataydın,vatanoğlu ,onur87 de hava iyi olursa katıacak.diğer arkadaşlarda artık ağır ağır haberdar etsinler bizi:mrgreen:

mes, bana ulaşırsan sevinirim :)
sahin, bir şey sormak istiyorum, arabayla gelme ihtimalimiz anlaşılan yüksek, ekipmanımı getirsem, artçı olabileceğim müsait bir motor var mı sizin grupta acaba??? o bölgeyi bilirim ve köyceğizden, çandır'a, dalyan tarafına motosikletle gitmek ayrı bir zevk olur diye düşünüyorum da :rendeer:

benim artçım yok xeyna:) birçoğumuz solo takılıyor motorunda zaten..seçip beğenirsiniz hangisine artçı olacağını.:p

,mes abi arabyla geleceksen sana buradan bi kanuni racer bulabiliriz

KABUL :rendeer: :rendeer: :rendeer:
çok teşekkür ederim :)
ben ekipmanımla geliyorum o zaman :)

messss??????:p şimdi kanuniyi sordum biraz önce sanaiide ancak bizim arkadaş satmış motoru:pr:

cumartesi günü için yağmur gösteriyor ancak sabah saatlerinde kesilecek sizde öğlene doğru çıkarsanız duruma göre motorunuzla gelebilirsiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar