[MT Mugla]18.02.2007 Kaunos Antik Kenti ve Kaplıca Gezisi

sahin, biz mes'le irtibata geçtik, ancak cumartesiden değil pazar günü gelebiliyoruz, zira benim mesaim cumartesi günü de full time. :( hava çok kötü olmazsa, pazar günü ordayız :)

peki anlaştık o zaman kahvaltı planını BBRR abiye danışalım o zaman.halilin yeri daha uygun kaçar sanırım...pazar hava açık o güzel havayı heba etmeyin derim

mes

Şahin kardeşim bugün burada hava öğleden sonra bir güzel oldu ki sorma...ama ben de şans mı var? Motora atladığımda bozar.Bi de motorla gelsek kalmayacağımız için dönüş kabus olur.Onun için şimdilik en iyisi dört teker.Pazar günü Grand Halil yıkılacak:queen: heyyyt be!:queen: :rendeer:

abi buluşma yeri köyceğiz sahil kaçta burada olursunuz size göre planı yapıyoruz

mes

sabah 8 de çıksak 10 da oradayız.Kahvaltı faslı gezi mezi derken aksam 4-5 gibi dagılırız diye düşünüyorum.Çünkü bizim yolumuz uzun,şartlar çetin:queen:

kahvaltıyı köyceğiz sahil yazmıştık.marmarisli arkadaşlarda köyceğize gelecek direk.ama eğer biraz erken çıkabilirseniz gökovada size bir kahvaltı ısmarlar oradan marmaris tayfası ile buluşup hep birlikte köuyceğize gidebilirz örneğin yarım saat önce çıksanız:cat:

ama şartlara göre hareket edin yinede...tel no mu biliyorsun zaten mes abi arar haberdar ederiniz.yalnız yol 3 saat sürüyor köyceğize bildiğim kadarıyla

mes

ok Şahin...anlaşıldı tamam...(kuuuhhh...kuuuhhh...parazit sesi) sakar'ı iner inmez seni arayacağım:queen:

Bu hafta sonu katılım çok olacak anlaşılan ve ben yine masa başında mahkumları oynayacağım:pr: . Bodrum lu arkadaşlar umuyorum bir dahaki sefere tanışma olanağı buluruz.::sefereee

ya can abi sanki sana kasıtlı gibi oldu bu iş:salut:
söz veriyorum acısını çıkartacağız

mes

merak etme Banro kardeş geçerken sana da uğrarız:queen:

şeytan diyor hçbir yere sapmadan havalimanına can abinin yanına git can abinin karizmayı arkadaşlarının yanında tavan yaptır:mrgreen:

ne diyeyim can abi gerçekten ben bu geziye mesaj yazılmaz diyordum:queen:

bu arada selim e mesaj çektim cevap gelmesi birileri selimin kulağını çeksin artık
:queen:

arkadaşlar geliken mayoları unutmayın

şahin ben istanbul'a gitsem diyorum, daha kısa sürecek çünkü :D yaklaşık 1 saatlik yol da evimden mes'le buluşacağım yere kadar sürecek çünkü :D sabahın köründe ben zaten kargalarla kahvaltı etmiş olacağım için, sizinle kahvaltı etmem artık .:queen:

xeyna yola çıktığınız zaman gözünüzde büyüyen o yolun acısını buluşunca çıkartırız.

geçen seferki gezilerde banro ile daha uzun yol yaptık.ama o sohbete değrdi(bknz marmaris ve civarı gezisi).

siz yine atıştırın ben 9.30da gökova kavşağında sizi bekliyor olacağım.erken giderim ben buluşma yerine huyum kurusun.

siz kargalarla kahvaltı yapıptaq benle yapmazsanız kırılırım ona göre :queen:

mes

Şahinciğim kavşakta bizi beklerken kaskının tepesine kırmızı karanfil tak.Yanlışlıkla yanından geçip gitmeyelim:queen: :queen: :rendeer:

hehehhehe tamam mes abi takarım:queen: şaka felan kel fodul bi şey görürsen benim abi...kelimden tanırsın beni.

kaskım siyah ve renkli vizör cam var yolda karşılaşırsak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar