MT Supermoto & Cross Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar çok sağolun, darısı Motorize Deli kardeşimin başına.. Çılgın bi şey bu alet

Ağzindan bal damlıyor arkadasım

Biliyorum bunu sana allah söyletti bu söylediklerin bi işaret olmalı :queen: :queen: :queen:
Evet az kaldı yakın da evet tüm bunlar bir işaretttttttttt:queen: :queen: :queen: :queen:

Evet arkafaşlar dün itibariyle yani motorum olan xlr125 e kavustum. 2. el fakat cok temız kullanılmıs. Choppermı maxi scootermı derken sonunda aldım xlr mi ama çokda zevklı bır alet ha. gez gez tadı bitmiyor. Resimlerini koyacağım. Bundan sonra aranızdayım. :cat:

kardesim motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesın

kardesim motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesın

darısı başımaaaaaaaaaa

haniii beniim motorum motorum
gazý kökleyeceðiiim
basmazsan
hurdalýðý vereceðim...
(Hani benim recebim melodisi ile :queen: :queen: :queen:)

Son düzenleme:
Arkadaşlarr dış lastik ihtiyacım war pirelli metzeller michelin e alternatif olarak Duro ve benzeri markaların online satışı warmı, bilgilendirebilirmisiniz? Tek alabileceğim yer internet de o yuzden sordum.

Evet arkafaşlar dün itibariyle yani motorum olan xlr125 e kavustum. 2. el fakat cok temız kullanılmıs. Choppermı maxi scootermı derken sonunda aldım xlr mi ama çokda zevklı bır alet ha. gez gez tadı bitmiyor. Resimlerini koyacağım. Bundan sonra aranızdayım. :cat:

hayirlisi olsun arkadasim...
kazasiz belasiz hayirli gunlerde kullanman dilegiyle...

fiyati uygun oldugundan duro yu tavsiye ederim... ama icimdeki hep metzeler olmustur... su an duro kullaniyorum bi problem yok... lastiklerle ilgili bi baslik vardi gecenlerde, bi gezin bakalim forumlarda....

darısı başımaaaaaaaaaa

gazý kökleyeceðiiim
basmazsan
hurdalýðý vereceðim...
(Hani benim recebim melodisi ile :queen: :queen: :queen:)

kardesim cok güzel bir sarkı olmus eline yüreğine sağlık inşallah hapimiz istediğimiz motorlara kavuşursun

Motorize_deli´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
darısı başımaaaaaaaaaa

gazý kökleyeceðiiim
basmazsan
hurdalýðý vereceðim...
(Hani benim recebim melodisi ile )
kardesim cok güzel bir sarkı olmus eline yüreğine sağlık inşallah hapimiz istediğimiz motorlara kavuşursun

işallaahhh

valla ben oturmak istemiyorum evde soyle dısarı cıkıp cross yapmak istiyorum fakat havalar burda musait değil.. Omuzlarıma kadar gelen kar var... yavas yavas eriyo gerçi ama yakındır bizim cıkıslarımız :)

Valla ben snowboard yapıyordum kartalkayada ama ankaraya geldim en sonunda =) Yoksa havaların bozuklugu beni tutamaz.

@kingOfTheExtreme; ula kartalkayaya gelion madem o kadar yakındasın boluya gelseydin ya keske... Görüşür tanısırdık en azından... Bi daha gelirsen haberim olsun :mrgreen:

daglardaydim yeni geldim:) oturmak yok devam...

Burda -10 derece ciavrlarında hava :mrgreen: ... Bugun cıkayım dedim de mont kask pantolon eldiven olmasına ragmen yinede dondum... bi ara hatta el bas parmagımı hissedemiyordum soguktan...

valla kütahyada bu mevsimde bira cross bile binmek zor daglarda kar en az 50cmtim şehirdede cros zevk vermiyo çamur olmalıki cros zevkini yaşatsın kar yüksekligi düşünce inşallah devam crosa şimdilik off road zamanı bizde kütahya dan saygılarımla

pazar günü gölbaşı kross pistindeydik, kudurup stress atmak için..

phto0025zr9.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=dNo5dRh-Zdg

video guzelmis, hatta super, ramzeyli elemani tuttum...
demek ki hayat bahanelerle dolu, yagmur, kar, camur demeyip bineceksin motoruna....

Motorize_deli biz ne yapacağız yaa.. Motorsuz motorsuz.. Ahan benim de motorum yok.. uglychild abim de az değil.. biniyor SM'leri..
Ya uglychild abi, senin motorunun bi resmi vardı photoshoplu olan hali :)
Onu bi paylaş da görelim abi..

Motorize_deli biz ne yapacağız yaa.. Motorsuz motorsuz.. Ahan benim de motorum yok.. uglychild abim de az değil.. biniyor SM'leri..
Ya uglychild abi, senin motorunun bi resmi vardı photoshoplu olan hali :)
Onu bi paylaş da görelim abi..

motorize_kankam işallah olcak bizimde bir gün :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar