@bbaday senin o dediğin yarışmalardan önce vucutdaki suyu atmaya yarıyan ucuz bir ilaç efedrin değil öbürü clenbuterol yağ yakımıyla alakarı yok derinin altında biriken vucudunun tuttuğu suyu idrar yoluyla dışarı çabuk atmaya yarıyan bir ilaçtır çok zararlı bir ilaçtır yarışma öncesi kullanırlar 1 bilemedin 2 gün alınır. ya bunlara hiç gerenk yok eğer yarışmalara girmiyorsan
istersen netten araştırark bilgi alabilirsin
clenbuterol hakkında clenbuterol ilk olarak ineklerden daha fazla verim(süt almak) ve daha fazla et almak besili hayvanlar yetiştirmek için ağırlıklı olarak hollandada kullanılmaya başlanmışdır daha sonrasında bilim adamları
astım hastalarında büyük faydası olduğu keşvedilmişdir ve halen günümüzde eczanelerde astım hastalarına yönelik olarak kullanılmakdadır
vücut geliştirme sporu yapanlar bu ilaca 2 yönden talep göstermekdedir
1. Yağsız saf kas kütlesi yapar dikkatinizi çekiyorum yardımcı olmak değil tamamiyle kütle oluşturur hacim kazanmaya faydası olan bu ilaç hem kilo vberdirip hemde kaliteli kütle yapması sebebiyle tercihj edilmekdedir
2. olarak çok ama çok hızlı yağ yakımı işlevi gösterir inanılmaz bir hız ile düzenli ve küre uygun olarak kullanan kişilerde bariz definiksiyon görülmekde (bizzat ben yaşadım)
gelelim nasıl yağ yaktığına tüm yağ yakıcılarda olduğu gibi
clenbuterolda bir uyarıcıdır alındıkdan sonra kan akışı inanılmaz bir hızda gelişim gösterir akabinde kalp atışları had safhaya ulaşır uyku halindeyken bile kilo verirsiniz
uyguladığım kür:
1. gün 1 adet
2.gün 2 adet
3.gün 3 adet
4. gün 4 adet
5.gün 5 adet ve akabinde 45 güne kadar hergün 5 adetalınarak kullandım
gelelim yan etkilerine kendimde yaşadım şiddetli baş ağrısı ilk 10 gün kesinlikle kesilmeyen bir baş ağrısı ellerde inanılmaz bir titreme belirli aralıklarla ateş basması ve had safhada terleme iştahda kesinti performansda düşüş herşeyden daha çok baş ağrısı insanın hayatını zehir ediyor
kısacası clenbuterol hiç bir yağyakıcıda olmayan kilo verirken hacim yapması sebebiylesıkca kullanılır ayrıca
clenbuterol bir su atıcı değildir
sizin bahsettiğiniz yarışmalardan önce deriyi inceltmek için kullanılan lasix türevi su atıcılardır saygılar..