Vücut geliştirme sporu yapanlar yada başlayacak olanların paylaşım alanı

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Anaam başlığa bak, bende heves ettim benimde gelişsin istiyorum, gelişim sürücü kursuna yazılsam olmaz demi::deliir::

hacı sakat sporlar ya. benim hatunda tekvandocu geçen gün antremanda burnu krıldı perşembe ameliyat var. çocuğun birini di dövdü yanımda ben bile korktum utanmasam abi çekicektim:p:mrgreen:

Benimde eski hatun tekvandocuydu. Bana kıyamazdı tabii ::winkwink musabakaları falan vardı o zaman gördüm milleti döverken... :)

Benimde eski hatun tekvandocuydu. Bana kıyamazdı tabii ::winkwink musabakaları falan vardı o zaman gördüm milleti döverken... :)

lancet ben hatunun yanında kaskla duruyorum. geçenlerde boynuma ağır bi darbe yedim ondan. itilmişle kakılmış gibi olduk:mrgreen: çok güzel uçan tekme atıyo:mrgreen:

ilhan yaz gelsinde sen vücut gör.:cherry:soğoktan tişörtü çıkaramıyoruzki resim çekilelim:queen:

lancet ben hatunun yanında kaskla duruyorum. geçenlerde boynuma ağır bi darbe yedim ondan. itilmişle kakılmış gibi olduk:mrgreen: çok güzel uçan tekme atıyo:mrgreen:

Abi ozaman korumalıklarını tamamla olmayanlarıda...:) Motordan düşmüşe dönersin sonra :queen:

Yaw bi sıfırdan başlayanlarada yol gösterinde bu kür ne demektir kilo boy orantısı düşük olanlar yani zayıf bir insan da kas geliştirme olayını yapabilirmi. Mesela ben çok zayıfım nasıl olacak bu iş ? Bi sıfırdan anlatında bizde faydalanalım

Angel_devil elbet işi bilen biri yardımcı olacaktır. Herhangi bir body salonuna danışa bilirsin. Ben evde kendi çapımda bir şeyler yaıyorum. Daha çok kasların zinde kalması için yapıyorum ve geliştiği yere kadar gelişiyor. Body salonlarında boy uzatma, kilo alma, kilo verme, vücut geliştirme vs. aktiviteler var. Bu yüzden spor salonunun antrenörü ile konuşup bilgi edinmen daha yararlı diye düşünüyorum. Sağlıcakla kal...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum ben spor akademisi okuyorum marmarada. fitness trainerlik de yaptım zamanında. neyse. yeni başliycaksan eğer kürmüş proteinmiş aminoymuş girme bunlara hiç. 1-2 ay çalış kasların antenmana alışsın ondan sonra al desteği. ama abuk sabuk karışımlar yapma mahvolursun.yukarda birisi söylemiş hard line ve weider diye. bu markaların dışında bişey alma derim ben.ve ufak miligramlarda al hapları. şampiyonlar için olanından başlama paranı sokağa atmış olursun.ayrıca boy,kilo veya vücut tipini söylersen daha iyi yardım edebilirim... bi de yaş tabi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hiç bir insan bu hale gelemez
kilolarca steroid bassa bile imkansız...

hiç bir insan bu hale gelemez
kilolarca steroid bassa bile imkansız...

istersen o kadar emin olma :cherry:

[YT]q1pTN4KqolY[/YT]

biggest31.jpg

greg2.jpg

greg3.jpg

greg6.jpg

greg7.jpg

greg1.jpg

bu arkadas local olarak kullanılan bir ilacı (anobolizan madde değil dahada zararlı) fazla kaçırarak bu hale geldi (synthol sentetik bir madde enjektörden enjekte ediliyor)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
steroid değil. doğal bişey de değil. şişirmiş bi şekilde. antrenmanla olcak iş değil bu.sağlam bi tıbbi müdahale war.

bu arkadas local olarak kullanılan bir ilacı (anobolizan madde değil dahada zararlı) fazla kaçırarak bu hale geldi (synthol sentetik bir madde enjektörden enjekte ediliyor)

yukarıda belirttiğim madde bu maddeyi genelde ispanyol genşler sıklıkla kullanıyor ispanyol gençler arasında mode gibi birşet enjekde ettirmek vazelin gibi birşey bu madde şeffaf ve akıcı içerigindeki yağ türevi bileşim sıkı ve dağılmayan bir görüntü oluşturuyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
adamın kafası vücudunun üstünde emanet gibi duruyo..:p:p

wwe smack down da iyi ün yapar..:cat::cat:

2.nci videoyu sil ayıp görüntüler içeriyo sitede bayan arkadaslar var..

banlanabilirsin..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar