Vücut geliştirme sporu yapanlar yada başlayacak olanların paylaşım alanı

1.5 yıl aradan sonra sporu yapmaya yeniden başladım bu sporu yapan arkadaşlar varsa kendinden bahsetsin kür yapıp yapmadığı yada herhangibi bir yan etki ile karşılatımı bilgi alış verişinde bulunalım bakalım bu sporu yapan arkadaşlar varmı yeni başlayacak arkadaşlar için acizane sorularınız olursa cevaplamaya çalışacağım

17-21 yas arasi bende vucut gelistirme yaptim, bi cok arkadasimda kür yapmisti, bi cogu 45 cm biseps+triseps ölçü aldilar.. sonuc olarak bi cogunun saclari dokuldu, ve suan vucut olculerim bi coguyla ayni, kur yapip sadece kendilerine zarar verdiler ve bunu kendi agizlariyla soyluyorlar.. her yaz duzenli yuzdugum zaman onceden sporla ilgilendigimden olacak hemen forma giriyorum... Kür yapmak isteyenlere sadece kendi fikrimdir eger ki cok cok uzun bi sure bu sporla ugrasacaksaniz ve de yaptiginiz işle orantiliysa bir uzmanin recetesiyle kür yapın derim ama yok sadece yaza hazirlik ve artsitik diyorsaniz bence hiç bulasmayin... illede de bulasicam diyorsaniz her hocanin tavsiyesini dinlemeyin derim...bu ilaclarin karacigere ve kalbe verdigi zaralari unutmayin:)

İlave olarak genellikle ilk kürü bir kere yaparım birdaha yapmam şeklinde düşünce ile yapıyorlar fakat kürden sonra inanılmaz güç artışı ve akabinde inanılmaz kas kütlesi ve irilik elde etmenin heyecanı ile belirli sürelerde(genelde6-12 ay) aralıklarla küre devam ediliyor bunda inanılmaz güç artışının akabinde kür'ün etkisinin geçmesinden sonra eskiye dönen güç dengesininde önemi var

1999 senesinden beri yapıyorum kürede çok girdim sonuç nankör bir spor 2004 te askere gidince sarktım döner dönmez tekrar başladım yaşam tarzım oldu diyebilirim ama çok şey öğrendim bir insanın boy ve vücud ağırlığına göre nasıl beslenileceğini ve program yazabilirim bir nevi hoca oldum yeni başlayacak arkadaşlara yardımcı olabilirim.
vucud geliştirme aletli jimlastik yapmaya hevesli arkadaşlara bu spor uzun vadeli bir spordur vucudunuzdaki gelişimi hissetme süreniz doğal takviyesiz beslenmeyle 7 aydır
yan etki olarak girdiğim kürler sonucunda aşırı kıllanma oldu sırtımda oda aldığım testesteron iğnelerden oldu erkeklik hormonu birnevi
şuan itibariyle askerden sonra hiç küre girmedim vede önermiyorum çok zararlı karaciğerinde yağlanma ve daha hızlı çalışmasına neden oluyor kalbinin büyümesine neden oluyor kalp kapakçıklarında köpürmelere yol açıyor var oğlu var çok zararlı iğnelerden hormonlardan kaçının
bağzı arkadaşlar protein tozu ve amino asit hapları doping sanıyor alakası yok tamamen besin sporcu gıdasıdır kullanılmasında sakınca yoktur yeterki altında bandrol olarak tarım köyişleri bakanlığınca onaylı bandrol olsun

bağzı arkadaşlar protein tozu ve amino asit hapları doping sanıyor alakası yok tamamen besin sporcu gıdasıdır kullanılmasında sakınca yoktur yeterki altında bandrol olarak tarım köyişleri bakanlığınca onaylı bandrol olsun

Şu sıralar bizim burada(eskişehir) bulgarmalı sporcu beslenme ürünleri çok satıyor mesela 500gr. lık protein tozları 20-25 ytl bulgarcamız olmadığı için 1er 2şer aldık sonrasında gelen bulgaristan göçmeni arkadaş abi bu tozlar bildiğimiz soya demezmi dumura uğradık tabi o an:mrgreen:

ayrıca clenbuterol haplarıda sattı adamlar (yağ yakımını hızlandırıyor) alan herkes hasta şu an :p

sonuç: tarım ve köyişleribakanlığının onayı olmayan ürünleri çok yakından getiren arkadaşımız olmadığı takdirde almıyoruz

valla güldüm şimdi dostum :) mağdure bacı hesabı olmuş bu durum yazık valla L-cartine amino asit dışında hiç bir yağ yakımına yardımcı olacak ilaç vari takviye grup yoktur senin yağsız beslenmene ve definasyon idmanlarına bağlıdır antreman esnasında yaktığın enerjiyi 2 katına çıkarır yağ yakarsın ama ilerleyen zamanda daha çabuk alırsın dieti kesince

tadinda birakildigi zaman guzel bir spor ama etrafta jelibon tabir ettigimiz abilerden olmamak icin nacizane olarak kur vs sacma islere girmemenizi tavsiye ediyorum akadaslar...

valla güldüm şimdi dostum :) mağdure bacı hesabı olmuş bu durum yazık valla L-cartine amino asit dışında hiç bir yağ yakımına yardımcı olacak ilaç vari takviye grup yoktur senin yağsız beslenmene ve definasyon idmanlarına bağlıdır antreman esnasında yaktığın enerjiyi 2 katına çıkarır yağ yakarsın ama ilerleyen zamanda daha çabuk alırsın dieti kesince

L-cartine ve cla aslında yağ yakımına fazlada faydası olmayan ürünler yani o kadar para verip beklentiye girerseniz hüsrana uğruyorsunuz yağsız beslenme ile uygulandığı zaman muhakkakki faydası olacaktır ancak

clenbuterol bu işi profyosonelce yapan (yarışmaya hazırlananlar) tarafından aslında sıkça kullanılır efedrin+ clenbuterol kürü steroid küründen sonra alınan su ve yağı atmak için birebirdir genellikle alman malı ilaç kullanırdı bizimkiler fakat bulgar malı çok hesapli geldiğinden iddası plmayan arkadaşlar bile saldırdı bu ilaca ancak netten yaptığım araştırmalarda bulgarların pek çok ilacı klonladıklarını öğrendim yani markayı vuruyorlar ancak gerçek kimyasal bileşenler kullanılmıyor

hardline ve weider dan şaşma hiçbi şey olmaz arkadaşım :)))

Kür e gireceğin zaman Bilinçli ve bilgili bir hoca ile çalışırsan zararı olmaz sana .

Ama eğer dozu fazla kaçırırsan Ciğerin biraz fazla büyür içinde patlar sonra :)))

valla yazları denize girerken hava olsun diye yapıyosanız bu sporu .

bence kür e felan gerek yok . normal standartlarda sadece vitamin + amino ve proteinler eşliğinde 5--8 ay çalışıp kasların alt yapılarını oluşturduktan sonra patlatma evresine geçip yaza doğruda Bölgesel Çaktırabilirsin :))

2--3 ay şişik gösterir seni bölgesel çakarsan :)) Kışa doğruda normal ritminde devam edersin :))

Yaklaşık 3 yıldır her yıl 2-3 ay ara vererek yapıyorum vücut geliştirme sporunu.

Boy kilo oranımın ideal hale gelmesine son derece faydası oldu.Ayrıca daha disiplinli bir hayat sürmeme ve ruhsal-fiziksel olarak daha dirençliı olmama da faydası olduğunu düşünüyorum.

İlk bir yıl hiç bir destek ürünü kullanmadım ve altyapı hazırlık olarak geçirdim.

Sonraki zamanlarda da weight gainer ,protein tozu ve amino asit kullandım.Vücudu dinlendirmek için 3 ay kullanıp bir ay kullanmamak gibi bir yol izledim.Kullandığım ürün markaları Powerman,Hardline ve GNC idi.

Kür hiç yapmadım,iğne hiç olmadım,yağ yakıcı,growth hormone(büyüme hormonu) tabir edilen ürünler ve stereoidlere de yanaşmadım.Çünkü bütün bunları yapıp da (testeron,iğne,steroid) çok büyük zararlarını yaşayan biriyle aynı salonda çalışıyordum.Neticede spora epey bir süre ara vermek zorunda kaldı ve edindiği tüm kas kütlesini kaybetti.Kimseye tavsiye etmem.

Kullanacağınız tüm destek ürünlerinin menşeiini kontrol edin.Unutmayın en masum ürünler bile karaciğer ve böbreke ekstra yük getirir.Çalışmalara kardio eklenmezse sporun getirdiği kalp büyümesinin dezavantajı da sıkıntı yaratabilir.

@bbaday senin o dediğin yarışmalardan önce vucutdaki suyu atmaya yarıyan ucuz bir ilaç efedrin değil öbürü clenbuterol yağ yakımıyla alakarı yok derinin altında biriken vucudunun tuttuğu suyu idrar yoluyla dışarı çabuk atmaya yarıyan bir ilaçtır çok zararlı bir ilaçtır yarışma öncesi kullanırlar 1 bilemedin 2 gün alınır. ya bunlara hiç gerenk yok eğer yarışmalara girmiyorsan

valla rkadaşlar ben onu bunu bilmem çok pahalı bi spor bu :))

Abim şampiyonalara hazırlanıyor . Adam 3 - 4 ayda bir 2 -2.5 milyar veriyor ilaçlara :))

evde bi ayrıyettten bi buz dolabı var . . içi ful dolu ayriyetten bide mutfak dlabının üst gözler full dolu :)))

nerden baksan şu durumda 8--10 milyarlık ilaç var evde adam paso içiyor :))

önceleri benden sıskaydı 55 kiloluk bi insandı şimdi tanıyamaz oldum 95 kiloya kadar çıktı .

kanatlar trapezler bacaklar omuzlar göğüs triseps ler full :)))

korkuyorum artık adamdan :))

@bbaday senin o dediğin yarışmalardan önce vucutdaki suyu atmaya yarıyan ucuz bir ilaç efedrin değil öbürü clenbuterol yağ yakımıyla alakarı yok derinin altında biriken vucudunun tuttuğu suyu idrar yoluyla dışarı çabuk atmaya yarıyan bir ilaçtır çok zararlı bir ilaçtır yarışma öncesi kullanırlar 1 bilemedin 2 gün alınır. ya bunlara hiç gerenk yok eğer yarışmalara girmiyorsan

istersen netten araştırark bilgi alabilirsin clenbuterol hakkında clenbuterol ilk olarak ineklerden daha fazla verim(süt almak) ve daha fazla et almak besili hayvanlar yetiştirmek için ağırlıklı olarak hollandada kullanılmaya başlanmışdır daha sonrasında bilim adamları astım hastalarında büyük faydası olduğu keşvedilmişdir ve halen günümüzde eczanelerde astım hastalarına yönelik olarak kullanılmakdadır
vücut geliştirme sporu yapanlar bu ilaca 2 yönden talep göstermekdedir

1. Yağsız saf kas kütlesi yapar dikkatinizi çekiyorum yardımcı olmak değil tamamiyle kütle oluşturur hacim kazanmaya faydası olan bu ilaç hem kilo vberdirip hemde kaliteli kütle yapması sebebiyle tercihj edilmekdedir
2. olarak çok ama çok hızlı yağ yakımı işlevi gösterir inanılmaz bir hız ile düzenli ve küre uygun olarak kullanan kişilerde bariz definiksiyon görülmekde (bizzat ben yaşadım)

gelelim nasıl yağ yaktığına tüm yağ yakıcılarda olduğu gibi clenbuterolda bir uyarıcıdır alındıkdan sonra kan akışı inanılmaz bir hızda gelişim gösterir akabinde kalp atışları had safhaya ulaşır uyku halindeyken bile kilo verirsiniz

uyguladığım kür:
1. gün 1 adet
2.gün 2 adet
3.gün 3 adet
4. gün 4 adet
5.gün 5 adet ve akabinde 45 güne kadar hergün 5 adetalınarak kullandım

gelelim yan etkilerine kendimde yaşadım şiddetli baş ağrısı ilk 10 gün kesinlikle kesilmeyen bir baş ağrısı ellerde inanılmaz bir titreme belirli aralıklarla ateş basması ve had safhada terleme iştahda kesinti performansda düşüş herşeyden daha çok baş ağrısı insanın hayatını zehir ediyor

kısacası clenbuterol hiç bir yağyakıcıda olmayan kilo verirken hacim yapması sebebiylesıkca kullanılır ayrıca clenbuterol bir su atıcı değildir

sizin bahsettiğiniz yarışmalardan önce deriyi inceltmek için kullanılan lasix türevi su atıcılardır saygılar..

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hergün 10 adet mekik cekiyorum :p :cherry:

Eskiden 2 sene boyunca güreş ve badi yapmış biri olarak benim nacizane önerim.
Kesinlikle doğal olmayan kas yapıcı gıdalar almayın.
En güzel'i yiyebildiğiniz kadar haşlanmış yumurta beyazı yemeniz ve düzenli çalışmanınızdır.
Ayrıca bir diğer kas yapıcı gıda da yulaf ezmesidir. Sabahları süt, bal ve yulaf ezmesinden oluşan bir kahvaltı ile güne başlarsınız. Çok faydasını görürsünüz.

ben de dedim onu da pek anlasilmadi galiba, neyse sozun ozu ilerde evlat sahibi olmak istemeyen arkadaslara calismalarinda basarilar diliyorum :mrgreen:

@bbaday dostum iyi kalp kırizi geçirmemişsin allah kolaylık versin sana yarışmalara girmiyceksen yazık onca ilaclarla ölüme yolculuk dur bu. ben istediğim ölçüye ulaştım bundan sonra bu ölçüyü koruduktan sonra hala ilaca yüklenmenin anlamı yok kendini zehirlemenin mantığı yok ben kendime onca ilaçların içinden en az yan etkisi olan ilaçlarla küre girmemle bile yan etkilere mağruz kaldım kullandığım ilaçlar en basiti pirimabolan, sustanon, deka, bi arada anabolan hap almıştım tek küre girip bırakmıştım zararı çoktu beyine. pretein tozu ve amino cabası hala hard line ürünlerini kullanıyorum. dostum o ilaçlar sende yüksek tansiyon hastalığı yaparsa spor bile yapamazsın ağni kilo verme ve kilo almalarda yüksek tansiyon dan gidersin allah korusun amacın nereye kadar

@bbaday dostum iyi kalp kırizi geçirmemişsin allah kolaylık versin sana yarışmalara girmiyceksen yazık onca ilaclarla ölüme yolculuk dur bu. ben istediğim ölçüye ulaştım bundan sonra bu ölçüyü koruduktan sonra hala ilaca yüklenmenin anlamı yok kendini zehirlemenin mantığı yok ben kendime onca ilaçların içinden en az yan etkisi olan ilaçlarla küre girmemle bile yan etkilere mağruz kaldım kullandığım ilaçlar en basiti pirimabolan, sustanon, deka, bi arada anabolan hap almıştım tek küre girip bırakmıştım zararı çoktu beyine. pretein tozu ve amino cabası hala hard line ürünlerini kullanıyorum. dostum o ilaçlar sende yüksek tansiyon hastalığı yaparsa spor bile yapamazsın ağni kilo verme ve kilo almalarda yüksek tansiyon dan gidersin allah korusun amacın nereye kadar

dDüşündüğün için teşekkürler bu bahsetmiş olduğum kürü 2005 başlarında yapmıştım yan etkilerini çok ağırlıklı olarak hissettim en kötüsü ise baş ağrısı ve uykusuzluk hali idi o sene define bir şekilde sezonu geçirmişdim (alanyada çalışıyorum) fakat gene aynı yaz spor yapmaya ara verdim ve verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım

Sevindiğim tek nokda steroid kürü bu zamana kadar hiç yapmadım belkide şans demeliyim çünki o zamanlar etrefımdaki hemen hemen herkes seninde bahsettiğin pirimobolan,sustanon kürünü uyguladılar kimi 8 hafta kimi ise 12-16 hafta fakat ben uzak durdum yanlış yazabilirim jinokomasi
okunuşu bu şekilde hastalığına yakalanan arkadaşlarımda oldu ağır ve devamlı kür sonucunda sporu bıraktığın yıl içinde hastalık gelişiyor ve sarkma meydana geliyor ilaçsız bir şekilde yapabildiğim kadar yapacağım bu sporu:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar