Ben de çok güldüm.
Fikriniz olmayan konularda sallayıp durmazsanız bizi de burada kahkahalara boğmazsınız. Firefox kullanın, arkanıza yaslanın rahatlayın. Yok eğer ben bilgisayarıma programlar kurmak zorunda değilim diyorsanız kimse de sizin için bi ton para yatırıp 100lerce megabitlik bant genişliği olan sunucular almak zorunda değil. Burada bazı insanların ön ayak olmasıyla reklamlar alınıyor, kaynak yaratılıyor, uğraşılıyor, didiniliyor, bir paylaşım ortamı kuruluyor, emeğe biraz saygı lütfen.
Fikrim olmayan konu dediğiniz şey 20 yıldır evime ekmek götürdüğüm mesleğim.
Bu sizi güldürdüyse benim için bir sorun yok.
Buyrun gülmeye devam edin.
Buraya sen-ben-katılan herkes emek veriyor.
Hiç kimse hiçbir internet sitesi için ek program kurmak zorunda değildir.
Şunu anlarım. Bu siteye reklam alınmaz.
Motosiklet gönüllüsü arkadaşların bilgi paylaşım platformu olarak kalır, yani profesyonel yapısı olmaz, herkes cebinden üç-beş kuruş verir. O zaman tamam.
Bi ton para yatırmaz, kafanıza göre takılırsınız.
Ama durum öyle değil.
Siz farklı fikir de olabilirsiniz belki ama benim anladığım kadarıyla site yöneticileri bilgisayar konusunda cahil değiller. Bu nedenle onların da benim bahsettiğim ve diğer problemler üzerinde çalıştıklarına eminim.
Yazının amacı ellerini çabuk tutmaları içindi.
Tonlarca parayı bir kenara bırakın bir çok host firması 33 bin küsür üyesi olan bir siteyi üstüne para vererek kabul eder.
Bunun dışında sanırım mesajları okumamışsınız.
Mesajlar arasında firefox kullanan arkadaşlar da var ama onlar arkalarına yaslanıp rahat edememişler. Neden acaba?
Biraz zahmet edip, topiği baştan sona okursanız anlarsınız.
Ya da iddia ettiğiniz gibi süper çalışan bir program olsaydı. Ama ücretsiz değil de ücretli olsaydı ne yapacaktık?
Siteye girmek için biz mi bir ton para verip program satın alacaktık? Bu nasıl mantık?
Bir de emeğe saygı diye yazmışsınız...
Ben de emek verip yol göstermeye çalıştım.
Siz neden benim emeğime saygı göstermiyorsunuz?