Mt sitemiz neden bukadar yavaş çalışıyor???

Sabah ya da akşam farketmiyor,en geç ve boş saatlerde bile site çok yavaş açılıyor.Yükleme hızı çok ilginç,bant genişliğim 26-27 kb/s olmasına rağmen bizim sitemiz 200-300 "bayt" ile yükleme yapıyor.Resimlerin bol olduğu gezi konuları belki anlaşılabilir desek ama normal sayfalar da muadil sitelere göre 2,3 hatta 4 kat yavaş açılıyor.Sorun benden kaynaklanabilir diye düşünmüştüm site ayarlarıyla uyuşmama olasılığı yani ama başka bilgisayarlarda da aynı durum sözkonusu ve pek çok arkadaştan aynı şikayeti aldım.Sitede nereye tıklayacağıma korkarak karar veriyorum desem yalan olmaz dönüşü zor diye.Benzer siteler fotoğraf dolu sayfaları bile son derece hızlı açıyor.Bi çözüm üretmek mümkünse kuruculara minnettar oluruz.:cat:

vallahi bizim sitemiz hızlı, sizinki yavaş olmasın :p

ads305zxs6.jpg

SAyın modum pro Öncelikle resmin başımı döndürüyor.. :)

Sonrasındada cuneytovus arkadasın dediğide doğru.. Site gercekten yoğunluğundan dolayı ağır acılıyor.. Bunun bir çok bilgisayarda denedim bir konuyu açmak bazen yorucu oluyor. Nerde üye haklarımız ilgi istiyoruz bi kaç beygir gücü daha eklenemezmi :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KATILIYORUM. . .. >Bencede çok yavaşişyerinde 7 ayrı bilgisayardan evdeki bilgisayarımdan arkadaslarımdan . . . Denemediğim yer kalmadı yaw. . .
Site çok yawaş gunde 5 saat giriyorum sinir kalmıo bazen kapatıorum hızlansa gunde 8 saat garantı

üye olduum başka bir sitede ki 80.000 civarı aktif üyesi olan bir site eskiden burdan çok daha yavaştı bi konuyu açana kadar ömrümüz geçiodu ancak başka bir datacentere geçerek bu sorunu aştılar ve şimdi mükemmel

cüneyt kardeşime kesinlikle katılıyorum...işyerinde ve evde fırsatını bulduğum zaman kesinlikle haberlere bakmak için giriyorum ama ciddi manada çok yavaş açılıyo sayfalar.mesela o gün başlıklara baktığımda ilgimi çeken 4-5 tane konu oluyor ama ben genellikle hepsini tek tek açıyorum :pale: hepsini birden farklı pencerelerde açmak istediğimde, maalesef çok geç açılıyo sayfalar...

site yönetiminden yardım bekliyoruz :)

8-10 sayfa açsamda 1-2 saniyeyi geçmiyor,sağolasın firefox.:)
İ E de deniyorum 1 sayfanın tamamı 15-20 saniyeyi buluyor.

Firefox :rendeer:

nazar değdi nazarrrr:queen:

gerçekten bu mozilla süper program . eskiden gezi topiclerine girerken resimlerdne dolayı sayfa çok geç açılırdı. hatta bazen akşam yatmadan önce sayfaya tıklardım sabah kalkınca resimlere bakardımm:mrgreen: :mrgreen:

mozillayı yükledim rüzgarın oglu gibi oldu yaa. tıklıyon açılıyo tıklıyon açılıyo. arkadaşa tavsiyem gel sende dogru yolu bul yükle şu mozillayıı:cherry:

ama şunu söyleyim bazı jawa uygulamalarında sorun çıkıyo. jawayı felan yükledim ama yok. hepsinde degil bazılarında sorun çıkıyo işte çözemedim bir türlü:silent:
onun için bende hem İ. explorer hemde mozilla var. jawa sorunu çıkardıgında i. explorerdan giriyorum diger durumlada mozilladayım:)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çoook uzun zamandır firefox kullanıyorum
explorer denilen katırın yanında yarış atı gibi kalır inanın
ben şahsen hiç bir sorun yaşamıyorumi ne MT de ne başka bir sitede
rüzgar gibi geziniyorum nette browser aleminin 1000RR ı ile
daha ne diim... :cat:

bu konuyu ana sayfada gordugumden berı acmaya calısıyorum.10 dk. ya yakın surdu.ınanın abartmıyorum.aynı anda dıger sıtelerde de denedım.baglantımda sorun yok.mt ıle ılgılı butun pencerelerı kapatıp yenıden tek sayfa olarak actım anca acıldı.buna bır cozum bulunursa ıyı olur.fırefox kurulmasını tavsıye eden arkadaşlar ben genelde cafeden baglanıyorum ve i.e. kullanılıyor.

aynen katılıyorum.hep kendi pc'mde aradım ama yalnız değilmişim.zart zurta efelenmekle olmuyor,bu tür eleştirilerede ilgi lazım,her ne kadar tarafımdan katkısı olmadan yetkileri olan zat-ı muhteremler.saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet bende mozilla firefox kullanıcısıyım ki explorer tarih olmalı 5 para etmeyen internet erişimcisi :) Firefox özelliklerle dolu elektrik kesintisinde forum sayfaları için bire bir tekrar elektrik geldiginde oturumu kurtar diyor ve sizde kesinti sırasında 5-6 link açmışsınız bunun yanında birde uzunmu uzun msj yazdınız Sağolsun firefox hepsini aynen geri getiriyor. Daha ne yapsın :)

Sitenin yavaş açıldığı doğru.Bir sayfadan diğerine geçmek istediğimde başka sitelerde vakit geçiriyorum ki sıkılmayayım.Yarım dakika sonra dönüp ancak okuyabiliyorum.

Site yöneticisi bu şikayetleri dikkate alıp, gidermek için elinden geleni yapmalı. Olmuyorsa da canı sağolsun.Biz böyle girmeye devam ederiz.

evet bende de aynısı oluyo diger bi sayfaya 15 saniye hatta bazen 25 saniyede girdigi bile oluyor,çok eski topikleri silinmesi bence sitemizin hızlandırabilir bence (şahsım adıma söylüyorum)

Sunucularımıza an itibariyle Devil Egzoz ve K&N Hava Filitresi takmış durumdayız. Şimdi daha hızlı olması lazım .cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar